Курсове по рисуване за кандидатстване в НХА

• 357
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми, в момента 12 клас, иска да кандидатства в НХА за което и е нужна съответната предварителна подготовка и курсове. До преди година тя посещаваше курсове по рисуване при частен преподавател от който беше много доволна, но за съжаление той замина за чужбина и за момента няма намерение да се прибира в България. От тогава не е посещавала курсове, а времето напредва и не и остава много за подготовка.
Ще бъда благодарна ако ми препоръчате добър преподавател, който се занимава с подготовка на кандидат студенти за НХА. Ако цените не са космически още по - добре Simple Smile))

# 1
Сигурно някои от преподавателите правят курсове  на частно в ателиетата си. Най добре питайте в самата академия.

# 2
И все пак ако някой има възможност да помогне с конкретен преподавател и координати ще бъда благодарна!

# 3
Здравейте!
Бих се радвала да помогна, тъй като съм студент в НХА. Първото нещо, което мога да ви кажа, е че изпитите са индивидуални за всяка специалност, също така и броят им. Второто е да не ги подценявате, много по-трудни са отколкото изглеждат, тъй като се явяват много на брой кандидати и стресът около тях е огромен. За съжаление не мога да Ви препоръчам преподавател по рисуване, защото завърших Приложното училище и там се грижеха за подготовката ми, но бих се радвала да консултирам всеки, когото поиска не само за подготовката и обучението в НХА, но и тези на които им предстои кандидатсване в гимназии от подобен произход, тъй като лично аз съм преминала през това и то съвсем скоро.

# 4
Здравейте!
Бих се радвала да помогна, тъй като съм студент в НХА. Първото нещо, което мога да ви кажа, е че изпитите са индивидуални за всяка специалност, също така и броят им. Второто е да не ги подценявате, много по-трудни са отколкото изглеждат, тъй като се явяват много на брой кандидати и стресът около тях е огромен. За съжаление не мога да Ви препоръчам преподавател по рисуване, защото завърших Приложното училище и там се грижеха за подготовката ми, но бих се радвала да консултирам всеки, когото поиска не само за подготовката и обучението в НХА, но и тези на които им предстои кандидатсване в гимназии от подобен произход, тъй като лично аз съм преминала през това и то съвсем скоро.

Здравейте, благодаря за отговора! За момента намерих добър преподавател от който дъщеря ми е повече от доволна! Отново благодаря за готовността за помощ, ще се обърна към вас при нужда!

Общи условия

Активация на акаунт