Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 19 058
  • 641
  •   1
Отговори
# 120
Рядко мъжете се влюбват заради секса.
И слава богу,иначе сексът не крепи връзката,а много други важни неща.
Рядко връзки само заради секса просъществуват в бъдеще.
На момето давам съвет да си опича акъла преди да се е захабила от бройкаджийте.
Емоционалната травма никой не може да я излекува, освен истинската любов.
Тялото и душата трябва да са храм.

# 121
Не само заради секса. Всичко е комплексно. Мисълта ми е, че ако преди да има секс и опознаване (във всички посоки - интереси, характер, навици и т.н.), никой не може да говори за вероятност от обвързване.
Той може и да си е мислил в началото, че му харесва и може да имат нещо повече, но след това да е видял, че са много различни и няма смисъл.

# 122
  • Paris, France
А за колко вечери? Кажи направо какъв е случаят и да не го усукваме.
Излизане в продължение на някъде 2 месеца,първоначално каза,че има сериозни намерения и че не иска да бърза,за да не се пренавиван нещата, след което проведохме разговор относно това кой какво иска и ми сподели,че като се замислил и видял,че нещата се задълбочават, си дал сметка,че не знае какво иска и че не е готов.

Първоначално е хвърлил въдицата със сериозните намерения за да те вкара в леглото. Омръзнала си му, ефект Уау се е изпарил и не е пожелал да продължите. Може и да му е омръзнало да се охарчва.

Е, поне е бил честен и не ти е загубил 2 или 10 години.

Мисля, че е бил честен като е казал, че не е готов.

Имах подобна връзка. Накрая ми каза, че съм прекрасен човек, но вече не го вижда. Понеже и за мене връзката беше скучничка, а и при него беше малко мизерно, в смисъл хладилникът беше винаги празен, не готвеше за да не вмирисва, ми..... олекна.

След 2 месеца ще видиш, че има и по-добро навън.

А защо искаш сериозности в началото на 20те?

# 123
  • София
Повечето на твоите години, авторке, са точно на принципа да вкарат всичко живо в леглото дори не от първи, а и преди първия път. Момчетата си слагат по-малко спирачки. Момичетата са по-уязвими и са по-внимателни в това отношение. Ти също трябва да се научиш малко да внимаваш с приказките, които ти приказват, особено ако са обещания за някаква по-дълга връзка.

На момчетата на тази възраст също не им е лесно, защото и момичетата се еманципираха и гледат бройки. Момиче или момче, винаги може да бъде излъган. Момичетата също мотаят момчетата, но в обратната посока.

# 124
Не знам дали да се чувствам виновна за стечението на обстоятелствата - той самият  го намекна , че като е усетил, че нещата се задълбочават, си е дал сметка,че не е готов. Говорил ми е , че преди е имал и сериозни връзки, но и че е имал много пъти неангажиращи такива, също и че като се захванел с някого по принцип бил сериозен.И сега големият ми въпрос е дали прецаках нещата с намеренията си?

# 125
  • София
На 20 колко сериозни връзки може да има някой? На вашата възраст четири месеца вече изглеждат суперсериозна връзка, защото сте още много млади. Виже сега, в ситуации, в които искаш да приключиш някакви отношения си способен да надрънкаш всякакви неща, които смяташ, че ще свършат работа, включително обвинения към другия как той нещо не е направил както трябва. Най вече за оправдаване на себе си и прехвърляне на отговорността върху другия. Следващия път слушай по-внимателно и не се поддавай на глупостите.

# 126
На 20 колко сериозни връзки може да има някой? На вашата възраст четири месеца вече изглеждат суперсериозна връзка, защото сте още много млади. Виже сега, в ситуации, в които искаш да приключиш някакви отношения си способен да надрънкаш всякакви неща, които смяташ, че ще свършат работа, включително обвинения към другия как той нещо не е направил както трябва. Най вече за оправдаване на себе си и прехвърляне на отговорността върху другия. Следващия път слушай по-внимателно и не се поддавай на глупостите.
То това е, че не ме е обвинил в нищо, каза, че в него бил проблемът.

# 127
  • София
Нищо не си прецакала, той просто иска да излезе чист от ситуацията. Не си му допаднала, това е. В което пак казвам, няма нищо драматично, и най-прекрасният човек не е добра комбинация с всеки. Вероятно и той не е твоят човек, но на теб явно ти е било нужно повече време да го разбереш.

# 128
  • София
А, да, това е другото - не е в теб проблемът, в мен е. Това са едни реплики-клишета, чиято функция е да се обясни нещо на другия, колкото да не звучи зле. А в действителност човек иска всячески много бързо да се омете от тази връза.

# 129
А, да, това е другото - не е в теб проблемът, в мен е. Това са едни реплики-клишета, чиято функция е да се обясни нещо на другия, колкото да не звучи зле. А в действителност човек иска всячески много бързо да се омете от тази връза.
Аз просто не разбрах защо от хубаво развитие на нещата, без някакви спънки и т.н, като се "замислил" ,и хоп - видял,че не знае какво точно иска. Някаква рязка смяна на посоката пое.

# 130
Ето защо е по-добре да се ометеш без да даваш обяснения. Напълно излишно. Ще те обсъждат и разнасят докато не те изкарат несериозен човек, дето си играе с чувствата на другите, (нарцис, манипулатор, безчувствен)
Има ли изобщо отговор, който те
задоволява ?
Какво трябва да се каже, че да приемеш и уважиш неговото решение ?
Той има право да се откаже и да си избере друга жена, с която иска да бъде.
Ти също !

# 131
Ето защо е по-добре да се ометеш без да даваш обяснения. Напълно излишно. Ще те обсъждат и разнасят докато не те изкарат несериозен човек, дето си играе с чувствата на другите, (нарцис, манипулатор, безчувствен)
Има ли изобщо отговор, който те
задоволява ?
Какво трябва да се каже, че да приемеш и уважиш неговото решение ?
Той има право да се откаже и да си избере друга жена, с която иска да бъде.
Ти също !
Е, аз му казах, че уважавам решението му и че е негова волята.

# 132
Добре, значи знаеш защо. Сега остава да го преживееш и да спреш да се тормозиш и питаш защо. Давай напред, има и други.

# 133
  • Обран бостан ;)
Офффф.

Моме,

Стига с това "аз искам сериозно, а той се страхува и се прецаках". Щом за 3 месеца го е "дострашало" значи "кекса" е зле. Ако кекса беше на ниво щеше да го "дострашее" след 2-3 години или евентуално като забременееш.

Каквото и да ти пишат - секса при мъжете е основното. За това търсим жените - другото можем да го получим от приятелите си- мъже.

Старите ергени са много по-малко от омъжените мъже, това е истината.

Грешите. Омъжените мъже се броят на пръсти, виж стари ергени- бол. Wink

# 134
Ааа, на мъжете в България още не им е позволено да се омъжват.

Общи условия

Активация на акаунт