Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 682
  • 641
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Както ги чета описани нещата започва да ми става противно.
Сега ли ти стана противно?
Аз влязох и прочетох по диагонал последните 2-3 страници. Чупят гнусомера. Аз затова и не пиша в СО. Прекалено много мръсни подсъзнания на едно място Simple Smile
Друго си е 50 годишен да си мечтае за 20 годишна, нали? Красота отвсякъде.
Дам, това е другото супер противно, заради което не пиша в СО.
1. Писаници в 3то лице, защото нямате очи да пишете директно.
2. Злоба, обиди и ровене на лично ниво без да е по темата и в разрез с правилата на форума.
3. Лъжа и извъртане. Не съм на 50, а и нямам никакви грозни бръчки, кожи и висящи кожи и меса.
Кое да му е "некрасивото".
Не съм аз, който мечтая за 20 годишните, а си е смесено. Някои мечтаят за мен, аз за други. Възрастта е само един от факторите. И всеки мъж или жена, като сбор от фактори е съответно малко или много харесван от другия пол. И има къде по-фатални фактори от възрастта. Хватката е да се пребориш за най-търсените 20 годишни. Средните не са кой знае какво постижение. По-скоро те се борят за моето внимание. А възрастните, те пък изобщо не са в листата.
Споко, няма да ви дразня. Пишете си и си злобейте на воля. След като само това ви е останало. Wink

# 376
Значи, върви си майтапчийски разговор в темата, и се появява някой, на който половината форум му знае въжделенията, ръсва невинно квалификации от сорта на гнусота и мръсни подсъзнания, и на всичкото отгоре се жалва от злоба и обиди?
Успех сред 20 годишните, и то не кои да е, а най-търсените!

# 377
Абе аз не, че съм злобна, дърта лелка, ама ми се струва, че на който му пускат 20- сет годишните,не се обяснява в бг мамата, а им се кефи максимално и няма време за злобни лелки.

# 378
  • Paris, France
Въпросът ми е неслучайно към съфорумеца.

А ключовото тук е богат и/или известен мъж. Не знам случай на 20 годишна, живееща с кварталния 50 годишен фаянсаджия, зарзаватчия или монтьор. Имаше 1-2  такива случаи в България, и Карбовски направи предавания за тях, толкова е често срещано.

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/revniviyat-mitko-ubil-ml … y_news650643.html

Ключовото не е богат или известен, а какво предлага и дали е желано от младата. За известна манекенка желани са скъпи бижута, луксозни имоти, за момиче с по-обикновена външност желани са кола, някой марков пътък и парфюмче, за нямаща къде да живее просто подслон и храна. Същото е с мъжете 🥳.

Абе аз не, че съм злобна, дърта лелка, ама ми се струва, че на който му пускат 20- сет годишните,не се обяснява в бг мамата, а им се кефи максимално и няма време за злобни лелки.

Кефи им се, ама и на злобна лелка би се изкефил. Може да не му се занимава с 20 годишни и терзанията им. "Мъжете са свине и не подбират", ми казваше моя роднина, от женски пол  разбира се 😇.

# 379
  • Агент под прикритие

А ключовото тук е богат и/или известен мъж. Не знам случай на 20 годишна, живееща с кварталния 50 годишен фаянсаджия, зарзаватчия или монтьор. Имаше 1-2  такива случаи в България, и Карбовски направи предавания за тях, толкова е често срещано.
"Богат" и "известен" са доста относителни понятия. Всеки, който има нещо, за този който няма нищо е известен/богат/популярен и т.н.

А предаванията на Карбовски трудно могат да минат за инстанция какво може и какво не може да се случи в България.

# 380
  • Обран бостан ;)
То и жените са същите, не ходи само по мъжете. Тъй като повече тук пишем жени, само човек да попрехвърли темите, и ще види колко много жените ценят да си гледат интереса.

Не, не е така. Гледат интереса на детето и за това търсят най-добрия баща, който всячески да ги обгрижва, което включва и това да приеме детето на биологичния баща, който , кой знае защо, им е бил шута.

п.п. Уж имам въображение, но не мога да си представя 100 килограмова, умерено дебела жена, освен ако не е 2 метра. Като изключим това, всичко останало е приемливо, а и вече филмирано в царството на документалното кино - Холивуд.

# 381

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/revniviyat-mitko-ubil-ml … y_news650643.html

Ключовото не е богат или известен, а какво предлага и дали е желано от младата. За известна манекенка желани са скъпи бижута, луксозни имоти, за момиче с по-обикновена външност желани са кола, някой марков пътък и парфюмче, за нямаща къде да живее просто подслон и храна. Същото е с мъжете 🥳.

Кефи им се, ама и на злобна лелка би се изкефил. Може да не му се занимава с 20 годишни и терзанията им. "Мъжете са свине и не подбират", ми казваше моя роднина, от женски пол  разбира се 😇.
Не четеш ли, тези над 20 години са възрастни и въобще извън листата му.

# 382
Аз също съм жена, която си гледа само собствения интерес, слаба съм и със сравнително висока за бг заплата...та се чудя какво може да ми даде един млад мъж. В моите среди да спиш с млад, на който плащаш не е признак за престиж.
Ако някога търся партньор, то бих искала да е на моята възраст, с моите доходи. На визия, наличието на коса или килограми не държа. Държа изключително много аз да съм красива или поне поддържана и запазена.

# 383
  • София
А, Танграта нарушил обета за цупене към лошите лелки Heart Eyes

Тангра, казах ти го още преди да се врътнеш миналия път, ако искаш най-вървежните 20-годишни, трябва да се бръкнеш много надълбоко... те няма да се продадат нито ниско, нито евтино, щото тях всички ги искат Wink Тез мечти някоя такава да те хареса заради теб, ги забрави. Тези, които сега ти се мяткат, са най-доброто, което можеш да завъдиш с това, което предлагаш в момента, каквото е то там, а ти си най-доброто, което те могат да завъдят, за техните си цели. Така е на "пазара", връзките с чувства и взаимно харесване изискват други критерии.

# 384
  • Обран бостан ;)
Аз също съм жена, която си гледа само собствения интерес, слаба съм и със сравнително висока за бг заплата...та се чудя какво може да ми даде един млад мъж. В моите среди да спиш с млад, на който плащаш не е признак за престиж.

Нали ?

По добре с дърт-безплатно. Wink

п.п. Нали имаше партньор ? Или вечe нямаш ?

п.п.2. Дочетох и забелязах, че Н.В. (не значи Нейно Величество) черпи данни от Б-ИЦ. Вече съм спокоен, че въображението ми е на ред.

# 385
Имам си мъж, той си е много доволен от мен, не иска да ме сменя, слаба съм и му пускам редовно и безплатно...но ние тук си говорим, влизаме на хората в обувките...

# 386
Абе Ал подпитваше да не би да си се... освободила. Relaxed Може да има нещо предвид... Relaxed

# 387
Лори, аз съм страшен бурсук. Любезна съм, готина, но общувам предимно виртуално. Не ставам за гадже...

# 388
  • Пловдив
п.п. Уж имам въображение, но не мога да си представя 100 килограмова, умерено дебела жена, освен ако не е 2 метра. Като изключим това, всичко останало е приемливо, а и вече филмирано в царството на документалното кино - Холивуд.
Аз съм 96кг, приятно ми е да се запознаем.

Отивам да си купувам ски панталон. Питам младежа консултант - имате ли дамски панталон 3XL? И младежа се изрязва - не се предлагат такива, то няма толкова дебели жени да карат ски. Викам - приятно ми е да се запознаем. Умра от страх да не се оплача от него. А на мен ми беше забавно.

# 389
  • София
И на мен ми е трудно да си го представия, признавам Sweat Smile Мускули ли са това, тежки кости? Явно е възможно, не отричам, ама на тея килограми, повечето жени са си... кхмм... дебелички, че и не малко мъже.

Общи условия

Активация на акаунт