Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 656
  • 641
  •   1
Отговори
# 420
  • Paris, France
Аз пък предпочитам дебели мъже, пред дебели жени. За мен една жена трябва да бъде крехка, фина, нежна. Разбирам, че е трудно да се поддържат слаби жените, поради разни хормонални и други проблеми.

Дебелата жена има еволюционно предимство и в моменти на липса на храна може да износи и откърми потомство, а слабата умира. Хич не е трудно да се поддържаш слаб. Допреди 30г, в България познавах една жена, която тежеше 140кг и съм виждала още 2-3 като нея. Нямах дебела съученичка. Закръглени, кльощави имаше, но дебели не. Същото в повечето страни, където бях ходила и живяла. И там нямах дебели съученички.

Като отидох в Англия се стреснах. Леле мале, някакви на по 17г, с две деца и 100 кила, с клин, от който им се вижда резката на плоския задник. За по-старите да не говорим. Мене ме пращаха да си купувам дрехи от детски щанд, защото най-малките поли и панталони бяха с талии като за баба ми, дето отиваше към 1.75м и пак трябваше да ги попълва. Сутиени намирах само в Marks & Spencer. Колегите ми ме подиграваха заради малките гърди. Ми, почнах и аз да ги питам не са се изакали сутринта или какво, че имат такива кореми.

Допреди 10 години пълни деца във Франция почти нямаше, а сега почвам да виждам всякакви дебели.

Сега искам да кача 5 или даже 10 кила, че ми пада костната плътност, а не успявам. Не е толкоз лесно да се качват кила.

# 421
  • София
Каквото и да си говорим, който може да бъде по-слабичък или със средно тегло, предпочита така. За повече килограми никой не се кефи особено и ако може да ги смъкне ги смъква.

Не е точно така. Има един момент, в който става обратното. Аз за втори път изпадам в някакъв кльощав период (заради стрес) и не се чувствам добре. Искам да кача малко (3 - 4 кг), но ми е в пъти по-трудно, от колкото когато бях шишава и свалях с режим. Всички около мен също искат да кача, включително и приятелят ми.

Имам приятелки (много слабички), чиито гаджета са много щастливи на всеки килограм отгоре Joy Аз съм средна работа, но имам късмета да трупам там, където мъжете обичат да мачкат. Иначе винаги съм си била в един диапазон, и се надявам така да бъде и занапред. Съответно наблягам и на тренировки, и на балансирано хранене, отсега, тоест, не чакам да ми се наложи.

# 422
Никога не съм се замисляла, дали някой обича да ми мачка бедрата. Flushed

# 423
Аз цял живот внимавам какво ям и пия. Искам да съм по-слаба, но не мога. Висока съм 1,74 тежа 65-68 кг, варирам. Когато влязох да раждам и двата пъти бях 90 кг. Да не дава Господ никога пак подобно нещо. Много ме е страх от предстоящата менопауза, най-вече от напълняването и от липсата на либидо...в момента съм на почивка и само оглеждам по-възрастните жени, като видя някоя с хубаво тяло и мислено си викам: оф дано да имам късмет да съм като тази.
Иначе никога не съм била слаба, най-слаба съм била 62 кг, но не мога пак за стана такава. Хляб, сладко и газирано избягвам, почти не ям. Внимавам, само супи и салати ям, но си имам закръглени бедра и дупе. Алкохол въобще не пия, като една от причините са отново излишните калории.

# 424
  • София
Започваме с нещата тип женско списание - каква трябва да бъде жената. Жената може да е каквато си иска, а другите да си гледат работата!

# 425
  • Агент под прикритие
Тъкмо щях да пиша нещо подобно и са ме изпреварили.
Не знам вече в коя тема се забива рязко в тази посока... Но пък подобни забивки показват ясно, че явно темата е изчерпана и е време за ключ. Grinning

# 426
  • София
По-скоро трябва разговорът да се пренесе в спамо-чат темата за мъжете и жените.

# 427
Според мен от самото начало темата нямаше смисъл.
Мъж напуска жена. Каква е причината няма значение, негово право е.

# 428
  • София
Ами какво да ви кажа, жените обичаме да обсъждаме размери Grin

Криси, за твоята височина ми се струват ок тея килограми. Аз варирам 55-58, но при 168см. И то това сега като тренирам, преди варирах 52-54. Тоест, мускулите тежат повече. Иначе всеки иска да има това, което няма, без да се замисля за това, което ще изгуби. Аз формите не си ги давам Satisfied

# 429
  • София
Това е най-скучното за мен от един разговор между жени - обсъждане на женски габарите, на дрехи, манджи и гримове. Затова често се ориентирам към мъжките разговори - там е по-интересно.

# 430
  • София
Ами бягай в темата за автомобили да обсъждаш вискозитета на маслото тогава де Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 431
  • Варна
Мда - обсъждане на женски гърги, женски крака, бройки, малко коли и бира... Grinning
Темите на разговора зависят от интересите на участниците, не от пола им.

# 432
Исках да кажа, че към един мъж нямам претенции за визия, за килограми, приемам и да се държи малко по-просташко отколкото е необходимо. Аз много дразня жените, факт. Един комшия като ме видя зимата в къса вълнена черна рокличка и пухено палтенце и започна да вие като вълк пред хората. На мен дори и това не ми пречи,а е откровено просташко и понеже нямам критерии, а се радвам на момента, никой мъж до сега не е избягал от мен...но към себе си имам много високи изисквания...може би това е поантата.
Сега веднага идва другия момент: трябва ли ни дебел, беден и курвар...не знам, въпрос на гледна точка.
Анди, аз съм типична жена: глуповата, обожавам дрехи, маникюри, зумба, не мога да шофирам, без мъж ще се изгубя тотално....

# 433
  • София
Ами, да, дори разговорът за визкозитета на маслото може да е по-интересен, от това жени да си обсъждат "огледалце, огледалце от стената...". Ми, скучно е! Все едно съм в красива мама.

Хайде, хайде, на теб това ти е номерът в живота - да се правиш на слаба, неспособна и някой да те обгрижва. Няма как да го повярвам, но си е твое право да влизаш в какъвто образ искаш, щом ти върши работа в живота.

# 434
  • Варна
Няма лошо в тоя образ. И не бих го нарекла номер. Мъжете обичат да се чувстват силни и полезни, да закрилят жената до себе си. От еманципираните доста мъже бягат.

Общи условия

Активация на акаунт