КАУФЛАНД - тема 50

• 67 635
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Благодаря.
Новите правила за връщане (30 дни) само за електроуреди ли ще важат или за всеки тип стока? "Черно на бяло" има ли ги някъде да ги видим? 🙂 Не ги намирам на сайта им...🤔

# 662
Не, стои си старото инфо, че може да се връща и заменя. Нищо конкретно.

# 663
  • На изток от Ада
За смарт часовника пише, че много му пада батерията, ако отчита много неща. Дава се съвет да се спрат някой функции.

# 664
fsyyy, не съм експерт в меренето, поизмъчих се Joy

80 го изкарах, часовникът го дава 78. Той не мери цяла минута, така че не знам дали не усреднява нещо. За кръвното по имам наблюдения, достоверно го докарва.

Мониторингът на съня ми е важен на мен, ама той е най-калпавата функция. Не отчита дневния сън и има зададен някакъв интервал, още го разгадавам дали е 23-07, 00-08 или аз нещо бъркам. Ама карай, за толкоз пари не мога да искам неща, дето ги има в бая по-скъпи часовници. Иначе крачките са прилични, очаквах да завиши, ама не, една идея дори по-малко от другото ми приложение вървят. Абе истината винаги е някъде там Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 665
И аз само с банели нося, но от известно време започнаха да ми създават дискомфорт. За по-малък бюст обаче масово са с банели сутиените, затова взех този за проба, дори не беше моят размер. На мен ми стои много добре, не ми сплесква нищо, нито пък ми виси. На касата изрично питах може ли да го върна, ако не стане, касиерката потвърди, че "при нас с бележка всичко можете да върнете".
Това лято връщах бански, никакъв проблем, само ме питаха каква е причината. Казах им, че не ми става, приеха рекламацията.

Нарязаният италиански салам 1 кг. от брошурата е отвратителен, мазен и солен. Взимала съм подобен, беше ОК, но този няма да го повторя.

За другата седмица почти нищо не харесах. Ще отида само за банани, праз и обезмаслител. Може и едно вино на Търговище да забърша.

# 666
След 01 октомври ли ти казаха на каса, че можеш да върнеш бельо? Ако да, това ще е чудесна новина и ще ми измести пазара към Кауфланд. И без друго цените им са по-ниски на повечето стоки.

# 667
Соул, вчера го купих и изрично питах дали може да се връща, защото рекламация на бельо по принцип е забранена. Касиерката направо ми каза: "по другите магазини е така, но при нас с бележка всичко може да се върне".
Освен да не е била наясно с промяната. Ако имаш съмнения за нещо, просто питай преди да го платиш.

# 668
Сега съм в Кауфланд и попитах на Информация. При тях може да се връща, изрично обсъдихме промяната в Лидл, за Кауфланд не е въведена.

# 669
Благодаря.
Новите правила за връщане (30 дни) само за електроуреди ли ще важат или за всеки тип стока? "Черно на бяло" има ли ги някъде да ги видим? 🙂 Не ги намирам на сайта им...🤔

Да, за уредите става дума.

fsyyy, не съм експерт в меренето, поизмъчих се Joy

80 го изкарах, часовникът го дава 78. Той не мери цяла минута, така че не знам дали не усреднява нещо. За кръвното по имам наблюдения, достоверно го докарва.

И лекарите не мерят цяла минута, а 15 секунди.

# 670
Сутиен защо да не може? Виж, за гащи, не. Въпреки, че ако са си с опаковката, може.
Аз също съм връщала бански, преди 4-5 години. Нямаше проблем.

# 671
Лидл решиха, че не може. Вероятно уеднаквяват правилата за различните държави.

# 672
Соул, наистина ли? Много глупаво решение, не вярвам да има жена, която да си купи сутиен без да премери. Как пък да не си играя на тото в магазина - ще ми стане, няма да ми стане.

# 673
Все пак за запечатано бельо/бански с етикет ми е странна тази политика. Хайде...в ХМ поне има пробни. В Лидъл с чифт стари гащи/сутиен и метър ли трябва да ходим? 😁
Дидичка, че как- "мериш" сутиена върху дрехите- на мен това ми е адски неудобно да го правя в магазин, защото винаги има зяпачи които сякаш се опитват да отгатнат кой номер е чашката...приблизително...🤪 Мисля, че подобен тип политика за връщане на бельо и бански ще се отрази на продажбите в Лидъл. Чудесно е, че не важи за Кауфланд.

# 674
Дидичка, да, пълен потрес. И аз мислех, че никоя жена няма да се върже на въдицата. После прочетох потребителка да пише, че било нормално, така си поръчвала от интернет също и ако не й стане, не връщала, понеже не било прилично да връща бельо...😬 Хора всякакви. 🤷

А Лидл не е като да заковават мерките, че да се осланяш на номерацията на кутията. Бройка с бройка нямат еднакви. Отделно и моделите дават разлика.

Общи условия

Активация на акаунт