Отговори
# 165
Привет, дружки!

Злати, благодаря за споделеното!
Възползвах се от пожеланието ти и все още бавно и с наслада си пия кафето и се занимавам с приятни неща. Неделя е все пак…

С нетърпение чаках промото на FOX защото във всичките им сериали през новия сезон има по някой актьор, който харесвам. Но и конкуренцията ще е много голяма, защото сериалите са доста и някои рано ще изгорят. Дано се преборят тези, които и на нас се харесат.

Гледам на промото от „Ябълката”са тропнали и Мелиса/Асуман барабар с главните герои.
И този сезон ще твори простотии безспир явно, няма отърване от нея.

Интересен изглежда и сериала на Шафак Пакдемир/Зехра.
Съвременна история, в която май се очертава най-после тя да пресъздаде образа на интелигентна жена.
Ти да видиш. И Елчинка много си я харесвам и им пожелавам успех.

Относно скандала около нея и режисьора, нали казват, че няма лоша реклама…
Надявам се само уволнението на гаджето-режисьор да не се отрази на снимките на „Ябълката”.

Иначе от всички промо снимки най-ми харесва Севдичка в бяло.
Направо блести нашата нежна красавица.
Първоначално сюжета на сериала „Чуждата” не ме впечатли кой знае колко, но като излезе повечко инфо и вече го чакам с нетърпение. Не знам, имам някакво усещане, предчувствие, че ще ми хареса.
Особено след като прочетох характеристиките на героите, които Злати вчера сложи. 
Партньорът й Исмаил Еге Шашмаз на мен ми харесва като цяло.
Разбира се, че ние като фенове на Севда и като хора, които оценяват таланта й си мечтаем за някой по-известен и по-любим за нас, но истината е, че продукциите трудно вече събират двама много известни, защото хонорарите им са големи. На най-добрите слагат по-малко популярни и нови лица, за да им излезе сметката. Нямаме друг избор, освен да приемем това. И да погледнем от друг ъгъл, така се дава шанс на нови хора да блеснат.

Преведох характеристиките на героите в "Чуждата”, да ги имаме и тук.

Скрит текст:
Чуждата/Elkizi

Една от многообещаващите премиери на есенния сезон през 2021 година.
В главните роли: Севда Ергинджи и Исмаил Еге Шашмаз. Това е историята на едно момиче, което е отраснало без майка. Тя има една мечта  -   да се влюби в достоен човек и да създаде истинско семейство.

Езо Боздаалъ/ Севда Ергинджи

Загубила  е майка си като малка. Баща й винаги е бил строг към нея, а баба й дори не я забелязва. Израства без любов и затова сърцето й е изпълнено с желание за мъст. Поставила си е една голяма цел в живота: да стане учителка като майка си  и да се омъжи по любов. Заклева се, че никога няма да се омъжи за човек като баща си и няма да повтори съдбата на майка си.

Харун Карасу/Исмаил Еге Шашмаз

Харун винаги е бил обграден от женско внимание. Подбира големи красавици и смята, че избраницата му задължително трябва да е богата. Езо силно се отличава от жените, които се въртят около Харун и затова силно привлича вниманието му. И въпреки, че нейният стил, реч и дори облеклото й не съответстват на изискванията му, младото момиче по особен начин неусетно привлича вниманието му.

Кавидан Боздаалъ/Перихан Саваш

Бабата на Езо. Мнението й има превес в семейството. Единственото важно нещо за Кавидан са кръвните връзки. Обича Езо, но не винаги е съгласна с действията й. Затова между двете често възникват конфликти.

Ресул Боздаалъ/Фикрет Кушкан

Груб и безжалостен човек, но в същото време умен и пресметлив. Роден е в богато семейство и нищо не е постигнал със собствени сили. Жени се за Зелиха, но постоянно й изневерява. След смъртта на жена си не успява да стане добър баща за дъщеря си Езо.

Айфер Боздаглы/Нур Язар

Жена от бедно семейство, която винаги се е домогвала до богатство. Сама е отгледала брат си след смъртта на родителите им. В миналото Кавидан е настояла Ресул и Айфер да се оженят. Повече от всичко Айфер се страхува да не ядоса съпруга си и всячески избягва конфликти.

Али Демир/Мюнир Джан Джиндорук

Партньор в Холдинг Боздаалъ, внук на Ердем, който е стар приятел на дядото на Езо. Цялото си детство Али е прекарал с Езо. След време се влюбва в нея, но тя продължава да се отнася към него като към приятел. За разлика от Харун, той е надежден и смел млад човек. По всички възможни начини се опитва да привлече вниманието на Езо, но неговата настойчивост само я отблъсква.

Зелиха Боздаалъ/ Седеф Авджъ

Майката на Езо. Всички говорят, че се е самоубила, но в действителност Ресул я хвърля от балкона по време на един скандал. Всички, включително Ресул я смятат за мъртва, но всъщност Кавидан преди години тайно я спасява и я скрива от всички.

Сехер Четин/Чаала Шишмек

Сехер постоянно си съперничи с Езо. Смята я за разглезено момиче, което е свикнало да живее в лукс. Тя се усмихва на Езо, но после говори зад гърба й и я представя в не особено добра светлина.

Бекир Йылмаз/Синан Арслан

Ненадежден човек, разглезен от по-голямата си сестра Айфер. След като се оказва в семейство Боздааджъ, той получава желаното и повече не се опитва да скрива неприятния си характер.

Екрем Демир/Маджит Копер

Дядото на Али, съсобственик на Боздааджъ Холдинг. Порядъчен човек и истински джентълмен. През целия си живот е бил влюбен в Кавидан и тези чувства и досега не са угаснали.

Асли Яман/Пелинсу Чичели

Красива млада жена, тайната любов на Харун. Между тях има силно привличане, но не могат да бъдат заедно. Аслъ е омъжена, а съпругът й е в затвора за финансови машинации.
Пожелавам ви прекрасен ден, мили дружки![/color] Flowers Four Leaf Clover

# 166
Характеристика на Нермин Шанлъ (Топрак Саалам)

Нермин е дългогодишна любовница на Ресул. Връзката на Нермин и Ресул продължава от години.

# 167
Миме,  благодаря за допълнението към характеристиките на „Чуждата”.

Порових се за инфо инфо за сериала „Лъжецът и светците” /не знам дали правилно си го превеждам от руски/ с Шафак Пакдемир, Елчин Сангу и Джерен Морай в главните роли.
Той и адаптация на американския сериал „Любовници” и започва по FOX на 30.09.2021 г. – четвъртък. Преки конкуренти ще му бъдат „Чукурова”, „Момичето зад стъклото”, "Барбароса”, „Мечът от Средиземно море” и „Случайна любов”.

Направи ми впечатление, че предварително са договорени планирани за излъчване 13 епизода и феновете няма нужда да се притесняват за рейтинги, което е чудесно. Значи можело…

В сериала ще видим 4 силни женски персонажа, които изследват сложните взаимоотношения между хората от приятелството до романтичната любов.
В ролята на четирите приятелки ще видим Елчин Сангу, Джерен Морай, Шафак Пакдемир и Бурджу Гюлгедар.

За основа в турската версия е взета историята на Елиф, която след изчезването на съпруга си се опитва сама да управлява семейното кафе и да отглежда дъщеря си. Още от ученическите години тя им три верни приятелки. В самото начало на историята момичетата заедно извършват убийство.
Шафак ще играе ролята на психоложка, ти да видиш.

Пуснах си няколко кадъра от 1 епизод на оригинала, ама то там много смели сцени, които няма как да видим в турския вариант. Но ми стана много любопитно. Определено ще е светски сериал пълен с интриги от типа на „Ябълката”.

Това е първият тийзър.

https://vk.com/video-46308288_456246957

# 168
Момичета , добра вечер Heart
Мерси за многото полезна информация за сериала на Севда . Аз съм резервирана малко , но обикновено се лъжа Laughing , така ,че дано е успешен . И не мога да се стърпя да кажа нещо за външния вид на Севда - в чудесна форма е , но хич не ми харесва прическата и ( знам ,че е актуална , но е прекалено къса за моя вкус Grinning )
Аз любовниците съм го гледала , но чак пък забранени сцени не си спомням , просто поведението на героините е фриволно , нещо нормално за западния начин на живот . Ама за лицемерните порядки на Турция , сори Smiling Imp
Четвъртък е доста сложен ден , с много утвърдени сериали , желая им успех , това с определен брой серии е чудесно , поне може да се продаде сериал , защото понякога турският и чуждият зрител имат различни предпочитания .
В Любовниците психоложката беше най разумна , ще видим Шафак в ново амплоа Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да гледам адвокатския сериал на Каан У. Flowers Four Leaf Clover , да видя дали ще ми хареса

# 169
Добро утро,момичета!

Нов ден,нова седмица- нов късмет! Кафето е сервирано,
да отпием първата глътка и си пожелаем сполука! CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Дъга Hug Миме Hug Фили Hug,благодаря за инфото,преводите и коментарите за новите сериали!

Вече имаме превод на 111 еп. на Ябълката ...

Забранената ябълка 111 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/2553976457790
https://cloud.mail.ru/public/3xwA/rR1fEeEBA
и в групата ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД ®
https://vk.com/club113691288
Благодаря много на екипа! Flowers BouquetFlowers Bouquet

Днес е понеделник-нашия ден за кино! Flowers AppleFlowers Green Apple

нови от Шевал

нови с Шевал и Едже Диздар

Онур от промото на Фокс тв.

и Севда от промото

Новият сезон на Фокс тв.  11 сериала за 7 дни....предполагам очаква се някой да финализират за да започне друг...за сега четох,че сериалът с Онур се очаква за декември или януари,другата година...

Тази седмица ни очакват интересни епизоди и от ОИ по БТВ. Revolving Hearts

Желая ви щастлив ден и лека седмица! HugTwo Hearts

================================================

хаштага за 112 еп. на ЗЯ е #kapımdakidüşman - #враг на вратата ми

промо-снимки

линкове за онлайн гледане

1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 18:21 от Zlatina3

# 170
Привет!, дружки

Злати , благодаря за сопедленото!

Интересен ще е епизода тази вечер.
Бащата на Кумру ще се върне в Истанбул и ще обърка сметките на дъщеря си.
Да видим Ендера веднага ли ще му се хвърли, или ще изчака малко, че нещо виждам, че й е скучно откакто се прибра от Лондон. Интересно ми е също каква е точно играта на Фейзата, защото стана ясно, че има някаква цел. Дали се домогва до Чаги, или до фирмата?

Злати, с теб май пак ще си гледаме пак двечките.
Дано рускините преведат поне някое изречение този път, че иначе мъка и ще ми се доспи.

Приятно гледане и безпроблемен нет!
Flowers Hibiscus

# 171
Дъга Hug,гледам....но и др. на телевизора...Simple Smile

Видях,че в дома на Кумру има плъх.Развикаха се и сега какво Йълдъз я покани при тях да живее. Simple SmileТака видяхме и Чаатай да си остане у дома на вечеря.Появи се е и бащата на Йомер с младата си съпруга.И някакъв на Фейза се появи във фирмата.Тя много се страхуваше и бързо го изпрати за да не го видят.Бащата на Кумру се интересуваше от съседите на Кумру.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 21:49 от Zlatina3

# 172
Злати Yellow Heart

Йомер изпадна в ужас, защото май мед. сестрата се е омъжила за баща му. Показа му брачно свидетелство, млящи с една дъвка и му говори на ти. И е с потресаващ тоалет. Бащата не изглежда с акъла си, явно му е промила мозъка.

Някакъв мъж е дошъл в офиса при Фейза и тя бая се уплаши. Какъв ли е? Някой бивш може би. Май я изнудва за пари, защото тя търси аванс и е доста притеснена. Седаи обаче разбра и ще докладва на Чаги.

Кумру видя мишка да лази в дневната и вдигна такъв шум, че чак съседките я чуха. Това сигурно е някой номер, знам ли. Йълдъз чу и скоро се нявря в спалнята й, дали няма да намери някоя вещ на съпруга си там… Покани у тях, голям смях.

Приятелката на Кумру ми е някаква безлична, но ми се струва, че прекалено много я разпитва за баща й, да не му е навита?

Чаги се прибра по-рано от работа отново в кисело настроение, а Йълдъз от вратата го сюрпризира с новината за мишката в имението на съседката и че я е поканила у тях. Той попита дали тя се е съгласила, а Йълдъз го увери, че е така. Той веднага звънна да провери. Малко да се поизпоти и той, че много му е спокойно.

Гостенката пристигна, домакинята й е приготвила стая, а Айсел приготвя пищна вечеря. Кумру се радва на Халитджанчо, казва че е много сладко дете. Нещо май стана дума, че детето на е на Чаги май и той обяснява, че много го обича и му е като син.
Йълдъз хубаво обгрижва като домакиня любовницата на мъжа си, но скоро сигурно и на нея ще проскубе пиргите, както само тя си може.

Джанер е довел сестра си при Йомер да моли за помощ за мед. сестрата, но тя се прави на интересна, била много заета, това-онова. Но като чу за 1 милион и й светнаха очите и смени плочата. Джанер се притеснява кака му да не поиска тя да се ожени за дядката…

Кумру посреднощ пише есемеси на Чаги, а той се оглежда като насран. Мацката е решила да се позабавлява на мак и го кани да дойде при нея. Йълдъзка се събуди и видя, че мъжа йго няма в леглото. Тръгна да го търси. Накрая го намери в кухнята да хапва.

Йълдъз сподели на новата си приятелка как се е изложила във фирмата като е заподозряла, че Фейза е любовница на мъжа й.

Чаатай е разбрал от Седаи, че Фейза има нужда от пари и я пита за какво са парите. Тя измисли нещо, че Атлас имал нужда от терапия и задлъжняла. Той явно иска да й помогне, защото обясняваше колко ценна била за него и т.н. Сълзи и сополи от нейна страна и нещо му се оплака от Ендер май.

Докато се разхождат по крайбрежната Йълдъзка и Кумру срещнаха един мъж. Йълдъз се запозна с него, а после Кумр каза, че й е бивше гадже.

Хайде, таткото на Кумру дойде в дома на сем. Куюзджу да търси щерка си.  Тя се изненада, пита го кога е дошъл. Запознаха се с Йълдъзка. Той й благодари, че се е погрижил за дъщеря му.Май ги покани на вечеря или нещо такова вечерта да се отблагодари.

Сякаш Кумру не е очарована от изненадата на баща си, да видим какво се крие зад това.
Има нещо нередно около нея.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Хайде, всички са на вечерята, на която ги покани Доан.  Йълдъзка специално се подготви.  Доан разказа за Тоскана. На Йълдъзка нещо й убиват шарените бувки. Накрая ги събу под масата, много изискано…

Фейзата е съгласила къдриците и също е на вечеря с Йомер.  Лигави се нещо, ще видим и там каква й е играта. Нещо ми издиша тази връзка.
Ендер май подготвя засада. Организират се с Джанер и Емир.
ѝ
Кумру си играе с огъня. Целуна Чаги пред тоалетната на ресторанта, където той я последва.

Ставах за малко и изпуснах как така Йълдъзка си тръгна по чорапи… Че и фотосесия й направиха в този изискан вид. На другия ден Кумру и дружката й се забавляват на снимките в пресата.  Тая Джанан май наистина въздиша по таткото на приятелката си.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 22:47 от * Дъга

# 173
Дъга Hug,тъй като и бяха неудобни обувките Йълдъз предложи Кумру и баща й да си тръгват,а те след това.Но Кумру не я остави и я накара да събуе обувките.Сякаш предварително е знаела и е извикала репортерите пред ресторанта. Simple Smile

# 174
Мерси, Злати.

Доан май подозира също като нас, че Кумру е „уредила” фотографите пред ресторанта да заснемат излагацията на Йълдъзка. Тя отказва естествено, а той поръча на Четин да я проследи.
Йълдъзка ще записва Халитджанчо да се обучава за нещо, може би английски,
Джанер и Ендер са в акция, следят Чаги, за да го хванат с Фейзата, а ще открият Кумру. И май ще се сблъскат някак двамата следящи Кумру – Ендер и Доан.
–––––––––––––––––––––
Естествено, че няма да ни дадат какво/кого откриха в хотела.
Май не им с получи работата.
Не може да бъде, дадоха фраг. Това отдавна не е било.
Не очаквах и почти го изпуснах.

Злати, благодаря за компанията!

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:37 от * Дъга

# 175
Дъга,благодаря за споделeното и за компанията тази вечер! Two Hearts

Пуснаха фрагман за 113 еп.,как ни изненадаха.Видях в последната минута,че изписаха за фрагмана!

https://www.fox.com.tr/Yasak-Elma/fragman/113-Bolum-1-Fragman

https://youtu.be/pEZqqX8uPUM

Лека нощ! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:48 от Zlatina3

# 176
Колко сте напред със сериите, а аз въпреки че напредвам, съм на серията, когато Елиф каза на Зейнеп за Хазал. Алихан е в кафето с Елиф и тя му призна, че го харесва….спрях тук, че вече късно. Зейнеп пак ли ще е сърдита на Синеочко?
Вече си имам нов фаворит - Кая. Ако Алихан е красавец, от който ти спира дъхът, то Кая лъха на сексапил. Много добре стоят с Ендер, има химия, ама старата любов…
Появи се и незаконният им син, ама той одрал кожата на Кая - да не би в реала да са баща и син? Много си приличат.
Момичета, сори, че ви връщам назад, но искам да споделя с някого впечатленията си от филма.

# 177
Здравейте дружки Heart Eyes
Много интересни неща са се случили в ЗЯ -ОИ 5 - аз както винаги ще го следя задочно , снощи уж да погледна , а забравих . Иначе много красиви жени има в сериала , няма спор Grinning
ЗЯ-ОИ 2 - Ню Hug , не се притеснявай Зейнепка няма да си остави магарето в калта Stuck Out Tongue Winking Eye , ама Алихан си го е страх от нея Joy . Много ни се искаше да станат големи приятели Алихан и Кая , красавци , честни и достойни мъже , ама Онур си тръгна ... Разбира се момчето не е син на актьора , играеше във ВВ Кьосем .
ЗЯ-ОИ 2 - бтв - Много хубав епизод снощи , играят като зверове Севда и Онур , а Йълдъз е много комична ( много беше смешна в реакцията си към Джанер ) , родена за комедия , макар и с драмата да се справя .
И друго Simple Smile
Скрит текст:
само да ви кажа ,че в неделя гледах адвокатския сериал с Каан У . и Пънар Дениз по канал Д и съм очарована , дано продължи да е интересен и в бъдеще , препоръчвам ви го

# 178
Добро утро,момичета!

Ню Hug Фили Hug,благодаря ви за споделеното!

ЗЯ
оригиналната озвучка на 112 еп. от снощи...
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-112-seriya.html

фрагмана за 113 еп. с озвучка...

и с руски субт.
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … _-46308288_225792

запознанството на Йълдъз и Доаан...много ги искат заедно...Simple Smile

Онур

Севда

нова на снимките на ''Чуждата''...

ОИ от снощи....ЗейАл в асансьора Зейно разбра,че Алихан е бил на летището...

срещата...

Желая ви топъл есенен ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Fallen Leaf

===============================================================

ПП допълвам рейтинга....тази година на почти всички сериали е нисък в сравнение с предните години,има 2-3 сериала с висок...започнал е и Мастър шеф...

Скрит текст:
#DZMratings

▪TOTAL:

1. #СердечнаяРана - 6.11% (+0.62)

4. #ЗапретныйПлод - 4.09% (+0.05)

▪АВ:

2. #СердечнаяРана - 4.00% (+0.95)

4. #ЗапретныйПлод - 3.63% (-0.01)

▪ABC:

2. #СердечнаяРана - 5.25% (+0.49)

4. #ЗапретныйПлод - 4.81% (+0.11)

20 Eylül Pazartesi Reytingler

Total
1 #KalpYarası 6,11
3 #MasterChef 4,99
4 #YasakElma 4,09
10 #ÇokGüzelHareketler2 2,74

AB
1 #MasterChefTürkiye 5,88
2 #KalpYarası 4
4 #YasakElma 3,63
7 #ÇGH2 2,53

ABC1
1 #MasterChef 6,46
2 #KalpYarası 5,25
4 #YasakElma 4,81
8 #ÇGHB2 2,87

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 10:45 от Zlatina3

# 179
Ей, не мога да Ви намеря. На предишната тема не открих къде е нова тема и половин час ровя да Ви намеря. И аз съм от тези, които искат Йълдъз с бащата на Кумру. С този Чаатай голяма боза стана. То бива безхарактерен човек ама той е като медуза. Не харесвам актрисата на Кумру. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт