КАУФЛАНД - тема 50

• 67 599
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Може да е лятна завивка. Те са по-тънки.

# 691
  • Русе
.......
Вчера ходих за дюли, много обичам. Ама те зелени като зелени ябълки. Сорт ли е, зелени ли са ги брали...не посмях да взема. Навсякъде ли са такива? Някой пробва ли ги?
Да ти кажа мисля, че са зелени. Имаме дюля на село и още не е добре пожълтяла. Уздрялата дюля трябва да е лъскава и избистрена така да се каже.  Ако искаш вземи една за проба.

# 692
Имаме дюля пред блока. Преди да е лъскава и избистрена да не купувам от Кауфланд значи...😃 Те не доузряват ли вкъщи като други плодове?
Соул, как ядеш дюлите, натюр или ги готвиш?

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 15:54 от dolce miele

# 693
Долче, пека ги. Взимала съм от Кауфланд други години, но са били жълти, сега се втрещих като ги видях...чисто зелени. Ако това не е нов сорт, не ми харесва да са брани толкова зелени. То не е едно и също да зрее на дърво и да зрее в склад.

# 694
Моите круши, които купих преди 2 седмици, още са твърди като камък. Сигурно по Коледа ще ги ям. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Идеални за готвене значи...😆

# 696
Да, тези можеш да изпечеш, стават много хубави, а пък ти си купи зрели за ядене. 🙂

# 697
  • в сърцата на децата <3
Завивките (дали Долче не ми ги препоръча?) са ми екстра. Към момента сутрин вкъщи е 18 градуса, което за мен е АДСКИ СТУД, но като се покаже слънчицето става топличко, та не пускаме още парното. Въпреки това завивката държи достатъчно топло, значи зимата ще си спим преспокойно с тях. Зависи и кой на колко студено спи де, при нас нощем е 20°

# 698
Snow, радвам се, че ви харесват и на вас. Реално, и ние нямаме нужда от по-плътни завивки през зимата. Стаята ни се отоплява с обикновена духалка, пусната за малко преди лягане /ако има нужда/ и през деня държим вратата отворена (но двата климатика са в другия край на апартамента, те също не работят по цял ден в режим отопление). Но зависи от много неща - индивидуално усещане за студ, реална температура в стаята, дали човек е свикнал завивката "да му тежи". Тези завивки не са тежки, но пък и на нас ни топлят доста. 🙂
И аз загледах десена с ламите...😆 Но пък може да е само за зарибявка и в магазините да няма точно такива. 😀 Помня при едно от предишните зареждания какви шарении имаше снимани в брошурата, а в магазина си бяха съвсем приятни разцветки, имаше и едноцветни. 🙂

# 699
  • в сърцата на децата <3
Точно с лами купих миналия път едната, Долче 😆 На синковеца - лами, на щерката - дини, на нас по-неутрални, че ММ е ръб в това отношение 🙄😂

И да се оплача от таблетките за съдомиялна КК - ми уж като лидълските, пък не мият добре и това си е.

# 700
Може ли мнение за безконтактния термометър.

# 701
Snow, значи има шанс и при нас все пак да се появят ламите... 😆 И ММ е "ръб" 😅 по отношение на цветовете за дрехи, завивки и прочие; има си някакъв набор приемливи цветове и това е. 😃

# 702
Аз имам тази с дините и е много тънка. Слагам я заедно с одеяло и пак ми е студено като в стаята ми е 18 градуса.

# 703
Ще вървя на лов за лама аз. И в друг град съм поръчала да дебнат.

"Само в събота" ще рече, че после ги прибират или цената се сменя?

# 704
Означава, че ще ги заредят в събота и ако останат, ще се продават на същата цена.

Общи условия

Активация на акаунт