КАУФЛАНД - тема 50

• 67 630
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
dolce, няма как да премеря в магазина. Затова и възможността да върнеш е чудесна опция - купуваш спокойно, мериш вкъщи и ако не ти стане - връщаш. А не да купиш и да се молиш да ти стане.
В такъв случай просто ще отида в магазин за бельо, където мога да премеря преди да платя. Много глупаво решение на Лидл, освен ако не са решили да преустановят продажбата на бельо.

Иначе знам, че имаше някаква наредба да не се връща бельо, от хигиенна гледна точка.
Според мен обаче, ако няма пробна, трябва да е възможно връщане, поне за сутиени и бански.

# 676
на мен това ми е адски неудобно да го правя в магазин, защото винаги има зяпачи които сякаш се опитват да отгатнат кой номер е чашката...приблизително...🤪
Чакат и те да проверят какво има изложено там където сте се спрели. В съседното често има мъжки стоки. Пука им за "чаши" с единично или двойно дъно. Joy

# 677
Ако са наистина мъже, наистина им пука. 😬 Дори и на 80-годишните. 😂

# 678
Е, те си знаят по-добре за какво им пука и за какво не, аз си вадя заключения само на база "зяпачески" погледи. 😅 Но нито ми е удобно така да пробвам, нито да ме зяпат по подобен начин...Включително и хора които абсолютно нищо не разглеждат наоколо (точно до сутиени не помня да съм виждала мъжко бельо). Аз съм виждала жена с рокля да пробва дънкова пола. Ами, определено отместих поглед, не съм вперила поглед в нея да и' следя всяко движение...😃

# 679
Браво на теб, Долче. Аз ако видя жена да мери сутиен в магазина, със сигурност ще я загледам. 😂 Воайорското поведение поражда воайори. 😜

# 680
Соул, виж, ако гледаме едни и същи сутиени и сме с приблизително еднакъв номер може би бих се позагледала деликатно...като не може да се пробва в пробна и да се връща 😃

# 681
Ами те това заслужават. Ще мерим на място, като не може да връщаме. Stuck Out Tongue Winking Eye Сутиени, гащи, поне сме с маски, няма да ни разпознават. Sunglasses

# 682
Ааа, да, да вдигаме рейтинга на Лидл. Само срещу хонорар. 😆 Пълен игнор на лидлското бельо. И без друго съм насъбрала доста от тяхното, "бели и цветни сутиени за черни дни", така да се каже. 😁

# 683
Олекотените завивки стават ли? Огледах се в оная с ламата от новата брошура Satisfied

И понеже съм патка заспала и вчера не проверих - в К има ли "Вдъхновено от Италия" пакет тройка капсули за Долче Густо? В смисъл предлагат ли се изобщо?

# 684
  • На изток от Ада
Олекотените завивки стават ли? Огледах се в оная с ламата от новата брошура Satisfied

И понеже съм патка заспала и вчера не проверих - в К има ли "Вдъхновено от Италия" пакет тройка капсули за Долче Густо? В смисъл предлагат ли се изобщо?
пускат ги, но рядко.

Олекотените са добре.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 01:11 от nasito8988

# 685
Аз имам малък бюст и нося всякакви сутиени с и без банели. Банелите не са ми проблем, висока съм съответно с голямата обиколка, но с неголеми раздалечени чашки. Затова вероятно банелите не ми убиват а с меки чашки няма какво да сплесква или висва.
Обикновено пробвам върху блузата но понеже вече съм на възраст в която се познавам с затворени очи, още докато приближа чашките отпред и знам дали ще ми пасне. Ако имам хикс с обиколката (до сега не съм случвала сутиен да ми е широк) използвам отзад удължители. Не ми се е налагало да  връщам сутиен.  

Много благодаря за отива за уреда за пъпки. Синът ми ще ви черпи, планирах да му взема за пуберските проблеми, но ще му се размине.
От новата брошура харесах едно две неща ама как мразя да тичам в пн в осем че да сваря.

# 686
Какво знаете вий, онзи ден гледах маратонки Бугати 😁
И не са евтини принципно Wink Хубави са и последните, които взех от Амазон на половинката са точно тази марка  Blush

За жълтите дини нещо споменавали ли сте, че да знам да поръчвам ли утре да ми вземат или да пропусна екзотиките?

Не са чак толкова скъпи. Продават такива в Deichmann. Мъжът ми си купи модел без връзване на връзките и беше много доволен. Стилни са. В последствие си поръча за 112лв друг подобен модел от obuvki.bg и още ги носи.

# 687
  • Mostly in my mind
Що спамите за Лидл в темата, бре Stuck Out Tongue Winking Eye

Снощи взех на Taste it 2 парчета торта с бял шоколад и кокос. Много беше вкусна.

# 688
Плюем ги. 😂

Вчера ходих за дюли, много обичам. Ама те зелени като зелени ябълки. Сорт ли е, зелени ли са ги брали...не посмях да взема. Навсякъде ли са такива? Някой пробва ли ги?

# 689
Олекотена завивка взех преди няколко седмици на същата марка като в новата брошура. Но е доста тънка и не ми топли особено... В новата брошура дали е една идея по-дебела?

Общи условия

Активация на акаунт