КАУФЛАНД - тема 50

• 67 723
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Според мен формата на  чашката е важна. Не толково с или без банел е сутиена.

# 646
  • Варна
По принцип говоря. Няма никаква разлика между сутиен с банели и без що се отнася до стабилност и форма и не е вярно, че безбанелните сплескват само защото са без банели. От там нататък всеки може да си избира каквото му е по вкуса.

# 647
По скоро е важна формата на гърдите, при някои банела идва по-напред на гърдата, и убива.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 12:10 от Lemy

# 648
Моите гърди не са големи, но подгръдната ми обиколка е 80 и съответно затова ми се забиват банелите в ребрата. Разбира се, винаги избирам 80 подгръдна, но почти няма модел с банели, който да ми е удобен.

# 649
На мен са ми удобни сутиените с банели. Голям плюс е ако имат и по-дебели презрамки. Без банели съм пробвала доста видове сутиени и все ми стоят от зле по-зле (не съм обикаляла по скъпи магазини за бельо, но от стандартни магазини опитът ми е такъв) . "Любимите" ми са едни които уж са с твърда и оформена чашка и дотам са ок...но като се разтегне плата около гърба (уж за удобство го правят по-разтеглив) и пак висват тези чашки...
Леми, тези от Лидъл са съвсем друго нещо, доста стабилни са...но аз не се вписвам в тях като номерация...
Видях онзи ден някакви сутиени без банели в Кауфланд- ами, те ми се сториха като някакви парченца плат, дори "чашките" бяха едни меки...не знам дали те бяха хвалените обаче.

# 650
Неудобните сутиени всъщност са неправилният вид за вас.

# 651
Мнение за уреда за почистване на пори от новата брошура? Интересува ме дали наистина се справя с черни точки

# 652
Ужасен. Върнах им го, докато все още бяха старите условия, сега не знам ще може ли. Нищо не смучеше от порите, за сметка на това оставяше грозни червени линии по лицето, които едва успях да покрия с ФДТ и стояха повече от ден. Доста ме уплаши да не ми е повредил капилярите.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 16:18 от soul81

# 653
И съм като Долче и Соул, без банели не нося, не ми пречат изобщо.
Снимах някои от шоколадите, има и още видове.

Скрит текст:

Не можах да устоя на цената на тези сандали, не че нямам Blush

Скрит текст:
3 лв. Joy

# 654
Дева, първият скрит шоколад 😁 тъмен ли е? Не мога да разбера защо е на друга цена...

# 655
Тъмен е. Ами за момента е намален, Долче. По 200г са.

# 656
Мерси, ще погледна при нас значи 🙂

# 657
Миналата неделя при нас белият беше на 2 лв и нещо, със срок до средата на октомври.

# 658
Да кажа какви ги свърших с часовника - в Хаджи Димитър имаше останали само фитнес гривни, помолих ги да звъннат в слатинския да питат има ли при тях. Имаше, та айде на галоп до Слатина. И на двете места бяха любезни на 'Информация', аз само през тях и касата минах, друго не пазарувах.

Часовникът ми се струва, че мери вярно, кръвното поне, знам си, че горната малко съм я вдигнала. Сатурацията 98-99 я изкарва. Съня тая нощ ще видим как ще го засече и последно крачките ще ги сравня дали ще съвпаднат с обичайното ми приложение на телефона утре, като изляза. Предполагам, че и гривните са добри, само дето те не мерят сатурация май.

Този ли е часовника?
Би ли ми казала дали измерва правилно пулса? Ето как се измерва:

Скрит текст:
Изследването е най-точно в седнало или легнало положение. Как най-точно да измерим пулс Измерването на нормалния ритъм е лесно. Може да откриете пулса над китката или шията. Опитайте да измерите своя пулс на артерията. Той се долавя над китката в страни, точно под страната на палеца на ръката. За да измерите пулса, внимателно натиснете с върха на показалеца и среден пръст. Натискът трябва да е насочен над кръвоносния съд, на китката. Избройте ударите, в рамките на минута.

# 659
Каква е цената на този часовник?

Общи условия

Активация на акаунт