Паническо разстройство - 62

• 26 672
  • 868
  •   1
Отговори
# 15
Нещо е, но не стига. Магнезий трябва да спре няколко дни преди изследване. Каква форма приемате?

Магнерич от 65мг, 3 х 1 е по препоръка, но аз не съм много стриктна..
Вчера отново намалих Бринтеликса от цяло на 1/2. Потрепванията почти отшумяха и спах непробудно тази нощ.
Дали е възможно да е от него?

# 16
Нещо е, но не стига. Магнезий трябва да спре няколко дни преди изследване. Каква форма приемате?

Вчера отново намалих Бринтеликса от цяло на 1/2. Потрепванията почти отшумяха и спах непробудно тази нощ.
За ЯМР-то първо.Не се занимавай излишно,освен,ако нямаш направление от невролог,де.Много е неприятно.Много е студено вътре,ниско е,слагат ти някакъв шлем на главата.Ужасни звуци цели 15 мин. и накрая някакво тресене. Дават ти слушалки с музика,ма мен не ме сгряха особено.И паник бутон в едната ръка,да те извадят,ако запримираш евентуално.Аз през цялото време се молих на Бог да съм добре(ако ми излезе Библията на снимките ще зная от какво е)Резултати в сряда,не искаха да промъцат,забранено им било.
Пий си Д3,около 50 е нормална стойност(при референтна >20).За магнезият знам от ендокринолога ми,че се приема два пъти дневно.Моят е от 150 мг.И никога заедно с калций.
Колкото до потрепванията може и да са от АД.На моя си ги пише изрично с един куп други простотии

# 17

За ЯМР-то първо.Не се занимавай излишно,освен,ако нямаш направление от невролог,де.Много е неприятно.Много е студено вътре,ниско е,слагат ти някакъв шлем на главата.Ужасни звуци цели 15 мин. и накрая някакво тресене. Дават ти слушалки с музика,ма мен не ме сгряха особено.И паник бутон в едната ръка,да те извадят,ако запримираш евентуално.Аз през цялото време се молих на Бог да съм добре(ако ми излезе Библията на снимките ще зная от какво е)Резултати в сряда,не искаха да промъцат,забранено им било.
Пий си Д3,около 50 е нормална стойност(при референтна >20).За магнезият знам от ендокринолога ми,че се приема два пъти дневно.Моят е от 150 мг.И никога заедно с калций.
Колкото до потрепванията може и да са от АД.На моя си ги пише изрично с един куп други простотии

Инче, ти Серопрам ли пиеш?

# 18
Минитран(Амитрипилин + перфеназин)Това,второто е антипсихотик в малки съставки,но е с цял куп странични ефекти.Аз бях много зле.Това ме спаси от страшна депресия...

# 19
Амитриптилинът е стар медикамент, пих го.

# 20
Кой казваше,че има кървене по време на овулация?Колко лекари обиколих за 15 години и всички ми викат,че съм ок.Днес пак ✌️

# 21
Здравейте искам да попитам дали на някой му треперят ръцете при достигане на целта
Смисъл на мен ми се случва от няколко месеца преди нямах такъв проблем и не знам какво да правя по този начин избягвам да се събирам в компании
ако има други хора около мен и посегна за чаша с вода  почват да ми треперят и всеедно не мога да доближа чашата до устата ми
И на мен ми е влязла мухата в главата че имам МС и много ме е страх да не е това😭

# 22
Здравейте искам да попитам дали на някой му треперят ръцете при достигане на целта
Смисъл на мен ми се случва от няколко месеца преди нямах такъв проблем и не знам какво да правя по този начин избягвам да се събирам в компании
ако има други хора около мен и посегна за чаша с вода  почват да ми треперят и всеедно не мога да доближа чашата до устата ми
И на мен ми е влязла мухата в главата че имам МС и много ме е страх да не е това😭
Какви лекарства пиеш?И аз съм така,но не винаги.Треперенето само по себе си не е симптом на МС.
Може да е от тревожност,не го мисли много.Но ако ти създава неудобства не е лошо да посетиш невролог.Има едно чудо причини за тремор,повечето от които са безобидни.Спокойствие е нужно да го овладееш.Иначе е и наследствено(виж в родата назад имал ли е някой)Също и от прием на медикаменти се получава,от шипове във врата,неудобна поза при сън(обикновено по корем с ръцете под възглавницата).Ако нямаш други симптоми не го мисли.
Аз май се изглупавих с нова ЯМР,ама минало свършено.Чак до сряда ще чакам Резултати,а кръвното ми хвърчи.Патка заспала съм.Всички неща,които усещам,ги има всеки човек със силна тревожност.Ей го,онзи ден имах 16000 крачки и гледам да не падам под 10 000.Ако ми имаше нещо щях ли да препускам като кон?

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 13:00 от Ина Лозанова-Муллари 734645

# 23
Какви лекарства пиеш?И аз съм така,но не винаги.Треперенето само по себе си не е симптом на МС.
Само билкови за успокоение и магнезий от време на време

# 24
Само билкови за успокоение и магнезий от време на време
Прочети по-горе,редактирах.
Не съм лекар,но трябва да си обърнеш внимание.Това е симптом на тревожност някаква.Опитай и с медитация,един добър психотерапевт...Самият факт,че "мухи ти влизат в главата" означава,че си стресирана.Никой не казва,че трябва да пиеш лекарства,но гледай за си помогнеш някак,защото проблемите стават много големи.Питай ни нас...Прегръдки и успех.

# 25
Здравейте,вчера ми прилоша и отидох на преглед и ме оставиха в болбница!Минах всякакви изслвдвани ит пкк,хормони,екг,холтер всичко е ок.Явно е било от времето или нещо пак като паник атака съм получила.Вие какво мислите симптомите ми бяха сърцебиене,2 дена кръв от носа и много ниско кръвно и после от един път 150 на 80 а това е много за мен

# 26
Здравейте! При мен тези досадните потрепвания не спират и днес запазих час за невролог.
Сутринта обаче пих половинка Клонарекс и отшумяха.. Чудя се щом се повлияват от бензо дали не са на нервна почва?

# 27
Здравейте! При мен тези досадните потрепвания не спират и днес запазих час за невролог.
Сутринта обаче пих половинка Клонарекс и отшумяха.. Чудя се щом се повлияват от бензо дали не са на нервна почва?

Аз имах няколко месеца мравучкания и изтръпвания на крайниците. Когато пиех лексотан, определено усещанията изчезваха. Та, би трябвало да е на нервна почва.

# 28
И  на мен от ксанакс ми изчезват...И аз се надявам да са на нервна почва.

# 29
На нервна почва е, аз както писах се мъча да го спра; останах на 1/4, сега започнах да се мъча да го пия през 2 дни и няма да описвам колко симптоми получих , днес пих 1/4 и пак съм ок. Искам да го спра завинаги, но нещо започнах да губя надежда, как ще стане идея си нямам 😪

Общи условия

Активация на акаунт