,здравей! На първа страница на темата са дадени линкове с превод на бг. език на всички епизоди!
....Фили 

Фили
,благодаря за инфото и коментарите от вчера! 

е писала ...

,благодаря за новите снимки от сериала с Баръш.Оправили се проблема с качването на снимки от ВК?

, усмивка
, нов месец
и добра възможност
Да си пожелаем здраве, щом имаме него, имаме всичко.
,благодаря за новите снимки от 1 еп. на ''Чуждата''.Видях ги вчера и мислех да ги пусна днес,

,за Контакта искат регистрация,но за Облака не искат.За това момичетата са дали два линка.

Ендер 

, забелязах аз ,че Онур е станал много рошав .Предполагам даже ,че в началото на Затворника ще бъде мнооого обрасъл ( ужасТ
), нали ще се събуди в затвора , предполагам ,че ще е бил я в кома , я нещо друго .Вчера като видях котките му, много се смях ,защото са като прилепи 
, не ги понасям тези пластикови клонинги
Поне Биран Дамла е естествена хубавица като Еда .
, добре дошла , идвай да коментираш , ние ще откликнем , да знаеш тук какъв кошер беше навремето
. От мен съвет - все пак си направи профил в руския фейсбук - ВК ( в контакте ) , там има много групи за турски сериали и много инфо , сериали , филми . Аз така в началото влизах без регистрация , после си направих профил и се включих в много групи по интереси ( не само за тур.сериали ) и много съм доволна . ( не обичам фейсбук
) Препоръчани теми