Няколко пъти сме спирали в отбивка, за да се върна отзад при него. Привързан е доста. Не знам да се радвам ли или не, ама засега се радвам.
От 1г някъде започна сам да идва и да ни гушка, като преди това въобще не даваше. Може би вижда, че ние често се гушкаме с баща му и ни имитира, не знам, но е много сладичко като протегне ръце.
Засичам такива в квартала, приличат ми на наборчета на Борко и се държат за ръка за майките и бащите си, вървят си спокойно и приятно. Аз опитах няколко пъти, ама моето диване съвсем целенасочено тръгва към пътя и бяга към колите. Просто не го виждам скоро да махна количката, а хич не ми се иска да го воза дълго.
Не искам да го държа за ръка постоянно, ама поне да бяга и върви на тротоара, а той все пътя го тегли.
) и се уморява все още бързо. Засега не го пускам по тротоари, където има голям трафик. Избирам малки улички или най-добре парка.
. Предпочитам да се разхождаме по парковете, а не да се борим за люлката или пързалката
разбира се вървя отдолу аз където ходи, не седя по пейката. За дълги разходки с количката и аз много искам ама малката не издържа за дълго време иска да слиза и върви пък е страшно неориентирана още. 

по никакъв начин не можех да я спра то докато реагираш това нещо се лапва поне веднъж. Жива и здрава е и сравнително калено дете 
Препоръчани теми