КАУФЛАНД - тема 50

• 67 625
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
От две години не съм взимала сладолед Colloseo , защото при последното ми купуване от промоция в Кауфланд сладоледът беше ужасен - цветът странен, консистенцията също. Може и да е бил кофти партида. Сега не знам как са.

# 61
Давам отзив за царевицата - СТРАХОТНА е ! Взех и скраба за тяло , хареса ми, но очаквах някакъв уау аромат, а то на нищо не мирише 😑

# 62
Ей, ходих, а царевица не взех. Ама не 2идвх и да има, честно казано.
Пак да кажа - много ми харесват касите на самообслужване!! Интелигентна работа! Става бързо, лесно, чудесно!

# 63
От две години не съм взимала сладолед Colloseo , защото при последното ми купуване от промоция в Кауфланд сладоледът беше ужасен - цветът странен, консистенцията също. Може и да е бил кофти партида. Сега не знам как са.

Страчатела купихме, ужасен е. Повече няма да купувам от тоя сладолед. Но пък, понеже е нещо за ядене, въпрос на вкус е, на някого може и да харесва. Иначе, страчателата на Дени е съвсем друго нещо.Simple Smile

# 64
1.   Царевицата е много хубава.
2.   Динята е сладка и сочна.

Касите за самообслужване са много добро нововъведение. Разбрах как да си маркирам четирите броя кочана царевица.

# 65
1.   Царевицата е много хубава...

Потвърждавам, разкошна е.

# 66
Отивам да варя тъкмо Wink

# 67
Я кажете..гледам в нашия Кауфланд има от предишна промоция кутии за храна от боросиликатно стъкло, с капак са и в капака има отделение за пластмасови нож, вилица, лъжица (включени са). Обаче се чудя тези кутии стават ли директно в тях да се пече храна ? И ако да, на каква температура издържат? Странно е, че не пише нищо за температура, а само, че стъклото е боросиликатно. Не пише и, че са само за по-студена храна и не бива да се нагряват...🤔 Кутиите са на марката на Кауфланд, мисля Spice and Soul...

# 68
  • София
Боросиликатното стъкло е термоустойчиво. Би трябвало да няма проблем да готвиш в тях.

# 69
Бърз пазар тази вечер, този път съм доволна.
Червени чушки взех на 1.99, грозде, шоколад. Пъпешите подминах, че бяха останали само няколко и не изглеждаха добре.
Нацелих още детски шампоан на Хип с 50% отстъпка и намалени памучни ежедневни превръзки.
От италианското масло се отказах - срокът му на годност изтича след два месеца и вероятно няма да успея да го употребя до тогава.

# 70
Боросиликатното стъкло е термоустойчиво. Би трябвало да няма проблем да готвиш в тях.
Пак ги гледах тази вечер...няма символ за температура, нито микровълнова или градуси...Има символ за миене в съдомиялна. До тях други боросиликатни кутии, комплект от 2 броя с бамбукови капаци- на тях си има и символ фурна (с 400 градуса надпис), микровълнова, пише, че стават за подгряване и приготвяне на храна. Чудна работа...Не би ли трябвало да има някаква минимална температура на която издържа боросиликатното стъкло? Иначе знам, че има боросиликатни съдове които издържат на 180 градуса и такива които издържат на повече...но минимумът какъв е на градусите- не намерих инфо. 🤔
Взех царевици за варене, да не е без нищо.

# 71
  • в сърцата на децата <3
Долче, ако по принцип ти трябват - вземи един комплект и прежали една купа за пробата... Мисля си, че все до определена температура издържат, свеки и в обикновено стъкло беше готвила веднъж (тя от де да знае, че купата за салата стои при съдовете за готвене...)

# 72
При последното ни пазаруване на касата на самообслужване, цялата кутия кафе 2в1 не можа да мине, и ми казаха да отида само с кутията да се редя наново на някоя друга каса с касиер, с огромни опашки. А може и на касиерката която помагаше на самообслужващи каси да не и се занимаваше. Зарязах кутията и си останах без кафе.

# 73
Той тия кафета не минават на кутия на каса, а на бройка. Трябвало е да изкараш едно пакетче кафе и да маркираш колкото бройки има в кутията.

# 74

Не е от партидата. Такъв си е.
Веднъж съм купувала и няма да повторя. Отвратителен.

Общи условия

Активация на акаунт