Страхът на мъжете от обвързване. Истина?

• 18 669
  • 641
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Анди, и въпреки това, още си тук Satisfied

Хайде, хайде, на теб това ти е номерът в живота - да се правиш на слаба, неспособна и някой да те обгрижва. Няма как да го повярвам, но си е твое право да влизаш в какъвто образ искаш, щом ти върши работа в живота.

Няма лошо, и аз обичам да се правя, но това е защото обичам да се чувствам женствена и крехка, а около мен да са силни мъже Blush Да го играя мъжа мога, но не ми е по вкуса, не и когато има някой, на когото ролята си му е по рождение.

# 436
Стига сте пърпорили. Те мъжете избягаха от тази тема. Изплашиха се от обвързване. Laughing

Да, мускулната тъкан тежи повече. Трябва да се гледа формата и плътността на тялото, не килата.

# 437
Права е Боси, мъжете не искат приказки, искат действия.

# 438
  • София
Изобщо не ми се занимава с ролеви игри. С времето по-интересно ми стават ролевите игри на другите, в които се опитват да ме вкарат да им партнирам. Wink

# 439
  • София
Стига сте пърпорили. Те мъжете избягаха от тази тема. Изплашиха се от обвързване. Laughing

JoyJoyJoy

Ами ето де, показно правим Satisfied Пък те после нека се обясняват, че не ги било страх Joy

# 440
  • София
И аз да съм мъж, и аз ще избягам от темата.

# 441
Щоооо? Я как си лафим за килца, тела, такива неща.

# 442
Следва коментар на размера - колко трябва да е ! Mr. Green

# 443
  • Агент под прикритие
Темите на разговора зависят от интересите на участниците, не от пола им.
Да, когато когато се коментира в пуснати по въпроса теми. Във всички останали случаи е спамо-чат.

# 444
Лане, на теб ти се говори май за размера.

# 445
  • Обран бостан ;)
Чета и се чудя : Защо в тема за обвързване се обсъждат килограми, а тукашните триещи, иначе толкова стриктни за писане по темата, не трият подобни мнения.

И ми светна.

Килограмите имат пряка връзка с нежеланието за обвързване. Все пак си е страшно да се окажеш в едно легло с жена по-тежка от теб. Не случайно в борбата има категории, а секса , де факто си е боричкане. Wink

# 446
Като сте почнали, напишете нещо и за тройките (но не такива по математика....) Simple Smile

# 447
  • София
Тогава всички искат да са обвързани в един здрав триъгълник. Особено важно е желанието и страхът всеки участник да не бъде изхвърлен от триъгълника, дори този триъгълник да не му е особено важен. Триъгълникът е много стабилна геометрична фигура, защото е затворена.

# 448
  • София
Имам какво да кажа, ама мисля тоя път да си замълчА Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 449
За тройките опит имам само с кебапчета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт