КАУФЛАНД - тема 50

• 66 274
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Някой взе ли апарата за кръвно? Сравнявам го с друг, един път мери вярно, друг път не...

# 721
И аз днес ще проверя, но аз съм в малък град, едва ли на друг ще му е от полза.

Интересно, ако ги има сега, защо в брошурата не пише нормалната цена, както е при сиренето Елена например.
Защото не са от редовен асортмент за да имат редовна цена.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 19:58 от netman71

# 722
За барбуна от петък да ви питам - колко голяма е едната риба? Колкото лаврак да речем, или е по-малка?

# 723
  • СОФИЯ
По-малки са от лаврак.

# 724
Днес минах и през К ( бях и на Л че са ми един до друг). Тръгнах за чорапите до коляното за разширени вени ама кой да прочете че ще бъдат от четвъртък.
Да не остана капо намерих останали две мъжки пижами много голям размер на Town Land. На същата фирма купувах на мен и синковеца Анораци с качулки пролетта и съм доволна много от изделието. Не им избеляват цветовете от прането , не се завалват. Пижамите бяха по 14,99 лева с дълги ръкави и крачоли от тънък памук в много хубави разцветки. Идеални за тийнейджър с температура около 42 градуса и вечно потен. На намалания щанд пък имаше два пакета всеки с с по два мъжки потника размер много по ХЛ от биопамук намалени от 8 на 4 . Взех и тях.
Гледах сутиените , които предлагат тази седмица. Тези , които са на снимката в брошурата не ми харесаха хич като модел. Много куцо изглеждаха. Втория вид  бяха абсолюто същите каквито купувах преди няколко месеца и ви хвалих тук . Изцяло памучен трикотаж с тънки чашки и семпла дантела. Обаче малките размери бяха опоскани, а размери като 90С и 85D изглеждаха ужасно уголемени.
Намерих и комплекти от по 3 маски ППТ2 на цена от 2,50. Взех и от тях защото кутиите дето са 10бр за 7 лева бяха свършили.

# 725
Да се похваля с покупка на Лего Дупло 80  части от 1,5 до 3г на 11лв. Имаше 10тина кутии. Дъщеря ми има един такъв,  вече е на 6 и още прави разни неща с него. Взех й още 1, за повече части,  а лудата в мен си повтаря "върни се и вземи поне още 2" Grinning Може да видите и във вашите филиали ако ви вълнува Simple Smile

# 726
Здравейте! Тенджерите от брошурата дали са хубави? Май са тъмно сини, или по е така ми се виждат на снимката?

# 727
  • На изток от Ада
Да тъмно сини са, видях тиганите, добре ми се видяха. Тенджерите са така опаковани, че не се виждат вътре.

# 728
  • Пловдив
Приличат ми на едната серия на Инглиш хоум.
Довечера ще мина да видя...

# 729
Има едни преси за коса на Мюлер, червена и лилава. Два вида са, за изправяне и за вафлички. Интересува ме тези които са при уредите на цена 17,99лв същите ли са като тези които пускат на около 9 лева при промоции -50%? Или промоционалните са по-малки?
Ако някой има и мнение за тях ще ми е полезно да сподели. 🙂
П. С. Косата ми е по-скоро права, с малък брой по-твърди косми и като цяло нямам проблеми с изправяне с преси и резултатът се задържа докато не намокря косата, т. е. не държа пресата да има много високи градуси.

# 730
Взех от дългите чорапи подходящи за разширени вени. Малко се изхвърлих, взех 43-46 щото мислех че 39-42 ще са ми къси както обикновено се случва - с ръст около 180  съм в момента. Малко са ми дълги се оказа, което се случва рядко с такива чорапи - да са ми достатъчно дълги и да не ми се смъкват. На дължина другите бяха два пръста по къси и малко по - тесни и вероятно щяха да са ми на мамеца. С мускулест прасец съм. Бяха останали много малко черни чифтове от по-малките размери но 43-46 имаше достатъчно за да взема три чифта. Под анцунг са ок. Разбира се не са и близко до скъпи чорапи за разширени вени с коприна и еластан, но са 4 лв са перфектни.

# 731
Има едни преси за коса на Мюлер, червена и лилава. Два вида са, за изправяне и за вафлички. Интересува ме тези които са при уредите на цена 17,99лв същите ли са като тези които пускат на около 9 лева при промоции -50%? Или промоционалните са по-малки?
Ако някой има и мнение за тях ще ми е полезно да сподели. 🙂
П. С. Косата ми е по-скоро права, с малък брой по-твърди косми и като цяло нямам проблеми с изправяне с преси и резултатът се задържа докато не намокря косата, т. е. не държа пресата да има много високи градуси.
Те не са ли намалени на 11.99?
И аз за тях търсех мнение най-вече за тази за обема, спомням си за някакви преси от Кауфланд, че не се докосвали плочките, но не си спомням за този вид ли беше.
В Лидл сега има четка за 3 в 1 за изправяне, обем или къдрици, на описание ми звучи доста по-добре, но не знам дали върши работа. Не знам дали може да се пробва и върне.
Скрит текст:

# 732
Не знам, при нас няма преси на 11,99лв. В брошурата май пише нещо друго, не Мюлер...🤔

# 733
Аз съм пропуснала, че пише Мюлер.
Ето тези мислех пак са лилава и червена.

# 734
Да, много подобно изглеждат двата вида 😃 Затова все се чудя дали са еднакъв размер...

Общи условия

Активация на акаунт