Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 664
  • 641
  •   1
Отговори
# 405
Качих 20 кг за месеци след стрес и хормонална терапия. Confused
Разбирам Бази, защото се побърках, докато не открия причина и не ги сваля. Остават още 3.Blush

# 406
  • Пловдив
А аз си живея чудесно с моите.

# 407
Тежи ми, не се чувствам ок. Нито можех да тренирам, както преди, нито имах същата енергия.

# 408
  • София
Важното е човек да се чувства добре в кожата си, оттам и много повече хора го харесват. За всеки това "добре" е в различни граници.

# 409
  • Paris, France
Аз напълнях изведнъж. 40 килограма за по-малко от 6 месеца. До 23г бях 58 кг на настоящия си ръст. Много ми е странно мнението ти.

Не е нормално. Ходи ли на ендокринолог?

Много пъти съм пълняла и сваляла по 10ина кила, но на 43г почнах да качвам, след залежаване, поради травма. Майка ми беше идвала за Коледа и НГ. Ходихме си края на февруари, когато вече бях +5кг. В началото на юли вече бях + още 10 кила въпреки диета и майка ми почти не ме позна. Не можех да стана от леглото, та ме замъкна в лаборатория и като не видя нищо на щитовидните, ме повлече към ендокринолог. Едвам изминах 400 метра максимум до кабинета. С едно хапче от 5 лева месечно и малко диета ги свалих за 2 месеца.  

Виж си хормоните и свали малко кила, за здраве, не за външен вид. Колкото и добре да изглеждаш с килата и колкото и да спортуваш, тежат, разболяват. Свали ги докато си млада! Не е нужно всичките 40 да махаш, но 10 или 20 надолу ще ти се отразят добре.

Сега като се отпусна да ям, пълня една раница с 15-20 кила и тръгвам да се разхождам с нея, та да ми напомни какво съм влачела по 24 часа 🥳. И си повтарям какво ще влача денонощно ако продължавам, грух, грух.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 23:14 от Nevena Virolan

# 410
  • София
Каквото и да си говорим, който може да бъде по-слабичък или със средно тегло, предпочита така. За повече килограми никой не се кефи особено и ако може да ги смъкне ги смъква.

# 411
  • Пловдив
Аз знам какво ми има. Не е в това въпросът, в момента обсъждаме дали дебели жени се харесват на мъжете и дали мъжете се обвързват с дебели жени.

# 412
  • София
Харесват се, защо да не се харесват? Дебелите мъже също се харесват на жените.

# 413
Някои от най-харесваните жени, които познавам, са с двойно на моето тегло. Една жена, ако има чар и излъчване, ще бъде желана.

# 414
  • Paris, France
Каквото и да си говорим, който може да бъде по-слабичък или със средно тегло, предпочита така. За повече килограми никой не се кефи особено и ако може да ги смъкне ги смъква.

В цяла Америка се ценят задниците и закръглените жени с форма на бутилка от кока кола. В Африка, арабския свят, Кавказ също харесват жени с извивки. В САЩ вървят големите цици.

А, кефят се. В Ангола се зобят с нандролон за да качват на задника и бедра и после гордо ходят с бради и мустаци. Викат му раболе, от рабо - задник. Продава се и по пазарите.

Половината ми приятелки с тегло над 80кг не обелват и дума за сваляне. Те си изглеждат добре.

Важна е формата. 80кг стегната и с тясна талия изглежда по-добре от кльощава, с мазно коремче и стърчащи колене.

Дебел мъж не мога да харесам. Колкото дебелите жени ми изглеждат женствени, толкова и дебелите мъже ми изглеждат женствени.

# 415
Аз пък предпочитам дебели мъже, пред дебели жени. За мен една жена трябва да бъде крехка, фина, нежна. Разбирам, че е трудно да се поддържат слаби жените, поради разни хормонални и други проблеми.

# 416
  • София
Дебел мъж няма как да предпочета Joy Или слаб, или мускулест, ама в последно време второто. За жените смятам е женствено и да са слаби, финни, както и да имат извивки, но на правилните места. Едните ми се струват естетични, а другите секси. Но все пак мъжете имат думата, аз ги гледам с други очи.

# 417
Аз пък не предпочитам американци. Никога.

# 418
Не харесвам слаби мъже.

# 419
  • Варна

Не е точно така. Има един момент, в който става обратното. Аз за втори път изпадам в някакъв кльощав период (заради стрес) и не се чувствам добре. Искам да кача малко (3 - 4 кг), но ми е в пъти по-трудно, от колкото когато бях шишава и свалях с режим. Всички около мен също искат да кача, включително и приятелят ми.

Общи условия

Активация на акаунт