Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 685
  • 641
  •   1
Отговори
# 360
Абе то е точно, но ето Лан например ще се притесни за дамата... че я използват... Grinning
Грешиш , Лори ! Аз коментирам от мойта си камбанария и какво става в чуждите легала изобщо не ме интересува.
Написах това което ми е направило впечатление като отношение и което ми се струва неетично. Свят широк , хора всякакви. Коментара ми беше по темата с обвързването, а не за причини за съжителство.  Simple Smile
Надявам се осъзнаваш, че ако на мен нещо не ми харесва, не означава, че хората няма да направят каквото им харесва на тях и им е все тая какво е моето мнение. Ако не го осъзнаваш - лошо ....

# 361
  • Paris, France
Е щом и тя хойка, и не иска равен 50 годишен дебел французин с кариера и жилище за милиони, а предпочита млад хойкащ нелегал - значи са се намерили и всичко е точно.

50 годишният, дебел французин с кариера ще трябва да го търси под дърво и камък, защото:

1. Французите стават все по-голяма рядкост.

2. Рядко са дебели, особено тези с кариери.

3. Такъв типаж вече ще го е надушила някоя чужденка или даже французойка.

4. Едва ли ще иде да живее с дебела дъртела, която и сметка да му държи как оставил тоалетната чиния, защо не минал с прахосмукачката и къде е бил до 22ч.

Дебелите, богати дъртаци рядко се искат един друг. Всичко, което другият може да им предложи, те си го имат в излишък. Ценят младост, секси външност, безгрижен живот, хахо хи хи. Всъщност тук и не богатите ценим същото. Западните хора бягат от битовизми и излишна грижа.

# 362
Богата, с кариера, в жилище за милиони прибрала някакъв без документи, едва ли не нелегален да й прави компания, докато хойка и чати с други?

Точно. Има си компания вечер, има си с кого да си пие питието, сутрин кафето. Излиза с Аполон, който е 20см над нея, с мускули, с 15-20 години по-млад. Понеже не предлага вярност, подсъзнателно не иска връзка с равен, а и равния трябва да е дебел, на 50г и тя такъв няма да погледне.
Ами то и аз си помислих, че дебелият богат 50 годишен французин няма да търси 50 годишна дебелана, а нещо младо, но понеже ти написа, че тя нямало да го погледне, затова предположих, че навярно има и такива ухажори.

# 363
  • Paris, France
Има и такива ухажори, представи си. Тя не е разплуто дебела. Има си талия, голям задник и яки баджаци, цици, красиво, гримирано лице, естествено руса, синеока. Хваща око тук, но си е над 100 кила сланина. Някои подобни дебелани са женени и без да имат големи жилища. Тук такива и деца влачат, което значи, че някой им ги прави.

Излиза с всякакви мъже за спорта, но не понася някой да и предлага нещо или да и разваля подредбата у тях. Преди въпросния ходеше с един арменец с 3 деца от предишната връзка, който нищо не и даваше финансово, нищо че беше богат. Едвам я вразумихме да го шитне, че ни скапваше обстановката с децата си. В него харесваше интелекта му. Каза ми, че се разделя с него само защото никоя от близките и не иска да излиза с нея, като е с него и открито го боклучим.

С този няма грижи по деца, стари родители, болести. На практика получава по-добра визия и повече свобода, непретенциозна, разтоварваща компания и така.

Много жени тук живеят с такива, като някои даже се женят за тях и раждат общи деца. Мой съученик се беше оженил за подобна преди 30 години.

# 364
Някой младок, безпаричен хубавец, бих си го ползвала за аху-иху, но без да го прибирам вкъщи и да го издържам.

# 365
  • София
Както ги чета описани нещата започва да ми става противно.

# 366
  • Paris, France

Защото подсъзнателно си представяш сина си в подобна роля?

# 367
  • София
Сега ли ти стана противно?
Аз влязох и прочетох по диагонал последните 2-3 страници. Чупят гнусомера. Аз затова и не пиша в СО. Прекалено много мръсни подсъзнания на едно място Simple Smile

# 368
  • София
Представям си жената и мъжа като комбинация - и двамата ми стават противни, но явно са един за друг.

# 369
Невена, Нина, пълните ми душата и се забавлявам от сърце.

# 370
Аз влязох и прочетох по диагонал последните 2-3 страници. Чупят гнусомера. Аз затова и не пиша в СО. Прекалено много мръсни подсъзнания на едно място Simple Smile
Друго си е 50 годишен да си мечтае за 20 годишна, нали? Красота отвсякъде.

# 371
  • София
И това не мие много хармонично, ама карай.

# 372
Невена много добре и правилно обяснява, просто обясненията ѝ не са за реалността на средната бг-мама, а за една друга реалност, различна, макар и бг-обществото уж да върви към нея.
А относно така набедените грубости или цинизми - ами такъв е живота, да се правим, че не виждаме ли?

# 373
  • Paris, France
Друго си е 50 годишен да си мечтае за 20 годишна, нали? Красота отвсякъде.

50 годишните с кинти не мечтаят за 20 годишни, а свободно си излизат с тях, живеят с тях, женят се за тях, имат деца с тях. Никой не се погнусява от браковете на Тръмп. Никой нищо няма (да посмее) да каже за брака на покойния Джони Холидей с Летиция. Запознават се, когато тя е тийн, а той е на около 50г. Летиция не траш, не е от бедно семейство, не е луда и даже се е влюбила в Джони и е останала с него до смъртта му, а заради напредналата му възраст е останала и без собствени, биологични деца. За млади жени са се оженили Чарли Чаплин, поне 1000 известни владетеля и изборът им е напълно нормален от гледна точка на биологията. Ще забележите, че серийно женените, по-няколко пъти, известни и богати мъже се женят за все по-млади от тях жени. Все се женят за 20-30 годишни, независимо на колко години са самите те. Поне стотина наши приятели и познати живеят с жени, по-млади от тях с по 20 и 30 години без да са известни.

На 24г се бях влюбила в 45 годишен. Искрено го харесвах.

На 45г се влюбих в 24 годишен. Шегувам се, разбира се. Аз съм женена, имам син на подобна възраст и не мога да се влюбя в 24г. Не ми се полага, не и по форумските стандарти, на които изключително много държа.

# 374
Въпросът ми е неслучайно към съфорумеца.

А ключовото тук е богат и/или известен мъж. Не знам случай на 20 годишна, живееща с кварталния 50 годишен фаянсаджия, зарзаватчия или монтьор. Имаше 1-2  такива случаи в България, и Карбовски направи предавания за тях, толкова е често срещано.

Общи условия

Активация на акаунт