Паническо разстройство - 62

• 24 160
  • 814
  •   1
Отговори
Не знам, дали сте добре дошли в тази тема.
Със сигурност ще се радвам да сте добре отишли от нея.
 Линка към старата тема : https://www.bg-mamma.com/?topic=1638449.msg48093355#msg48093355

kamille, пиши за резултатите.
contest,  в каква връзка е изписан Левид на сина ти?
kalina, според мен  от тревожността и хипохондрията започваме да мислим причини. Не мисля, че от медикамент може да е потрепването...

# 1
Лиана, благодаря за новата тема!
Дано скоро почнем да се хвалим с повече позитивни неща. Аз пак съм на вълна МС ...
Ще подновя и посещенията при психотерапевта си.
С тези потрепвания обаче не знам какво ще правим...

# 2
Благодаря за темата!
Много позитивни мисли и емоции на всички!

# 3
пиша, че да следя темата

# 4
Лиана Flowers Rose
Дано изпишем тази тема с повече положителни емоции.
Аз виждам голям зор, със спирането на "моето" лекарство и започнах вече да се отчайвам 😰

# 5
Хора,минах.Супер гадно е,но издържах стоически(мислех,че няма да мога)Резултати следващата сряда.Аз съм в "Игри на волята"

# 6
bubeto, кое ти е лакарството?
Kamille , какво правите с психотерапевта? В смисъл аз не разбирам разликата между Психолог и Психотерапевт.

Искам да попитам, дали някой си е правил обширни изследвания? И дали е имало някакви дефицити, след което е последвало лечение за попълването им, и състоянието да се е подобрило?

# 7
Инче, как протича? И аз мисля да ходя..
Лиана, като цяло повечето разговаряме, но ми даваше задачи. Например, когато бях с натрапливите мисли всяка сутрин ме караше да пиша в тефтер всяка мисъл, която минава през главата ми. Било то и това, че чувам шумът от камиона за боклук например. Целта беше да ги изливам някъде и да не ги задържам в съзнанието си. Не бях сериозна обаче и по-скоро Флуанксолът ме спаси в това отношение. Постоянно ме кара да предизвиквам себе си и да боря страховете си, но тук пак удряме на камък. Аз съм малко кон с капаци и ме е страх да рискувам с нови неща........а за себе си знам, че имам нужда.

Моля ви кажете ми какво да си взема за сън на билкова основа. Ако и тази нощ изживея този кошмар ще се застрелям.

# 8
От медикамента е, още с първия прием усетих под стъпалото много странно потупване, никога не съм имала такива усещания
За МС, както всеки нормален хипохондрик съм чела, и там симптомите се препокриват с мн други заболявания. Единствения вариант за сигурна диагноза мисля е ЯМР и то с каша, или там както му се казва.
Пия б12 по 2000 мг, магнезий 1000, започнах сега и триптозин и жълт кантарион-ремотив. Гледам да не го мисля и да си минава само

# 9
Kamille, сигурна съм, че всичко ще е наред. Имам добро предчувствие.

# 10
Момичета с перфектна ПКК съм + че и витамините ми са се вдигнали от последния път и съм в оптимални нива. Магнезият също е в норма.
Е... освен наистина да ми има нещо на мозъка или просто всичко си е до нервна почва и психическо състояние...

# 11
  • Швейцария
За сън Мелатонин и Редормин на билкова основа.

# 12
Е то и моите б12 и магнезий са референтни, но това според мен нищо не означава. Не ги ли кача на горна граница не ги броя 🙈

# 13
Е то и моите б12 и магнезий са референтни, но това според мен нищо не означава. Не ги ли кача на горна граница не ги броя 🙈

Еххх... аз с Магнезият не подходих правилно, защото от седмица го приемам на добавка и едва ли ми е достоверен резултатът.
Иначе Д3 си ми е дефицит, просто от 18 съм го качила на 25,което пак си е нищо.

# 14
Нещо е, но не стига. Магнезий трябва да спре няколко дни преди изследване. Каква форма приемате?

Общи условия

Активация на акаунт