Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 649
  • 641
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В случая не опира до делене, а до това, че той не ми допада достатъчно. А и попринцип тази конфигурация не ми е толкова интересна... Прибави, че става дума за приятелка, и после после може да се окажа част от някаква каша... Абе, както казах, ще пропусна Joy

# 466
Абе не става въпрос дали се дели мъжа или е чужд, а как ще обръща внимание и на нещо друго, освен на мен!!!

# 467
  • София
е, сега, за да има общо забавление е нужно и превключване и разпределяне на вниманието!

# 468
  • София
Абе не става въпрос дали се дели мъжа или е чужд, а как ще обръща внимание и на нещо друго, освен на мен!!!

Е айде сега, не съм толкоз изтрещяла, та да искам цялото внимание на чужд мъж за себе си... А и такава конфигурация предполага много начини да му предизвикаш вниманието, които никак не са за изпускане, и точно тази перспектива много ме блазни Joy Лицето на един мъж, пред когото се разиграват определени гледки, е безценно удоволствие...

# 469

Ей, това женско его, от колко интересни удоволствия ви е лишило...

# 470
  • София
Конфигурацията може и да е в друг вариант.

# 471
Да, но нищо не казвате за МФМ...

# 472
  • София
М мъж ли е? Ф е жена? Тъй де, нали става въпрос за триъгълник - все още половете са два, така че е две към едно. Тогава и вниманието ще е разпределено и превключено по различен начин. Ей, да ви се не види, само ме карате да говоря за математика!

# 473
  • София
Да, но нищо не казвате за МФМ...

Какво да кажа... Одобрявам Grin

# 474
Четириъгълниците горе-долу ги удържам, но виж петогълници и шестоъгълници са вече висша математика. Там требва си машина.

# 475
  • София
Няма да им удържаш, ще се разпределите на ротационен принцип и примерно четири-четири-две. Навремето тази тактика на Пената доведе отбора до четвъртото място на световното. Вярваме в теб, ще се справиш!

# 476
Четириъгълниците горе-долу ги удържам, но виж петогълници и шестоъгълници са вече висша математика. Там требва си машина.

Висша, висша, колко да е висша?
Петолъчка - любов по комунистически.
Шест - по еврейски.
От там нагоре - харем.

# 477
А, харем от мъже, мерси. Аз да не съм бавачка.

# 478
  • Варна
Ей, това женско его, от колко интересни удоволствия ви е лишило...

Щом сме се "лишили" доброволно от нещо, значи сме преценили, че няма да ни е интересно.
Защо всеки мъж си мисли, че може да даде на една жена нещо уникално и извънземно, което тя да не може да намери никъде другаде?

# 479
  • София
Жените си мислят същото - че дават нещо уникално, неземно и незабравимо, която никоя друга жена не може да даде.

Общи условия

Активация на акаунт