КАУФЛАНД - тема 50

• 67 738
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
От К взех за проба веднъж такава и беше много хубава. https://tasteit.bg/en/project/white-chocolate-coconut-cake/

# 616
  • Mostly in my mind
В постоянен асортимент ли са нещата на Taste it в К?

# 617
  • Карлово
В постоянен асортимент ли са нещата на Taste it в К?
Май не са.

# 618
Лолита, не знам къде ми чу тона. Жената пита в тази тема дали са хубави тортите в Кауфланд и че не са ѝ харесали тортите в Лидл.

Тортите хубави ли са? Червено кадифе ме интересува най-много. Тази от Л. изобщо не ни хареса, замина в коша.

На теб не ти харесват тортите в Кауфланд, в което няма нищо лошо.

не ми харесват тортите от К. два пъти сме взимали различни, повече не.

Ама така ни в клин, ни в ръкав да пишеш нещо, което не е по темата, си е чист спам.

В Лидл има торта Гараш, в разфасовка от 2 парчета. Прилича по опаковка на Taste it, но май не е. Също много ми харесва.

Тонът ми е обяснителен, не назидателен(за тези, които не могат да го разберат)

# 619
Постоянно ги има тортите. 5,50 редовна цена/ 2 парчета. Пускат ги и на намаления щанд, съвсем годни за употреба. Каквото съм взела, все ми е харесало.

# 620
Постоянен асортимент са тортите TASTE IT в Кауфланд.

В Лидл има 2 вида торта гараш по две парчета в опаковка - едната съм я опитвала и не е лоша.
Един вид е, другата е шоколадов ганаш, тя е ммм... Гараш не ми хареса.

https://tasteit.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0 … it-madame-gateau/

# 621
  • Mostly in my mind
Hrisi, не й е харесала чк от Лидл, а не тортите. Simple Smile в темите постоянно се спами. да се захванеш за едно, две мои изречения извън темата, но пак горе-долу по нея, си е издребняване...чак пък и да тръгнеш да ми слагаш един куп цитати...

iknik, това е чудесно. ще се пробват.

# 622
Скоро май обсъждахте този уред-вчера в ОК( на Кукуряк) имаше 5 кутии.
Скрит текст:

# 623
Ще проверя днес за фитнес гривната и за часовника. За гривната отдавна съм в чуденка, щото ми идват твърде миниатюрни и не ми харесва как седят върху ръката. Та за пробен вариант става, ако са останали изобщо. Не знам дали ще имам сили да обиколя два магазина.

# 624
Прахът Персил на промо ли е или само течният и капсули?
Благодаря.

# 625
  • Русе
Благодаря.
Мисля, че само течният и капсулите. Нямам нужда от прах и не съм се заглеждала, но търсейки крема Нивеа миналата вечер на изнесените регали видях, че там имаше прах Персил 36 пранета за 11,99 лв.

# 626
Благодаря.
Мисля, че само течният и капсулите. Нямам нужда от прах и не съм се заглеждала, но търсейки крема Нивеа миналата вечер на изнесените регали видях, че там имаше прах Персил 36 пранета за 11,99 лв.
54 пранета беше за 15.99 без червен етикет при нас.

# 627
Много благодаря на съфорумката, която сподели, че има сутиени без банели. Огледах ги днес и грабнах един за проба, въпреки че дори не беше моят размер, пък той направо ми заспа.
Още утре ще го изпера и ще се скипря с него.

# 628
Докато Лидъл и Кауфланд не направят пробни, аз лично ще се въздържам от покупка на подобни артикули (във връзка с новите им политики за връщане). 🙂 Още повече, че на мен ми стоят много зле сутиени без банели, правят ми бюста плосък и безформен...

# 629
Да кажа какви ги свърших с часовника - в Хаджи Димитър имаше останали само фитнес гривни, помолих ги да звъннат в слатинския да питат има ли при тях. Имаше, та айде на галоп до Слатина. И на двете места бяха любезни на 'Информация', аз само през тях и касата минах, друго не пазарувах.

Часовникът ми се струва, че мери вярно, кръвното поне, знам си, че горната малко съм я вдигнала. Сатурацията 98-99 я изкарва. Съня тая нощ ще видим как ще го засече и последно крачките ще ги сравня дали ще съвпаднат с обичайното ми приложение на телефона утре, като изляза. Предполагам, че и гривните са добри, само дето те не мерят сатурация май.

Общи условия

Активация на акаунт