Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 37

• 48 238
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
И за Нарс съм писала назад. Покривен е, но е тежък, лъсва, разпада се и се размазва дори на суха кожа. Пратих го и на друга съфорумка за мнение, извинявам се, но вече не помня на коя- ако е погледнала да каже.
Пробвала съм и двете бази на Фенти. Какво те вълнува за тях?
Галя, с въпроси напосоки ще събереш най-различни мнения- такива има и в сайта на Сефора примерно- погледни го. Кажи какво се търси да ти дадем акъл. Каква кожа, какво ти харесва до сега и какво не. И да си кажа- не ти се карам 🤣, ей сега прочетох какво съм писала... просто давам акъл, щото знам, повярвай знам какво е да се луташ в ревюта, хубави снимки, опаковки и маркетинг. Та кажи какво искаш, да видим дали не можем да помогнем.

# 91
Аз - NARS Natural Radiant Longwear Foundation - нещо не се разбрах с този ФДТ, a изглеждаше толкова обещаващ! Порите и бръчките ми не го залюбиха нещо, откъм дълготрайност при мен беше доста краткотраен - този замина при приятелка, фенка на продукти пълно покритие и с доста по-млада кожа от моята, която си го харесва много.

Хубавото на този ФДТ е, че го има и в мини опаковки - личи ли си какъв огромен фен съм на минита всякакви Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:48 от Agent Provocateur

# 92
Много благодаря отново, Ния.Heart Чета редовно мненията и гледам внимателно снимките в сайта на Сефора. Със сигурност знам, че искаш да помогнеш, а не да се караш (аз не го приемам така). Та, по темата. Кожата ми е нормална към суха, само лятото ми лъсва челцето. В момента ползвам EL-DW и CC cream (It cosmetics-oil free matte). Също така имам и EL-DW fresh nude, UD-Stay naked, Dior forever skin glow, но  още не съм стигнала дотам. Търся средно до високо покритие, без значение от завършека (може да е матов или сатенен). Относно Fenty базите, търся мнение и за трите.Blush Иначе в момента ползвам на Сефора glow primer.

# 93
Имам малко работа, но довечера ще ти пратя ферман на тема матов и високо покривен ФДТ, обещавам. Заедно с базите на Фенти, които съм пробвала.
Обаче междувременно моля дай ми още хляб за творене- какво не харесваш на твоята прекрасна, завидна колекция? Какво криеш с високото покритие (пъпки, пори, бръчки, нищо особено) и какво искаш от праймъра. И с какъв подтон е кожата ти? Днес разходих отново Дермабленд и ако има цвят за теб, а не си го пробвала- бягай за тестер (не 3d, а другия).
Агент, ех, млада кожа... тогава харесвах всеки ФДТ, нищо че си докарвах онази хубава черта на челюстта и отнасях по някое- ‘you got a little something on your jaw here’ от някой обожател.

# 94
Преди използвах Дермабленд, но нещо не се разбрахме с цветовете. Иначе кожата ми е с неутрален подтон (ползвам 2N2 - DW). Търся по-скоро продукт, с който мога да изравня тена отколкото да прикрия несъвършенства. За щастие вече нямам пъпки и все още нямам бръчки.Hug

# 95
Galya, а защо продуктите, които имаш не ти дават това, което търсиш?

# 96
Имам малко работа, но довечера ще ти пратя ферман на тема матов и високо покривен ФДТ, обещавам.
Хъ!? ХЪ!?!?
Моля, моля! Всякакви фермани ще ви замоля да са публични на благо народа! Иначе няма да разказвам за новия ми concealer на Ланком... Grinning Коректор де!

PS Допълвам! Отдел обслужване на клиенти на Ланком Ю ЕС ЕЙ е ужасно и безвъзвратно повлиян от френското laissez-faire и безхаберие и хич не им дреме, че това не е начина да третираш разглезен клиент. Били свършили поръчания от мен цвят, изхъмкаха нещо на коментара ми, че ми пращат продукт с изтекъл срок на годност вместо поръчания, не можели да заменят свършилият се цвят с друг, не можели да ме компенсират, етц. Единственото, което можели да направят е да ми обещаят да ми уважат цената, на която съм го купила когато и ако го купя отново на пълна цена, когато го ристокнат и им се обадя да ги помоля да ми реимбърснат разликата. Смешници!

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 17:04 от Agent Provocateur

# 97
Е ще ти върнат ли доларес поне?
Не съм писала ферман още защото дамата вече е притежател на няколко прекрасни тонирани продукта и за да съм от помощ искам да знам какво различно търси от тях, кое в тях не я радва, какво се търси в заданието. И после ще и препоръчам матовия Фенти плюс още няколко неща 😁.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 19:58 от Анонимен

# 98
Казаха, че ще ги върнат, но потвърждение не получих! А аз на такива неща без conf. number вяра нямам, дърт американски тик "искам paper trail черно на бяло" Simple Smile
... и Луфтханза твърдяха, че са ми пратили парите обратно, ама не бяха!

# 99
Продуктите засега се държат прилично, но търся експертното ви мнение за другите, за да съм образована. Също и мотивирана за бъдещи покупки.Blush

# 100
Пари искаш да трошиш, всичко да пробваш- ми така кажи де! В ужасна влага и жега чакам да ми обслужат колата и гледам как ФДТнът ми се е сманцафръцал- след малко се прибирам да се измия и ще снимам да те подстрекая и мотивирам.

Агент, това са стари френски номера- око да види и ръка да пипне трябва. Ти прибра ли се?

# 101
Прибрах се, вчера! Това лято попреизпълнихме плана за ваканциите, а кредитните ми карти светят като крушки!

Да ви доразсмея Wink Изключително крива сутринта, че не дойде ФДТ-то, което чаках, че да го пробвам с новия му коректор посегнах към остатъците от мостричките за да ги смеся със ДУ, но в този момент се сетих, че имам и един сочен стар Ланком (Lancome Renergie Lift Makeup), който мога да ашладисам по същия начин, защото денят не е горещ и влажен, че да ми трябва комбинация от матов + матов. Та така - въоръжена с четка и бюти блендер - четката за местата с петна, ББ-то за останалите части на лицето и 2 пудри - матова за Т-зоната и озаряваща за останалото лице се намазах набързо и.... съм много доволна от резултата! И от коректора на първо четене съм доволна, наистина прилича на този на Диор Форевър, но Диорчето крийзва след няколко часа под зрелите ми и мъдри очи, въпреки, че се държи прилично в качеството си на ФДТ, докато Ланкомчето се държи много прилично под очите ми - сетнах го с насипната пудра на Бай ти Тери Grinning Grinning Grinning

# 102
Агент, разкажи малко за коректора като финиш моля те. Това, че не се е събрал е основната причина да харесвам тази серия на Ланком и в частност ФДТна дето не са ти изпратили.
Ето малко снимки от мен на бързо, извинявам се, че са кофти качество и продуктите са мърляви, но това са ми летните цветове за смесване, извадих ги да ги местя от един куфар в друг и пак на път.
Разделила съм ги на стикове, дрогерийни, по-матови и по-сатенени/лъскави, като се серих да снимам и двата компактни ФДТна на МУФЕ с препоръка към Галя да отстреля него при следваща нужда да остави парички на Сефора- поне да са различни от всичко друго, което има.
Ако има въпроси- насреща съм. Всички ми харесват- някои сами по себе си, други- смесени и имат приложение при мен. Само Шеймлес скапаняка на Марк Джейкъбс не препоръчвам, работи чудно смесен в определено съотношение с един единствен слънцезащитен крем. С всичко друго е погром.

# 103
Naiv всичкото това количество за собствена употреба ли е? Впечатлена съм.

# 104
Ох, и аз съм впечатлена от тази колекция! Flowers Hibiscus
Моята се състои от точно 2 ФДТ и една основа и чак ме хваща срам понякога, че на 34 години все още съм тотален новобранец в гримирането и го правя основно по поводи.

А относно базите, можете ли да препоръчате някоя, която е подходяща за мазна кожа с широки пори?
Никога не съм имала акне или някакви по-сериозни проблеми, просто кожата ми е такава. От много години ходя ежемесечно на козметик за почистване и разни процедури, но поричките си остават. Навремето един дерматолог ми беше казал, че при мен е до ген и мога само да поддържам състоянието на лицето си до определено ниво, но че няма да имам гладка кожа никога. Simple Smile
Мисля, че на английски се води textured skin.

Общи условия

Активация на акаунт