НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 6

• 23 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Сутрин кърмя като под сутрин се разбира в интервала 3-6 часа, когато се събуди. После в 20:30 ч.-21:00 ч. През деня за приспиване, но не винаги.
Останалото си е твърда храна по около 200 гр. на ядене.
Чувство за леко препълване имам след около 10 ч. пауза. Няма нищо общо с препълването от първите месеци, още повече от първия.
Към момента го ползвам сякаш основно като помощно средство за приспиване.

# 211
Днес бях при личната. Като ми чу оплакванията, освен направление за ортопед, ми даде и направление за рентген, който почти веднага стана готов. Е, вижда се някакъв проблем. Последното изречение към снимката е "Остеосклеротични уплътнения на двете пубисни кости в областта на симфизата, както при остеит."
Търся сега ортопед. От четеното в интернет, за да разбера горното изречение, хич не ми стана как се възстановява човек от такова нещо. Лошото е, че ходенето до лекарката сутринта ми изчерпа "лимита" от движение за днес и от сутринта ме боли много крака. Добре, че е петък и уикендът наближава - аз ще лежа, я таткото ще поеме грижата по Ади.

# 212
Минавам да споделя, че и ние от няколко дни насам си имаме ходещо дете, общо взето от веднъж стана и си му е кеф сега.

# 213
Мами здравейте.
Аз искам да ви попитам сироп Стодал става ли да се дава на бебе на 11 месеца.

# 214
  • Тук... някъде
Мами здравейте.
Да,хомеопатичен е и става, стига да е изписан от лекар.

# 215
Мами здравейте.
Да,хомеопатичен е и става, стига да е изписан от лекар.
От неговата педиатърка е изписан

# 216
И при мен сякаш кърмата доста намаля , дори се притеснявам има ли няма ли . Кърмя сутрин , понякога з априспива е , като това не го броя много за кърмене , вечер преди заспиване и през ноща , като през ноща е по-скоро за успокояване .
През деня яде 4 пъти тяърда храна . В 9 закусва -обикновенно плодове , на обяд в 12 -2рото от кухнята , в 15- кремче , кашичка , мляко с бисквити или каквото измисля , в 18,30 вечеря супата и в 20-20,30 я кърмя като си ляга .

# 217
Бебо е на 11 месеца и 9 дни още кърмя.
Кърмата намаля но се надявам поне още да го кърмя

# 218
Мацки, помагайте.
Рая изкарва горните зъби и познайте какво е вкъщи..
Колко време може да се дава нурофен сироп, интересуват ме дните като цяло, приема го само вечер ако пищи неистово по 2.5мл.
Преди време бях питала педиатърката за панадола дали може да свикне с него беше казала не.
Нещо се ошашках тази вечер,че често и го давам и да не стане нещо, утре ще звъня да питам, ама сега няма да спя докато не разбера дали не съм прекалила с дните на прием.
Единствено това я успокоява, мажа с Калгел на момента успокоява до след малко, давам и Theeta прахчета...файда.
Оф МРЪН!

# 219
  • София
Ние изкарахме първите 6 зъба (4 горни и 2 долни) без рев. Сега го мъчат долни кътници, колкото и странно да звучи. Нищо не помага. Просто се успокой и я толерирай. Ако иска да я гушкаш - гушкай. Ако иска да плаче сама - остави я.
При нас помага хомеопатията Осадент, но не защото хемопатията работи, а просто защото са малки сладки топченца и той се разсейва с тях и забравя, че го боли.
Пробвали сме и генгигел - също спира плачът за малко.

# 220
Мацки, помагайте.
Рая изкарва горните зъби и познайте какво е вкъщи..
Колко време може да се дава нурофен сироп, интересуват ме дните като цяло, приема го само вечер ако пищи неистово по 2.5мл.
Преди време бях питала педиатърката за панадола дали може да свикне с него беше казала не.
Нещо се ошашках тази вечер,че често и го давам и да не стане нещо, утре ще звъня да питам, ама сега няма да спя докато не разбера дали не съм прекалила с дните на прием.
Единствено това я успокоява, мажа с Калгел на момента успокоява до след малко, давам и Theeta прахчета...файда.
Оф МРЪН!
Джули, аз не съм давала нищп, освен веднъж Камилия. Сякаш помогна, най-добре се чувстваше, като го гушнех и то прав. Но той пищеше основно през нощта, не спеше, докато не проби, даже и се разболя. Сега излизат отгоре, пак мрънка през нощта и бърка в устата. Цицката го успокоява най-много. Ако си привърженик на хомеопатията, 2ката шуслерови е за зъби и може да се дава много времв в дневния прием вода. Когато беше болен, му давах 2ка,3ка,4ка х3 във водата. И все пак питай педиатърът. Дано и мине бързо. 😍

# 221
На малката също ѝ никнат зъби, по време на първия зъб беше с афти по гърлото и температура,но поне не ревеше сега никне втория долу, беше с възпалено гърло и температура 39-3 дена.Давах Нурофен и Панадол през 4 часа, защото след 2 часа пак вдигаше температура. После още 2 дена нямаше температура, но ревеше много ама много и давах Нурофен през 6 часа. То направо не реално колко рева, даже си мислех че ѝ има нещо, абсолютно ми се стори ненормално заради зъб и то долен резец така да реве. При каката нито рев нито, нито температура нито да се е разболявала не съм виждала. Така ли реват и вашите по целия ден въпреки приема на Нурофен, чисто червена става пищи почти през цялото време, почти не се храни, с нищо не се успокоява. Започнах наистина да се притеснявам, че има нещо друго.
От какво най вече сте доволни?
Калгел не помогна, някой да е използвал дентокинд ?

# 222
Нашият е с 8 зъба, като сега и кучешките са се подули. Нищо не използваме, освен повечко мрънкане и хапане, не е плакал чак така.

# 223
  • Тук... някъде
При нас драмата беше първото зъбче- тогава много плачеше и се разболя и Т вдигна. Сега проби едното горно и другото прозира, но тя е сравнително спокойна. Давам Камилия при нужда и мажа с Генгигел бебе.
Джулчо, пробвай да мажеш само локално венеца с нурофен при нужда, без да даваш цяла доза.
Nunu17, ако пак има афтички е нормално да отказва да се храни, а и като цяло май им намаля апетита покрай никненето на зъбчетата.

# 224
Моето момиче няма още нито един зъб....

Общи условия

Активация на акаунт