КАУФЛАНД - тема 50

• 67 789
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
За часовника има ли приложение?

# 631
И аз не си представям да купувам сутиен без проба. А пък модел без банели носих последно в студентските ми години. 🙂 Банелите изобщо не ми пречат, сигурно зависи от формата на бюста.

# 632
Вероятно зависи от бюста, да. Но от мен имат бойкот докато не направят пробни. 🙂 А и не виждам логика да могат да се връщат обувки, но не и сутиени или запечатани бикини...

# 633
На мен ми е любопитно дали ще се връщат електрически четки за зъби, ванички за крака и подобни. От пробван сутиен мен не ме е страх. То и в най-висок клас магазини за бельо сутиените се пробват. Луда работа.

# 634
Да кажа какви ги свърших с часовника - в Хаджи Димитър имаше останали само фитнес гривни, помолих ги да звъннат в слатинския да питат има ли при тях. Имаше, та айде на галоп до Слатина. И на двете места бяха любезни на 'Информация', аз само през тях и касата минах, друго не пазарувах.

Часовникът ми се струва, че мери вярно, кръвното поне, знам си, че горната малко съм я вдигнала. Сатурацията 98-99 я изкарва. Съня тая нощ ще видим как ще го засече и последно крачките ще ги сравня дали ще съвпаднат с обичайното ми приложение на телефона утре, като изляза. Предполагам, че и гривните са добри, само дето те не мерят сатурация май.

Часовниците може да ги бива, но фитнес гривните не струват. Бях си купила по-миналото лято, уж всичко наред, в един момент след около две седмици просто отказа да се свърже с телефона ми. Върнах я. Друг също беше писал тук за несполучлива такава.
Не виждам новата брошура все още. Под карантина съм и няма да отида в магазина, но не пречи да пия кафе.

# 635
От чаршафа с ластик има ли някъде из Пловдив от размера 140/160-200, защото няколко дни гледам в кауфланд до нас само размера 90/100-200. Въобще няма и етикет за по големия размер. А ми се струват хубави.

# 636
Прахът Персил на промо ли е или само течният и капсули?
Благодаря.
Да,  този за 36 пранета. Поне според написаното в брошурата:
Скрит текст:

# 637
Бавят я напоследък брошурата в събота. В 'Актуални седмични предложения' може да се разгледа, поне там са заредили за другата седмица.

# 638
За часовника има ли приложение?

Има, да, LeFun Health. Относно мониторинга на съня - вечер, като спра да съм активна, го изключвам и го включвам непосредствено преди спане. Иначе четенето на книга в леглото ми го отчита като лека дрямка
Може и да мижа с едно око, ма чак спане не е.
Само липса на движение Joy

Ще видим и часовника колко ще се окаже сполучлив откъм дълъг живот. Повече исках да видя мога ли изобщо да нося такова нещо, особено през нощта. Много се въртя и го усещам.

# 639
# 640
  • Варна
И аз не си представям да купувам сутиен без проба. А пък модел без банели носих последно в студентските ми години. 🙂 Банелите изобщо не ми пречат, сигурно зависи от формата на бюста.
Мне, зависи от модела на сутиена. И аз мислех, че правят бюста безформен, сплескан и нам си кво, докато не попаднах на читав сутиен без банели. Сега се чудя за чий съм си причинявала банелите. Другият стои по абсолютно същия удобен, стабилен и оформящ начин, само дето няма вероятност някакво желязо да си пробие дупка в плата и да почне да те ръчка.

# 641
В момент на "упомомращение" преди време, дори без да меря си купих сутитен без банел на Сиелей, няма по - удобно нещо. Като втора кожа е.
Сега не знам къде да търсяпак тази марка.
Тези в Кауфланд изобщо не съм ги видяла.
Но днес мисля да се поправя. Остава и да са удобни като тези на sielei.

# 642
Сутиена без банели трябва да е с твърда чашка, иначе стои подобно на бюстие.
От няколко години само такива нося, но имам предпочитания към един конкретен модел, преди 2 седмици в Лидъл пуснаха такъв, два броя си взех.

# 643
  • Пловдив
Здравейте! Моля за помощ: искам да върна стока закупена от Кауфланд. Прочетох, че мога да го направя  в 30 дневен срок от покупката. Въпросът ми е: само в магазина, от който е закупена ли мога да върна, или може и в друг магазин в града?

# 644
Тези 30 дни са за стоки, закупени СЛЕД 01.10.2021, за предишни покупки е 90 дни. Във всеки филиал на магазина.

Мне, зависи от модела на сутиена. И аз мислех, че правят бюста безформен, сплескан и нам си кво, докато не попаднах на читав сутиен без банели. Сега се чудя за чий съм си причинявала банелите. Другият стои по абсолютно същия удобен, стабилен и оформящ начин, само дето няма вероятност някакво желязо да си пробие дупка в плата и да почне да те ръчка.
Аз явно попадам на прекрасни модели и изработки - нито усещам банелите, нито имам щръкнали железа, а имам сутиени на повече от 5 години. Нямам никаква причина да търся модели без банели и дори се чудех защо жените питат по форумите за такива.

Моделите на Сиелей и аз харесвам много.

Общи условия

Активация на акаунт