Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 48 237
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, ползвам ВВ крема на Миша 23,искам да  да си взема и къшана, същия номер, но дали и цвета е същия?
Не, не е.
Също така е полезно да се знае, че от един Миша къшън до друг (те имат няколко) също има разлика - т.е. един и същ номер цвят изглежда различно при матовия къшън и при полуматовия/сочния.
Като решите кой точно продукт искате да си купите почвате да гледате суотчове по Интернет конкретно на този.

Ето как изглеждат цветовете на един от най-популярните им:

# 76
Много благодаря🍀
Здравейте, ползвам ВВ крема на Миша 23,искам да  да си взема и къшана, същия номер, но дали и цвета е същия?
Не, не е.
Също така е полезно да се знае, че от един Миша къшън до друг (те имат няколко) също има разлика - т.е. един и същ номер цвят изглежда различно при матовия къшън и при полуматовия/сочния.
Като решите кой точно продукт искате да си купите почвате да гледате суотчове по Интернет конкретно на този.

Ето как изглеждат цветовете на един от най-популярните им:

# 77
Искам да споделя, само като информация, че Bioderma Pigmentbio Daily Care spf 50 не става за под фдт. Прави кир ефект, което за мен е тъжно, защото много харесвам крема. Може би с база отгоре ще стане, но....
Да съм максимално обективна - горното явно зависи от фдт, който ползвате. Опита с кир ефекта беше след EL Doble Wear Nude Water Fresh и крем нанесен на доста суха кожа, след душ. Днес, понеже наистина страшно харесвам крема, реших да го ползвам с друг фдт Dior Forever Skin Glow, обаче под крема сложих малко серум Clinique Smart Serum и кир ефект нямах. Което е страхотно, защото наистина държа на този крем (много добре избистря кожата и е с висок фактор), а Dior  Forever фдт-тата са ми най-любими и знам, че няма да мръднат наистина 24 часа. А съм човек, който ходи пеш на всякъде, където може без кола, не сетвам нищо никога - мажа сутринта и до вечерта не пипам.
Обаче 41-годишната ми смесена кожа вече иска само озаряващи нещица или хидратиращи, в краен случай нюд. Въпреки, че имам хубава кожа, след една възраст нещата се променят. Дори имам нужда да сложа нещо хидратиращо под слънцезащитата, нещо което до преди две -три години беше немислимо.

# 78
Сигурна съм, че сте я хвалили вече, но да дам и моите пет стотинки по въпроса. Озаряващия коректор писалка на YSL е невероятен. До сега ползвах озаряващата писалка на Clarins, обаче не я намерих да я подновя и си взех тази. Била съм будала да не я пробвам до сега. За човек, носещ очила е must have.

# 79
  • варна
Здравейте момичета,
Поръчах си къшън на Миша ластинг с фактор 50.Искам го за бърз ремонт на грима.Дали е удачен за нормална кожа с една изразена назобиална бръчка , фини линии около очите и не много големи пори?Едва ли ще слагам около очите , по - скоро го мисля да не е много плътен и поправяйки грима да заприличам на мумия.На млад човек не се забелязва чак толкова, но за по- възрастни жени е ужасно

# 80
Не, не мисля, че Мишата ще мумифицира по зряла кожа (по забавно стечение на обстоятелствата в момента на закуска съм с него), по скоро бих се опасявала, че може це да не се разбере с (остатъците от) друг грим под него. Но онзи ден бях по тонирана слънцезащита на плажа,  после си извадих Мишата, попих преди да я нанеса и резултатът беше много приличен.

# 81
  • варна
Благодаря за отговора! Слагам съвсем малко количество фдт и смятам да съм пестелива и с Мишата.Когато имам мнение как се получават нещата с подновяването през деня, ще пиша.
РР
Ето с такава гъбка изчиствам почти напълно остатъците от грим, преди да подновя, когато съм в движение.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 15:17 от zvezdelina6407

# 82
Момичета, утре ще ходя до Дъглас за фон дьо тен - искам нещо леко със средна покривният? Засега съм се спряла на "ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR NUDE WATER FRESH MAKEUP"

# 83
Ralikka, СС кремът на It Cosmetics (oil free matte) е със средна покривност и е изключително траен. Много лесно се нанася както с четка, така и с гъбка. Аз съм с нормална кожа и при мен се държи много добре. Blush Цената му в момента е колкото на DW-Fresh Nude.

# 84
Ако държиш на ЕЛ, този е по-хубав.
Скрит текст:

# 85
Според мен си направила чудесен избор, Ralikka.

# 86
Момичета, някоя от вас използвала ли е фон-дъо тените на KVD-“Lock it” или Sephora -“Best skin ever”? Как са като покритие и издържливост? Благодаря предварително за споделения опит.Hug

# 87
Галя, KVD Lock It съм купувaла веднъж, опитала веднъж и си замина обратно - имам смътен спомен за брутална покривност и липса на голяма красота. Това на моето лице, този ФДТ има добри ревюта, коeто означава, че на много други им е харесал все пак.

Да ви разсмея - Ланком САЩ си оставиха ръцете и вместо да ми пратят ФДТ (Teint Idole Ultra, който си поръчах те ми пратиха сънскрийн с изтекъл срок на годност (06/2020), та току що им спретнах язвителен имейл.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:17 от Agent Provocateur

# 88
KVD е много покривен, много матов, но носи на смесване с други и може да се играе с него ако на някой му допада ФДТ тип маска.
Сефорския ФДТ е със средна до висока покривност, но за мен просто не е красив. Не заглажда пори и бръчки, стои тежко, не е хипер дълготраен, нито е нещо особено. Качвала съм снимка с него в старата тема- хвърлих го.

# 89
Много благодаря, Ния.Hug
Аз продължавам с въпросите (новите сме така)Bowtie. Някой има ли опит с Nars Radiant Longwear и с която и да е база на Fenty?

Общи условия

Активация на акаунт