Каква раница за първокласник? Тема №3

• 68 626
  • 718
  •   1
Отговори
# 690
  • Beyond the stars
И в Ozone.bg са намалени.
Между другото от вчера има заповед за неучебните дни и ваканции през годината : https://danybon.com/obrazovanie/uch-vak-25-26/

# 691
Папки текстилни някой купувал ли е от Анигами? Дали са реално хубави и практични? Не са хич евтини, но ако ще вършат работа ще взема.
Ако не то какви папки купувате и от къде?

# 692
До сега ползвах от тези:

Тази година поръчах от една жена във фейсбук тези:

Цената беше 15лв. за брой, но за 8 броя жената ми обяви 12лв. за бр. + подарък малък несесер

# 693
А от тези, които сте ползвали до сега доволни ли сте? Гледам ги из сайтовете и тях, поне са евтини, ако и вършат работа също са вариант

# 694
Да, бих казала, че съм доволна и от тях. Купувала съм ги от физическа книжарница във Варна, поддържат ги винаги налични.

# 695
Моето дете ползваше и сега понякога от тези с копче, а в краищата изрязване, така папката има ширина. Те са под 2лв. Купувала съм подобни на показаните шарени, много под цена от 15лв, пак с копче. В книжарница са по 2, 3 лв. С копче на детето бяха по-удобни от цип, по-бързо става слагане и изваждане на учебници, поне на моето дете.

# 696
На нас тези папки не са ни удобни, отделно се захабиха много бързо.
Най-добре е с такива А4
https://plesio.bg/papki-s-lastik-ili-kopche-c-69981404/spree-pap … -pp-p-344527.html
Има едни такива малко по-големи, тях не взимайте, не се събират в раншците.

# 697
Моето дете ползваше и сега понякога от тези с копче, а в краищата изрязване, така папката има ширина. Те са под 2лв. Купувала съм подобни на показаните шарени, много под цена от 15лв, пак с копче. В книжарница са по 2, 3 лв. С копче на детето бяха по-удобни от цип, по-бързо става слагане и изваждане на учебници, поне на моето дете.
От папките с копче има вариант с уширение, който е подходящ за учебници. По описание могат да съберат до  400 листа. Струват около 2 -3 лв и при моите деца издържат цяла учебна година. Също така има и едни други, те са с цип, водят се Eva mesh. Могат да се навиват, сгъват, прегъват, т.е. устойчиви са, но цените варират от 3 до 20 лв за папка.

# 698
Точно тези с уширение предпочита и ползва моето.

# 699

Тази година поръчах от една жена във фейсбук тези:

Здравейте, може ли линк на тази жена от ФБ? Благодаря

nells / laurentin - Може ли някой да ми прати линк или снимка на тези папки с уширение и копче? Въобще не мога да се сетя за кои става на въпрос. Много Благодаря

# 700
# 701
Препоръчайте ми физически магазин/книжарница с голямо разнообразие от раници. Ако може и Cool pack да имат на живо, че само онлайн ги гледам Simple Smile
За София ми е питането!

# 702
Куул пак има в ако не се лъжа в Лумар в The Mall.
Вижте сайта.

# 703
Куул пак има в ако не се лъжа в Лумар в The Mall.
Вижте сайта.
Да. Там имат и други марки, но повечето са на Cool pack.

# 704
Преди 4 години купихме cool pack от магазин с много видове раници до мол Парадайз, не си спомням името.

Общи условия

Активация на акаунт