Злати, благодаря за споделеното!
Възползвах се от пожеланието ти и все още бавно и с наслада си пия кафето и се занимавам с приятни неща. Неделя е все пак…
С нетърпение чаках промото на FOX защото във всичките им сериали през новия сезон има по някой актьор, който харесвам. Но и конкуренцията ще е много голяма, защото сериалите са доста и някои рано ще изгорят. Дано се преборят тези, които и на нас се харесат.
Гледам на промото от „Ябълката”са тропнали и Мелиса/Асуман барабар с главните герои.
И този сезон ще твори простотии безспир явно, няма отърване от нея.
Интересен изглежда и сериала на Шафак Пакдемир/Зехра.
Съвременна история, в която май се очертава най-после тя да пресъздаде образа на интелигентна жена.
Ти да видиш. И Елчинка много си я харесвам и им пожелавам успех.

Относно скандала около нея и режисьора, нали казват, че няма лоша реклама…
Надявам се само уволнението на гаджето-режисьор да не се отрази на снимките на „Ябълката”.
Иначе от всички промо снимки най-ми харесва Севдичка в бяло.
Направо блести нашата нежна красавица.
Първоначално сюжета на сериала „Чуждата” не ме впечатли кой знае колко, но като излезе повечко инфо и вече го чакам с нетърпение. Не знам, имам някакво усещане, предчувствие, че ще ми хареса.
Особено след като прочетох характеристиките на героите, които Злати вчера сложи.
Партньорът й Исмаил Еге Шашмаз на мен ми харесва като цяло.
Разбира се, че ние като фенове на Севда и като хора, които оценяват таланта й си мечтаем за някой по-известен и по-любим за нас, но истината е, че продукциите трудно вече събират двама много известни, защото хонорарите им са големи. На най-добрите слагат по-малко популярни и нови лица, за да им излезе сметката. Нямаме друг избор, освен да приемем това. И да погледнем от друг ъгъл, така се дава шанс на нови хора да блеснат.
Преведох характеристиките на героите в "Чуждата”, да ги имаме и тук.

В главните роли: Севда Ергинджи и Исмаил Еге Шашмаз. Това е историята на едно момиче, което е отраснало без майка. Тя има една мечта - да се влюби в достоен човек и да създаде истинско семейство.
Езо Боздаалъ/ Севда Ергинджи

Загубила е майка си като малка. Баща й винаги е бил строг към нея, а баба й дори не я забелязва. Израства без любов и затова сърцето й е изпълнено с желание за мъст. Поставила си е една голяма цел в живота: да стане учителка като майка си и да се омъжи по любов. Заклева се, че никога няма да се омъжи за човек като баща си и няма да повтори съдбата на майка си.
Харун Карасу/Исмаил Еге Шашмаз

Харун винаги е бил обграден от женско внимание. Подбира големи красавици и смята, че избраницата му задължително трябва да е богата. Езо силно се отличава от жените, които се въртят около Харун и затова силно привлича вниманието му. И въпреки, че нейният стил, реч и дори облеклото й не съответстват на изискванията му, младото момиче по особен начин неусетно привлича вниманието му.
Кавидан Боздаалъ/Перихан Саваш

Бабата на Езо. Мнението й има превес в семейството. Единственото важно нещо за Кавидан са кръвните връзки. Обича Езо, но не винаги е съгласна с действията й. Затова между двете често възникват конфликти.
Ресул Боздаалъ/Фикрет Кушкан

Груб и безжалостен човек, но в същото време умен и пресметлив. Роден е в богато семейство и нищо не е постигнал със собствени сили. Жени се за Зелиха, но постоянно й изневерява. След смъртта на жена си не успява да стане добър баща за дъщеря си Езо.
Айфер Боздаглы/Нур Язар

Жена от бедно семейство, която винаги се е домогвала до богатство. Сама е отгледала брат си след смъртта на родителите им. В миналото Кавидан е настояла Ресул и Айфер да се оженят. Повече от всичко Айфер се страхува да не ядоса съпруга си и всячески избягва конфликти.
Али Демир/Мюнир Джан Джиндорук

Партньор в Холдинг Боздаалъ, внук на Ердем, който е стар приятел на дядото на Езо. Цялото си детство Али е прекарал с Езо. След време се влюбва в нея, но тя продължава да се отнася към него като към приятел. За разлика от Харун, той е надежден и смел млад човек. По всички възможни начини се опитва да привлече вниманието на Езо, но неговата настойчивост само я отблъсква.
Зелиха Боздаалъ/ Седеф Авджъ

Майката на Езо. Всички говорят, че се е самоубила, но в действителност Ресул я хвърля от балкона по време на един скандал. Всички, включително Ресул я смятат за мъртва, но всъщност Кавидан преди години тайно я спасява и я скрива от всички.
Сехер Четин/Чаала Шишмек

Сехер постоянно си съперничи с Езо. Смята я за разглезено момиче, което е свикнало да живее в лукс. Тя се усмихва на Езо, но после говори зад гърба й и я представя в не особено добра светлина.
Бекир Йылмаз/Синан Арслан

Ненадежден човек, разглезен от по-голямата си сестра Айфер. След като се оказва в семейство Боздааджъ, той получава желаното и повече не се опитва да скрива неприятния си характер.
Екрем Демир/Маджит Копер

Дядото на Али, съсобственик на Боздааджъ Холдинг. Порядъчен човек и истински джентълмен. През целия си живот е бил влюбен в Кавидан и тези чувства и досега не са угаснали.
Асли Яман/Пелинсу Чичели

Красива млада жена, тайната любов на Харун. Между тях има силно привличане, но не могат да бъдат заедно. Аслъ е омъжена, а съпругът й е в затвора за финансови машинации.

, така ,че дано е успешен . И не мога да се стърпя да кажа нещо за външния вид на Севда - в чудесна форма е , но хич не ми харесва прическата и ( знам ,че е актуална , но е прекалено къса за моя вкус
)

Миме 

. Много ни се искаше да станат големи приятели Алихан и Кая , красавци , честни и достойни мъже , ама Онур си тръгна ... Разбира се момчето не е син на актьора , играеше във ВВ Кьосем .