Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 664
  • 641
  •   1
Отговори
# 450
  • Агент под прикритие
Чета и се чудя : Защо в тема за обвързване се обсъждат килограми, а тукашните триещи, иначе толкова стриктни за писане по темата, не трият подобни мнения.

И ми светна.

Килограмите имат пряка връзка с нежеланието за обвързване. Все пак си е страшно да се окажеш в едно легло с жена по-тежка от теб. Не случайно в борбата има категории, а секса , де факто си е боричкане. Wink
Я, защо? Познавам хора, които обичат да казват, че на голям тезгях по-лесно се работило...JoyJoyJoy

# 451
  • София
За тройките опит имам само с кебапчета. Grinning

Това колко двусмислено трябва да го приемем? Satisfied

# 452
# 453
Познавам хора, които обичат да казват, че на голям тезгях по-лесно се работило...JoyJoyJoy

Както и че е по-добре да се люшкаш по вълните от колкото да се разбиваш у скалите.... Стара моряшка мъдрост беше това, ама на съм я проверявал на практика Simple Smile

# 454
Мм, и с шведите така.

# 455
Ама АВВА четворка бяха, сигурно висша математика там.

# 456
  • София
Квадрат - също стабилна фигура. Малко по диагоналите са им далечни точките.

# 457
  • Обран бостан ;)
Я, защо? Познавам хора, които обичат да казват, че на голям тезгях по-лесно се работило...JoyJoyJoy

Забележи, че е "НА", не е "ПОД".  Wink

# 458

Това колко двусмислено трябва да го приемем? Satisfied

Съвсем буквално Grinning
Не обичам да деля или да се разсейвам на две места, та тройките не са моето.

# 459
  • София
И аз имам проблем с деленето... С друго, не Laughing  Иначе много възможности отваря такава конфигурация, ама определено не е за всеки, не и във всяка връзка. Мен една приятелка се опитва да ме навие, ама нещо мъжът й не е баш мой тип, та си пасувам...

# 460
И аз имам проблем с деленето... С друго, не Laughing  Иначе много възможности отваря такава конфигурация, ама определено не е за всеки, не и във всяка връзка. Мен една приятелка се опитва да ме навие, ама нещо мъжът й не е баш мой тип, та си пасувам...
Викаш друго щеше да е ако беше твоий тип.Smile

# 461
  • София
Ами щом го дава доброволно Joy

# 462
  • София
Какъв проблем с деленето, нали няма да го делиш ти този мъж, а тя, защото е нейният мъж. Навиваш се колкото да пробваш, пък нататък ще видим.

# 463
Анди, много разкрепостена стана. Да не пише друг от профила ти? Laughing

# 464
  • София
В отпуска съм.

Общи условия

Активация на акаунт