Паническо разстройство - 62

• 35 542
  • 868
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! При мен тези досадните потрепвания не спират и днес запазих час за невролог.
Сутринта обаче пих половинка Клонарекс и отшумяха.. Чудя се щом се повлияват от бензо дали не са на нервна почва?
На нервна почва е, аз както писах се мъча да го спра; останах на 1/4, сега започнах да се мъча да го пия през 2 дни и няма да описвам колко симптоми получих , днес пих 1/4 и пак съм ок. Искам да го спра завинаги, но нещо започнах да губя надежда, как ще стане идея си нямам 😪

Бубе, ти ли беше също с мускулни потрепвания?

# 31
Здравейте,вчера ми прилоша и отидох на преглед и ме оставиха в болбница!Минах всякакви изслвдвани ит пкк,хормони,екг,холтер всичко е ок.Явно е било от времето или нещо пак като паник атака съм получила.Вие какво мислите симптомите ми бяха сърцебиене,2 дена кръв от носа и много ниско кръвно и после от един път 150 на 80 а това е много за мен
Това, че е имало кръв от носа е добре, защото налягането иначе отива в мозъка и... Не се знае къде ще избие

И аз да кажа че съм с потрепвания. То май много се събрахме. Някой да е пил кортикостероиди, антибиотици... Аз продължавам да търся връзката с хап.

# 32
При мен тези потрепвания сега съвпаднаха със започването приема на Магнезий,което е тотално нелогично. Следобед след още половинка Клонарекс тялото ми е напълно спокойно. Нз какво да мисля.

# 33
Предстои ми пътуване със самолет, с прикачване между полетите, общо с престоя по летищата около 8 часа в посока. Има ли нещо супер ефикасно, с бързо действие, което мога да пия преди тръгване, да ме успокои, но все пак да съм адекватна? Миналия път такива паник атаки получих, въпреки конската доза валериан + валидол, че от сега се притеснявам как ще бъде този път.

# 34
Предстои ми пътуване със самолет, с прикачване между полетите, общо с престоя по летищата около 8 часа в посока. Има ли нещо супер ефикасно, с бързо действие, което мога да пия преди тръгване, да ме успокои, но все пак да съм адекватна? Миналия път такива паник атаки получих, въпреки конската доза валериан + валидол, че от сега се притеснявам как ще бъде този път.
едно атараксче и ще си добре мен много ме успокоява,взимам го няколко пъти на месеци като ми е напрегнато

# 35
Kamille252 аз аз бях със същите потрепвания. Адско недоспиване от тях. Усещам сърцето че бие усилено ама не мога да разбера, след потрепванията ли получавам тахикатдия или преди тях. Интересно като почна някоя нова добавка се влияе супер и после спира ефекта и така до безкрай. Това какво означава??
Ами добре де до колкото разбирам повечето пиете някакви АД, ама виждате ли ефект от тях, виждам че някои имате като моите си промо въпреки че ги пиете?! Аз също имам болезнена овулация, гърдите ме болят постоянно. Пих добавка за ПМС от който всичко отшумя ама за известен период.
Извинявам се ако се повтарям за някои неща ама не помня вече къде какво писах.

# 36
Кажете нещо друго,момичета.Да внесем малко свежест в тая тема.То е ясно,че всяка трепти по нейния си начин 😇

# 37
Как сте в жегите? Стопли се и от три дни съм с ужасното настръхване на ръцете. Много е неприятно-първо едно придърпване и след малко като пъпчици. Естествено стане ли горещо ме хваща и любимото замайване. При вас как е уикенда?

# 38
Как сте в жегите? Стопли се и от три дни съм с ужасното настръхване на ръцете. Много е неприятно-първо едно придърпване и след малко като пъпчици. Естествено стане ли горещо ме хваща и любимото замайване. При вас как е уикенда?
Не ми се прави нищо в тази жега. Също съм замаяна. Като си представя, че това е началото на жегите.

# 39
Аз имам и на краката ✌️ Иначе тук е адски жега.И аз не издържам.Хората се къпят в морето,аз джопнах,ама ми е студено.Сгода нема.

# 40
Настръхване на краката ли? Разкош. На какво го отдавате? Аз имам чувството, че все в жегите ме почва това

# 41
Настръхване на краката ли? Разкош. На какво го отдавате? Аз имам чувството, че все в жегите ме почва това
Така съм си от малка❤️ Не го анализирам.Мен други работи ме мъчат.Стремя се да не споделям симптоми,ама освен всичко друго имам и положителен АНА (1:160) с отрицателни профили за ревматоиден артрит и лупус.Та...нещо по темата.Май верно яко изглупавих с невролог,а си имам други трески за дялане...

# 42
bubeto80 , когато спряха внос на ривотрил в България и преди да започнат продажбата на клонарекс, психиатрите пробваха да ми го сменят на нещо друго и да се откажа от клонарекс. Изписваха ми шепи АД и други лекарства в комбинация с тях като стрезам, дормиплант по 2 таблетки 3 пъти на ден..... Но всичко е било безуспешно. И накрая се замислих, че 1 хапченце от 0.5 мг клонарекс ме прави адекватен, добре чувстваш психически човек, та защо вместо него да пия шепи лекарства само-само да го оставя... На клонарекса съм вече над 20 г. Не виждам вреда от него, освен полза. Без него получавам мигрени и силни панически атаки.

# 43
Братя и сестри по съдба, моля за помощ относно избор на психиатър за София.
Имам назначено лечение от 1 година и съзнателно го изпълнявах. Но ето, че отново се появиха симптомите. И то по-силно от преди. Може би е дошъл краят на действието им или дозата е малка. Не искам да си назначавам самолечение, но искам и друго мнение от психиатър, освен моят.
Приемам на лични всичко.

# 44
Братя и сестри по съдба, моля за помощ относно избор на психиатър за София.
Имам назначено лечение от 1 година и съзнателно го изпълнявах. Но ето, че отново се появиха симптомите. И то по-силно от преди. Може би е дошъл краят на действието им или дозата е малка. Не искам да си назначавам самолечение, но искам и друго мнение от психиатър, освен моят.
Приемам на лични всичко.

Здравей! От какво страдаш и какво е лечението ти?

Общи условия

Активация на акаунт