Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 49 099
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
Последните години съм с почти нормална кожа, преди винаги съм била със суха.

# 511
Аз съм със суха вече, но пък доволно хидратирам уж. Пробвах и с SOS праймъра отдолу, но сякаш по-зле стане при мен.

# 512
Видях, че по-напред в темата е коментиран Clinique Even Better Clinical. От месец е при мен, но едва сега му дойде редът. Няколко дни го мъча, с какво ли не го нанасях, включително и с оригиналната четка в промо-пакета с фон дьо тена. Проблемът е, че не се разнася, стои на петна. Получаваа се донякъде с б. блендер, но пак не етова, което бих искала. Някой с подобни 'неволи'? Simple Smile
Нямам подобен проблем и аз, даже все едно чета за друг фдт 😲. При мен се разнася и блендва идеално и с четка, и с гъбичка. Нито е твърде течен, нито твърде гъст, че да засъхва на петна, преди да се размаже. Никакви петна не прави, много лесно докарва равномерен тен. Един от любимите ми фдт, супер лесно се нанася.

# 513
Здравейте.
Може ли да ми дадете идея за опушен грим, ежедневен?
Клипче ако може да ми препоръчате и палитра сенки.
Много клипове изгледах, но, все е някак сложно.

# 514
  • София
Христо, това е тема за фон дьо тен и и бази. Питай в темата за грим. Там момичетата ще ти помогнат.

Вие имате ли си коледно желание за нов фдт? Simple Smile

# 515
Happy, покрай нуждата от празничен пазар за подаръци (майка ми, двете ми племенници и снаха ми са добре заредени от моята колекция така или иначе, но подновявам любимци и за тях или търся нещо по-подходящо) апатията ми към козметиката малко се подобри. Та заглеждам в момента и мазвам като мина през Сефора и Rinascente разни ‘нови’ за мен неща на Chantecaille, Surrat, Beauty blender, обаче освен едно мини на Фенти, нищо не съм купила или набелязала. Не мога да направя и читаво ревю на продукт в момента- качих 10(!!!) кила и след години диети, спорт и избягване на млечни, захар и въглехидрати, сега безразборното ядене доведе до… прекрасна кожа, за сметка на задника ми. Ръцете ми са колкото бедрата ми преди… Вчера се намазах с пръсти с отписания като кофти хидратиращ ФДТ на Ърбан, 2 капчици, намазани като крем. Пред мен падна и една палитра на Hourglass, та без никакво внимание взех от всички пудри с кабуки четка и пак намазах за 5 секунди навсякъде. Ми кожата ми беше порцелан без несъвършенства цял ден и вечер, нищо не мръдна и няколко човека ме питаха с какво съм. Как да им кажа с какво съм, като не препоръчвам продуктите по принцип, просто сега съм си Убава 🤣. Та обратно на стремежа към перфектна кожа в последните 15 години, сега имам такава и ми е скучно да пробвам неща 🤷♀. Порите ми липсват 😁. Знам, че е хубав проблем и не се оплаквам, но за Коледа по-скоро ще си купя нещо безобразно скъпо за мигли, аромат и ще пестя за антицелулитни процедури и спорт на пролет.
Ти какво поръча на добрия старец? Хепитотов демек, поздрави го от мен.

# 516
  • София
Аз много искам нещо японско да ми донесе, но … не се знае:)
аз имам всичко, бе, то са пори, бръчки, една с една част не е еднакъв цвят на лицето, така че това с двете капки каквото ми падне не работи отдавна:)

# 517
Знаеш рецептата, която при мен сработи с порите и бръчките, може пък за това Хепитотов да помогне 😘.
Кажи какво японско е грабнало твоето оче?

# 518
  • София
Няма шанси, кака!:) ще си се нося каквато съм си, от тук нататък положението няма да става по-розАво:)

# 519
Прекрасна си, не заблуждавай форумните хора. И винаги има шанси, ей ме мен.

# 520
Здравейте. Моля за малко помощ. Първо започвам с това че кожата ми е мазна в т зоната и нормална на моменти суха на другите места. Имам проблем с фон дьо тените, защото който да пробвам ми е оранжев или розов явно, че моя подтон не е розов/не ги разбирам тея неща🤣/ и сега съм решила да си закупя един от двата loreal inffalible или loreal true mаtch. Според вас кой е по-добър, ако сте ги тествали. Вмомента нямам нито един фон дьо тен и вече ми трябва спешно идват празници и т.н и искам да сложа малко грим и така.

# 521
Vanesa, имам и двата и на моята мазна кожа по-добре като текстура пасва Infallible.
Като цвят обаче нещо не можах да намеря такъв, който да няма нужда от корекция.
С True Mach нещата са точно обратно, намерих идеалния цвят, но нещо не стои добре.
Аз съм с жълт (топъл) подтон и светла кожа и като цяло си намирам трудно подходящ нюанс.

# 522
Големи сте скици, 10 сек се блещих докато разбера кой е този Хепитотов Simple Smile Ния, дочака и ти чудо Wink

Хепи, кажи по какво японско си се загледала?! Suqqu!?! Koh Gen Do?!? Shu Uemura?!?! RMK?! Shiseido? Hakuhodo!?!

Ани, ти беше хвалила Футуриста, нали не бъркам!?! Вчера го грабнах на една разпродажба от голо любопитство и по спомен, че ти беше харесал. На първо носене ужасно приятен продукт, ама много! А аз очаквах да лъсна и да светна, но не! Вярно, че го сетнах с безобразно количество насипна пудра, но за първо носене съм очарована. 2N2 взех, почти няма разлика с врата ми.

И като консистенция ми напомня донякъде дълготрайното Шисейдо, за което пак Ния ми пусна мухата!

# 523
  • Бургас/Пз
Агент, много се радвам, че ти допада. На мен ми е много любим. Лятото изкарах почти само с него. Тогава и аз слагам пудра. Зимата обаче го ползвам без. Това е единствения фдт, с който в края на работния ден лицето ми е свежо.
Аз от няколко дни намерих нов любим бъркоч. Понеже за първи път пробвам козметика с ретинал, след един безуспешен опит преди няколко години и кожата ми е една идея по-суха, та DW ми идва леко сух, реших да го сменя с новия Мак фейс енд боди. Прекрасна комбинация за моето лице се оказа Simple Smile

# 524
  • София
Агент, почти позна:)
Обещавам като японското лелеяно чудо дойде, да си кажа!:) За сега няма да е, защото ако намалението не е достатъчно голямо, Санта ще получи пристъп и ще се откаже от мен форевър!:)

Ани, ти миксираш ELDW and MAC FB или замести единия с другия?

Общи условия

Активация на акаунт