Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 677
  • 641
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Не съм слаба, в никакъв случай. Но не се търкалям.
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/86289633_102215 … 6&oe=613E8D41

# 391
Закакво сте любезни. Ако не харесвам мъж винаги ми личи. Че и ше го намотам. Мухлари.

# 392
И на мен ми е трудно да си го представия, признавам Sweat Smile Мускули ли са това, тежки кости? Явно е възможно, не отричам, ама на тея килограми, повечето жени са си... кхмм... дебелички, че и не малко мъже.

Големите естествени... хм, очи тежат. За имплантите не знам, сигурно са по-леки. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 393
  • Агент под прикритие
Остана някой да пусне и "Куклата Мици" на Милена, та да стане цирка завършен... Grinning

# 394
  • София
Била съм толкова килограми и дори бях доста активна, защото децата бяха малки, а знаете какво е с малки деца, които щъкат навсякъде.

# 395
Остана някой да пусне и "Куклата Мици" на Милена, та да стане цирка завършен... Grinning

А песента „Мила кукло Барби“ на Росица Кирилова отдавна трябваше да я забранят, защото съсипа живота на поколения жени. И кой знае колко тъжни съдби на анорексички тежат на съвестта ѝ...

# 396
  • Агент под прикритие
А песента „Мила кукло Барби“ на Росица Кирилова отдавна трябваше да я забранят, защото съсипа живота на поколения жени. И кой знае колко тъжни съдби на анорексички тежат на съвестта ѝ...
Такава е съдбата на повечето слабохарактерни хора. При такива постоянно ще има външни намеси, но проблема винаги ще си остава в тях.

Къде има една приказка "Умните хора се обличат сами, глупавите ги облича модата". Simple Smile

# 397
Има и друга приказка - хубавите жени ги облича този, който ги съблича
Simple Smile

# 398
При нехубавите как стоят нещата?

# 399
При нехубавите как стоят нещата?

Ако мен питаш, не знам. Аз само хубави познавам.

# 400
  • Paris, France
Не знам, обаче имам приятелки, които тежат 80, 90 и 100+ кила и имат мъжко внимание и на нас да дадат. Килограмите, сами по себе си нищо не значат. На едни и същи кила и височина, една жена може да прилича на чироз, а друга да е закръглена. Приятелката ми прилича на жената от първата снимка, но има по-дебели бедра и задник:

https://height-weight-chart.com/509-220.html

Стегната в корсета докарва, долу горе:

https://www.pinterest.fr/pin/86061042859699090/

По улиците виждам доста жени с такова телосложение.

Като излезем в компания от 10 жени, 8 от които сме под 50кг, тя получава най-много мъжко внимание, защото е усмихната, гримирана и облечена провокативно, а някои от нас не сме се и сресали и гледаме на кръв. 

Ето, тук писаха и жени, които са с подобни габарити и са обвързани, обичани и щастливи. Не помня да са пускали тема с оплаквания, че мъжете ги е страх да се обвържат с тях.

# 401
  • Пловдив
За всеки влак си има пътници. Не всички мъже харесват слаби жени.

# 402
Разбира се. Женствеността е предимно топлота, излъчване, присъствие. Но аз ако съм била цял живот щурец, надали ще се чувствам прекрасница +50 кила.

# 403
  • Пловдив
Разбира се. Женствеността е предимно топлота, излъчване, присъствие. Но аз ако съм била цял живот щурец, надали ще се чувствам прекрасница +50 кила.
Аз напълнях изведнъж. 40 килограма за по-малко от 6 месеца. До 23г бях 58 кг на настоящия си ръст. Много ми е странно мнението ти.

# 404
  • Варна
Е кое му е странното, че тя би се почувствала кофти? Това, че ти не си, няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт