Отговори
# 150
Участието на Елиф също ми е едно такова изкуствено като Дюдю, а Алихан на тъп ли се прави, че не разбира намеренията ѝ?

# 151
Благодаря многооо Дъга! ❤️❤️❤️
azisiq  в предния коментар съм копирала връзката към сайта, там ще намериш всички серии. И аз чакам да започнат превод на новите серии от 5 сезон 🙂☺️🍀

# 152
Благодаря многооо Дъга! ❤️❤️❤️
azisiq  в предния коментар съм копирала връзката към сайта, там ще намериш всички серии. И аз чакам да започнат превод на новите серии от 5 сезон 🙂☺️🍀

Аз видях този линк но иска нещо регистрация а аз нямам такава опитах да се регистрирам но нещо не ми се получава незнам защо?

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 22:39 от azisiq

# 153
Аз случайно попаднах на този сайт. Помня, че искаше регистрация с телефонен номер и мисля, че пращаха код или нещо подобно.

# 154
Аз случайно попаднах на този сайт. Помня, че искаше регистрация с телефонен номер и мисля, че пращаха код или нещо подобно.

ясно, разбрах, благодаря

# 155
Моля. Дано успееш с регистрацията. ☺️🙂🍀

# 156
Добро утроо!

Кафе, поднесено с Любов и нов ден изпълнен с Вяра и Надежда!

Честит празник на софиянци и на именниците днес! Two HeartsFlowers Bouquet

Мартина ,добре дошла при нас! Flowers Hibiscus Да ти отговоря и на др. в-с,който си задала.На седмица излиза по един епизод.Излъчва се всеки понеделник по Фокс тв. онлайн и ние го гледаме,ако имаме възможност.В темата пускам хаштага и линкове за гледане.

Благодаря за споделеното - Дъга Ню ,Азисия

Относно гледането на епизодите с БГ субт.,аз вече два пъти пускам линкове в темата.Има ги назад в постовете ми,а също и на първа страница.За някои не иска регистрация,освен ако не за гледане от Контакта.

Имаме 2 фрагман за 112 еп.!Много са бързи...този сезон...
Ендер  да не хвърли око на Йомер като разбра,че има 1 млн. долара... и се ожени за него. Open Mouth

https://youtu.be/gi_ca8g4RX8

и с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456246944%2F9ef4b6f7521f … pl_wall_-46308288

а някои го гласят за Йълдъз ...ето колаж...

Малкия Кузей е имал РД и са го отбелязали на сета....сладур,израстан в сериала...
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … t_-61185313_16202
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … t_-61185313_16202

Ново с Онур и Севда не открих.За това нещо от ЗЯ/ОИ....няма да мога да пусна дрого,че лаптопа ми блокира и се мъча доста време...

Желая ви приятен петък!Да се насладим на топлото време днес! Nature SunnyFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 157
Благодаря много ЗлатинаHeart

# 158
Злати Hug имам новини за сериала на Онур Grinning
Исмаил Хаджиоглу и една млада красива мацка се присъединяват . От Бирсен е новината , значи започват да сформират каста .

И за Севда - клюки от погругите , била се сдобрила с Кунт . Purple Heart
Добре дошли на новите попълнения в темата Heart Hug - ние тук сме като енциклопедия за ЗЯ=ОИ и за Севда , Онур , Еда и  даже и за другите актьори Smiley , питайте , не се бойте

=======================================================
Ето я - Серай Кая , не я знам , красавица - негов тип .

'' Снахата '' малко да се стегне ,че хич не ми харесва как ходи в реала постоянно раздърпана и разрошена Grinning . Ще го изпусне , поне аз не харесвам неподдържани жени , а и мъжете обичат да им се порадва окото
=======================================================================================
Серай е на 30 , мислех ,че няма 25 , участвала с Озге Озпиринчи в Жена и в Осман на Бурак Озчивит .

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 14:18 от Phillipine

# 159
Привет! Hug

Мартина Hug
Скрит текст:
Може и Злати както ме наричат останалите момичета....

Фили Hug,благодаря за инфото!Излязло е по-късно след като писах сутринта! WinkСерай Кая я гледах в ''Жена'' с Йозге Йозпиринчджи.Беше й сестра от една майка и различни бащи.Беше ужасна какво ли не причини на сестра си и околните.Не беше добре психически....Исмаил го харесвам.Гледала съм в сериали и филми.Търсен актьор е!

Скрит текст:

Това е статия за Севда и Кунт.Може би тук пише,че са се сдобрили,ако му е простила!Взех я от ТТ...

и малко гифчета,че сутринта не успях да ги пусна...

---------------------

--------------------------------

Хубав следобед! Flowers Hibiscus

# 160
Серай Кая съм я гледала в Жена, Тихата улица(неизлъчван у нас), Една усмивка е достатъчна, Семейството на мъжа ми, Основателят Осман и игралния филм “Турците пристигат: мечът на справедливостта”.

# 161
Добро утроо!

Все още не са пуснали новите снимки и озета за 112 еп. на Забранената ябълка.Поне имаме два фрагмана.
Рускините са писали, че вчера са снимали новия плакат за пети сезон. Очакваме скоро да го видим.

Новата фотосесия на Еда за септемврийския брой на сп. HELLO!Интересна е,очаквам и интервюто.

За сериалът с Онур пишат,че снимките ще започнат след седмица!
Скрит текст:
Мастер ремейков продюсер кинокомпании MF Yapım Фатих Аксой буквально премировал этого актера за хорошую работу в своих сериалах #ЗапретныйПлод и #ЧудесныйДоктор сольным проектом — #Заключенный / Mahkum.
Это адаптация популярной корейской дорамы Невиновный подсудимый. Ее обработкой для турдизи занимался сценарист Уграш Гюнеш. Съемки проекта были отложены на некоторое время из-за запуска сериала Невозможное.
Сейчас процесс подготовки ускоряется, и в касте сразу появились еще два ключевых персонажа.
На главную женскую роль утверждена Серай Кая, известная по сериалу Женщина. Главного злодея умного и опасного воплотит Исмаил Хаджиоглу. Руководить съемочным процессом поручено одному из лучших режиссеров турдизи Волкану Коджатюрку.
Съемки стартуют через неделю.

Очаквам скоро да започне ''Чуждата'' със Севда.
Промо-снимката за сериала...

Тук са описани героите от сериала ''Чуждата'' на руски ез.!
https://dramdizi.ru/article/geroi-seriala-chuzhaya-elkizi

Перихан Саваш/Джавидан ще играе ролята на баба на Езо.

Фикрет Кушкан/Ресул в ролята на бащата на Езо

Желая ви безгрижен и спокоен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 162
Привет, дружки!

Благодаря ви за споделеното!

„Забранената ябълка” 112 епизод.
Ето го озета.

Докато всичките подозрения на Ендер и Йълдъз са свързани с Фейза, отношенията на Чаатай и Кумру продължават.
Проблемът, който възниква в дома на Кумру ще бъде причина Йълдъз и Кумру да се опознаят една друга още по-отблизо.
Бащата на Кумру – Доан се връща в Истанбул, защото подозира за забранените отношения на дъщеря си.

И снимките.

Най-после има раздвижване и новини около сериала на Онур.
Исмаил Хаджииоолу не съм го гледала в сериал, но имам страхотни впечатления от него от един от най-вълнуващите турски игрални филми, които съм гледала – „Айла: Дъщеря на войната”. Той играе главната роля там и много, много ми хареса. В сериала на Синеочко щял да бъде злодей, което е много интересно.

Серай Кая съм я гледала и аз в „Жена” и там героинята й е изключително неприятна и не знам как ще я приема за партньорка на нашия човек. Искаше ми се някоя друга до него, но може пък да ни хареса. А и това не е романтичен сериал все пак, друг ще е акцента.

Момичета, аз изгледах първата серия на сериала на Баръш Калъч „Приказка за далечен град” и много ми хареса. Направо залепнах, въпреки че историята е тривиална – една силна жена, жертва на насилие, която се бори с предразсъдъците на турското общество и закостенелите традиции, за да защити децата си, едно от които болно. Героят на Баръш все още е много загадъчен, но явно и той си има своя лична драма. Не знам дали ще мога да гледам нататък, но ми допадна. Прекрасна актьорска игра.

Рускините пишат, че двойката Танер Олмез и Едже Чешмиоолу очакват дете.
Да им е честито!

Едни други бъдещи родители - Йозге Йозпиринджи и Бурак Ямантюрк пък ще се оженят днес в тесен кръг в Мармарис.
Сватбата отлагат за след след раждането на бебето.

И други неща имах да казвам, но ще е по-късно, че трябва да излизам.

Прекрасна събота ви пожелавам!

# 163
  • Варна
Как се вързах на тоя сън, даже си поплаках, заради Йълдъз, ах келеши с келеши тия сценаристи 😂😂

# 164
Добро утроо!

Неделя е! CoffeeFlowers Cherry BlossomHeart
Днес не бързайте, забавете темпото,пуснете си любима музика,
изпийте кафето си с наслада и изпълнете душата си с радост!

Дъга Hug,благодаря за новите снимки и озета за 112 еп.на ЗЯ,както и на теб, и Бамби Hug за филма  „Айла: Дъщеря на войната”. Аз го гледах заради Мурат Йълдъръм,но за и др.актьори,които съм гледала!

Естела Hug

Снощи пуснаха промото на Фокс тв.,което очаквахме за новия сезон,тъй като там са и сериала с актьори от нашата тема! Под клипа с видеото е текста на песента,дизитата и останалите предавания на Фокс тв.

https://youtu.be/hXGzGqLrryU

Каста на Забранената ябълка от клипа...

Онур от промото...сам е при заснемането,тъй като останалите актьори не бяха известни...

и Севда от промото...

а също и Синем....

Скрит текст:

FOX Yeni Sezon/Фокс Нов Сезон...

Желая ви спокоен релакс!

ПП1
Допълвам и случилото се с Шафак Пекдемир и 2 реж. на ЗЯ...
Цитат
🆕 Шафак Бекдемир, главная героиня нового сериала "Лжецы и Свечи" и известная по сериалу «Запретное плод», была замечена с Огулджаном Эрен Акай, помощником режиссера «Запретного Плод» (женат и отец) в очень интимных ситуациях.
Когда двое заметили присутствие фотографов прессы, Ульян сначала оскорбила мать журналиста канала D, а потом ударил его!
После того, как Шафак успокоила Огулджана, она подошла к журналистам и сказала: "Пожалуйста, не публикуйте фотографии, не делайте этого со мной, скоро начнётся мой сериал" Лжецы и Свечи".
Продюсерская компания сериала «Запретный Плод» уволила из штата второго режиссера Огулджана Эрена Акая после инцидента с нападением на журналиста канала D.

Скрит текст:

ПП 2....намерих и двете видеа...

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 10:10 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт