Отговори
# 135
Здравейте,момичета!

Честит Кръстовден!Нека всяка молитва бъде чута,всяко желание сбъднато! Hands Pray
Бъдете здрави и благословени!Изпълнете душите и сърцата си с любов и вяра! Flowers Four Leaf Clover

Дъга Hug,благодаря за разказаното за 111 еп. на ЗЯ!И аз гледах,но не бях в кондиция да пиша.Вчера следобед ме заболя гърлото.

Естела Hug

Бащата на  Кумру го дадоха в Тоскана/Италия.Занимава се с лозови насаждения и сигурно има винарна.Може би знае какви ги върши дъщеря му и за това е оставил човек да я пази и наблюдава.

ако искате....онлайн озвучката от снощи...
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-111-seriya.html

финала на епизода...

изчаквах рейтинга за да пусна поста...
как е бил в 4 сезон,взето от от ТТ

а ето как започва 5 сезон/111 еп.

▪TOTAL:

1. #СердечнаяРана - 5.49% (+0.14)

4. #ЗапретныйПлод - 4.04%

▪АВ:

3. #ЗапретныйПлод - 3.64%

5. #СердечнаяРана - 3.05% (-0.02)

▪ABC:

3. #СердечнаяРана - 4.76% (-0.05)

5. #ЗапретныйПлод - 4.70%

Желая ви да имате приятен есенен ден!

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 10:33 от Zlatina3

# 136
Привет, дружки!

Еха, голям кеф.
Рускините са пуснали превода на "Ябълката" много бързо.
Аз веднага го почвам, за да си задоволя любопитството.

https://vk.com/video-158229374_456243764

Двете дружки-веселушки Йълдъзка и Ендера в пети сезон.
Шевал ми е малко ретро с тази по-къса коса, но й отива.
Много хубаво я обличат, но и фигурата й е страхотна.

Разсмя ме какво беше написала една рускиня снощи.
Главната интрига на 5 сезон е кой ще спи с Чаатай.
Отговорът е -  всички, освен Йълдъзка. И това доста преди финала на епизода, когато се видя, че Чаги и Кумру са любовници и се подиграват на Йълдъзка.
Явно ерата Халит Аргун приключи, щом нито едно от децата му не остана под някаква форма в сериала.

Ето я новичката дето ще ни образува нерви.

Севдичка и съпругата на партньора й в „Чуждата” Исмаил Еге Шашмаз – Ханде Юнал прекарват свободното си време заедно.

Това не знам дали е ново, но е красиво.
Синева….

Хубава вечер, дружки!
Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 18:33 от * Дъга

# 137
Привет, момичета,
Днес си поплаках, но най-накрая видях това, което исках - Зейнеп и Алихан заедно.
Вярно, малко кофти за Дюдю зарязан на сватбата, но между тях никаква химия. Вярно много недодялан образ и никак не си подхождаха със Зейно. Повече химия има между Йълдъз и Халит.
Тъй като превъртах сериите, не разбрах какво стана с Кемал, след като Йълдъзка му направи засада в хотела?

Появи се и Кая - много секси този мъж. Вече ми е интересно коя още освен Ендер ще му се натиска..

# 138
Добро утро другарки Hug Heart Eyes Heart
Я вижте каква хубава двойка

Спомням си колко много харесвах Онур и Синем в ЧД - имаха голяма химия , по добре да бяха свързали Али с Езо , а Ферман с Назлъ , ама имаше спад във фантазията на СЦ Rolling Eyes
Снощи много се смях и с Йълдъз , и с Алихан и Зейнеп в болницата . Горката Лал , разбра всичко , ама да беше казала на брат си ,че Джем до края нищо не разбра , горкия .
Приятен ден Flowers Hibiscus

# 139
Добро позакъсняло утро!

Честит първи учебен ден! На добър час! BellBookFlowers Four Leaf Clover
С пожелания за успешна и ползотворна Нова учебна година!

Скрит текст:
Аз се вълнувам тъй като внучката е първокласничка!Заради пандемията не останах.Няма да пускат вътре,само по един родител в двора на училището, за да направи снимки.

Дъга Hug,Ню Hug,Фили Hug,благодаря за снимките,инфото и коментарите!
Май доста сериали се задават.Да видим колко ще загледам? Wink

нови с Еда...

Цитат
🆕🍁Эда Эдже — Я пишу сценарии.

Известная актриса, которая на днях была замечена в ювелирном магазине, рассказала о своих дальнейших планах. Эда призналась, что с удовольствием пишет комедийные сценарии.

📌«Многие актёры поют и выпускают собственные альбомы. У вас есть такие планы?»
— Я не умею петь, но пишу сценарии. Сейчас у меня есть несколько комедийных сценариев, которые я планирую воплотить в жизнь.

Али Тутал се присъединява към актьорския състав на сериала ''Забранената ябълка''. Актьорът ще играе ролята на бащата на Йомер (Емре Данлър).

Фенско видео с Онур....Blue Heart
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240026%2F628fe4989 … l_wall_-164262731

Имаме нови снимки със Севда от ИГ

Скрит текст:

Харесват ми Симен и Бурак като двойка....

Скрит текст:

Тъй като в момента по тв. на ОИ дават Хира/Ебру Шахин вчера се появиха снимки,че се е сгодила.
Джеди й е предложил в Кападокия!

Скрит текст:

Желая ви щастлив ден!

# 140
Момичета, извинявайте, но какво стана с Кемал, след като Йълдъз му устрои капан?
Не ни се превъртат сериите, защото не ми се гледа Дюндю….

# 141
Момичета, извинявайте, но какво стана с Кемал, след като Йълдъз му устрои капан?
Учатието на актьора приключи - Кемал се разведе с тъпата Зехра ( междувременно загуби много пари и на нея не и стискаше да напусне тате и парите му ) и замина . Беше малко тъпо скалъпено - любовта на Йълдъз как се изпари преди това ...

# 142
Учатието на актьора приключи - Кемал се разведе с тъпата Зехра ( междувременно загуби много пари и на нея не и стискаше да напусне тате и парите му ) и замина . Беше малко тъпо скалъпено - любовта на Йълдъз как се изпари преди това ...

Да, аз гледах сериите, когато почна да губи пари на борсата, но Халит щеше да му помогне уж. После тъпотията на Ендер в хотела…на мен ми харесваше и стоеше добре до Йълдъз и се надявах, че нещо може да се случи между тях, но уви…
А той се разведе със Зехра, защото те не е искала да напусне баща си ли?

# 143
Тя не посмя да напусне охолния си живот , макар Кемал да не беше станал бедняк . Просто трябваше да изкарат актьора . Ние също мислехме ,че е за постоянно , но тук актьорите идват и си отиват особено след сезон 2 още повече .

# 144
Мале тоя Дюндар как ме дразни…още повече го намразих след като отвлече Зейно.
Ама и тя как му се довери и се качи в колата…пфу

# 145
Ние навремето много се забавлявахме с Дюдю , горкият откачалко , онзи Курбан беше още по тъп . Мисля ,че Дюндар го направи под въздействието на Курбан .Чест му прави ,че не развали момента на летището , а много го заболя ,защото си беше въобразил ,че обича Зейнеп Open Mouth .Добре ,че СЦ не задълбаха много с отвличането .
Определено няма да гледам сериала на Севда .Сори , ама нито сюжета , нито партньора ми харесват . Обаче ще надника в сериала на нашата Назлъ . Струва ми се интересен , а и Бурак много го харесвам .Те сключиха ли брак с Озге ? Или ще чакат първо бебока по западен вариант Stuck Out Tongue Winking Eye
ЗЯ-ОИ - тази вечер даваха едни от най любимите ми моменти на ЗейАл - дискотеката и после в дома и . Ама и Зейно е много упорита , даже пияна не свали гарда Grinning

# 146
Добро утро,момичета! Two HeartsCoffee

Фили Hug Ню Hug....за Erdem Kaynarca/Ердем Кайнарджа влезе в ''Островна приказка''.' с Айча Туран и Алп Навруз и пак е с подобна роля. Wink Аз го гледам!

Имаме фрагман за 112 еп.!Все още няма превод с руски субт.!
Ендер май твърдо е решила да открие любовницата на Чаатай.
Коментира се,че Йълдъз ще се подхване с бащата на Кумру-Доаан за отмъщение.
Но предварително беше писано,че Ендер ще е с него.Ще видим.

https://youtu.be/9KdEzWBhzdA

Еда с малкия Кузей...

и песента от снощи в ОИ...

https://youtu.be/hP-eNtCzk10

Слънчев и усмихнат ден ви желая! Flowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower

===============================================================

Привет! Heart

Понеже няма пост...редактирам за да пусна превод на фрагмана за 112 еп. на ЗЯ....
Както и предположих сутринта...Ендер твърдо е решила да хване Чаатай с любовницата му...

«Запретный плод» 112 серия. Фраг №1. Русские субтитры
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456246938%2F9ac5c01b3418 … pl_wall_-46308288

— Твоя соседка кажется хорошей девушкой.
— На самом деле она ещё не нашла себя.
— Хорошо. А какой её муж?
— Не знаю.

Фотосесията на Еда Едже за сп. HELLO! Dergisi ....Nature SparklesNature Fire

Приятна вечер! Hug

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 18:25 от Zlatina3

# 147
Здравейте момичета 🙂 Много се радвам ,че Ви има, чета Ви отскоро и много благодаря за информацията, която давате за сериала ЗЯ. Имам въпрос... Ще има ли превод на сериите, които започнаха сега да дават от 5 сезон. Изгледах всички преведени в сайта https://m.vk.com › topic-11369128...
ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА - ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ВКонтакте
Случайно бях попаднала на него.
И още нещо да попитам. По  Fox  по една серия ли дават на седмица или всеки ден излъчват сериала?
Благодаря Ви много!❤️❤️❤️

# 148
Привет!

Злати   , благодаря за всичко!

Мартина, добре дошла при нас!
Надяваме се, че момичетата ще продължат да превеждат сериала на български.
Не ни изоставиха цели 4 сезона, за което сме им много благодарни.
А и екипът е сериозен, не си зарязва проектите насред път.
Да са живи и здрави пак да ни радват.

От фрага на „Ябълката” става ясно, че Ендер ще започне да разплита чорапа с изневерите на Чаги и вероятно ще успее. Пак ще спретне спектакъл. Скочи й по мазола той с предупрежденията си да не промива мозъка на жена му и тя няма да се откаже, докато не го хване в крачка. Хайде да видим дали ще успее от раз.

Цитат
Йылдыз  & Доган

Итак, небольшая теория от поклонников нашего сериала — что если Доган бей (отец Кумру) заключит союз с нашей девочкой? Возможно не по любви, а ради взаимовыгоды. Да и Йылдыз таким образом получит шанс поставить бессовестного мужа и его подружку на место.

Не е лоша идеята. Това моментално ще изтрие подигравателната усмивка от лицето на Кумру, а и  ще стане доста интересно. Направо си представям как Йълдъзка става мащеха на любовницата на мъжа си и да се разпорежда в нейната къща като господарка и ме напушва на смях. Сигурно няма да е така, хубавия мъж сигурно пак ще го лапне Ендера, но би било интересно. А този приятел на Доан /забравих му името/ дето го спрягат за новия мъж на Йълдъзка не знам каква интрига ще се завърти около него. Защото там където е Йълдъзка, задължително става динамично и весело, а той ми изглежда скучен. Ще видим.

От новите сериали и аз не знам какво ще загледам.
Едва ли ще имам време за всичките, които съм си набелязала, дори да ми харесат, защото няма да имам време, но на тези с нашите актьори ще им погледна първите серии и ще реша.
Като цяло и на мен в момента не ми се гледат големи драми и кахърни сюжети, какъвто се очертава например сериала на Севдичка, но и не искам предварително да се заричам.
Може да не е точно така и да си струва.

Снощи и на мен ми бяха любими моментите от „Опасно изкушение”.
Ходенето на заведение на двамата „приятели” Емир и Алихан и напиването на Зейно.
Вярно е, че даже пияна не свали гарда, но все пак е казала на Алихан в колата, че има красиви очи.
Тази вечер е още по интересно като пристигнат внезапно Халит и Йълдъзка и ги заварят прегърнати.  Също много любим момент.  Пропуснах серията, но ще върна канала назад да го изгледам.

Много е интересно, че летния сериал, който най-много харесвам - "Сърдечна рана" с нашия Гьокхан Алкан сега се оказа конкуренция на „Ябълката” . Те сигурно ще наберат скорост, както винаги, но ги изпревариха. Пишат, че сега неделята ще е най-голямата конкуренция с 4 нови сериала и  2 или 3 стари, а не понеделника, както беше досега. Тогава е сериала на Баръш Калъч, аз мисля да погледна първата серия как е. Харесва ми каста, да видим историята бива ли я.

Много се смях вчера като гледах „Любов, логика, отмъщение” как главната героиня и брат й бореха депресията като изгледаха цял сезон от „Забранената ябълка”. Нали точно това коментирахме и ние тук преди няколко дни, явно е универсално лекарство. После пък се появи Вилдан Тюрксевер/Зерин от „Ябълката” като майка на една от героините. Героинята й е същата префърцунена снобка, едно към едно. Канал FOX си правят реклама в проектите си.

Хубава вечер, мили дружки!
Flowers Hibiscus

# 149
Новия сезон започна, но въпреки всичко двойката Алихан и Зейнеп ми липсват страшно много много ме яд че напуснаха толкова рано сериала.

Да попитам и аз някъде ще се превеждат ли новите епизоди от новия 5 сезон.? А  сезоните от 1 до 4 къде мога да гледам преведени епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт