Приятели - казвате ли им истината, дори и да боли.

• 6 302
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
Няколко пъти вече казах, че темата беше в друга насока, а вие обърнахте нещата на 360°. Ей тва е, женското въображение, преиначаване на нещата и от мухата слон.

Тоест... В същата "насока"? Smile

А някои се питат за какво им била геометрията в училище? Ей за тва, да не пишат такива работи из форумите.... Simple Smile

# 91
Да пуснеш цяла тема във форум, че с мъжа ти намирате гаджето на приятелката ти за не достатъчно хубав си е направо като баснята за лисицата и гроздето...

# 92
  • София
Направо си е гнусничко. Нещо като двама се присмиват на трети как може да е толкова тъп, но този трети е приятел.

# 93
Е да ама изглежда за някои жени това е важен въпрос (за някои мъже също  Simple Smile )...случвало се е да ме питат какво ми е мнението за бъдещите им гаджета а понякога и жени (най-вече в началните фази на връзката или пред решаващи моменти ). И приятели, и роднини, и по-външни хора, които ми имат доверие явно.

# 94
Казвал съм каквото мисля, на мой приятел който съм имал като брат. На жена му обаче не и хареса, и за това вече не сме приятели. Всъщност причината е комплексна, но това беше едно от нещата. Ставаше въпрос за тяхно решение, или по-точно нейно за това къде да живеят, мястото не беше подходящо, аз им го казах и на двамата. Обаче проблема при него беше, че си го командваше както си иска, а аз много го бъзиках по тая причина, и от там се тръгна.
Така че след този случай много внимавам какво говоря, дори да виждам как правят глупости мои близки, гледам да не се бъркам, защото най-много може да изляза крив отново. Освен ако изрично не ме попитат, тогава вече не спестявам какво мисля.

# 95
Ей това като го чуя – "макар че аз му казах, че си го командва, както си иска". А не ти ли иде на акъла, че той така иска и го позволява, даже му харесва. Не ти е работа да си буташ гагата кой кого командва. То си е тяхна работа.

# 96
  • София
Не всеки мъж има капацитетът да командва той.

# 97
Е аз само му се подигравах, какво толкова? Simple Smile

# 98
Аха. Да си кажем истината на майтап. Simple Smile

# 99
  • София
Дали умишлено или не, така си му оказвал емоционален натиск (което също е вид опит за контрол). Явно мадамата е решила, че не иска друг да се опитва да контролира това, което подлежи на нейния контрол Joy А както казва Босилка, на него е вероятно така да си му е добре... нали иначе ще трябва той да взима решения и да носи отговорност? Не е за всеки това.

# 100
Е да майтап на гол г*з си е живо е*ане, в случая май точно така стана.

# 101
Направо си е гнусничко. Нещо като двама се присмиват на трети как може да е толкова тъп, но този трети е приятел.
Направо си е гнусничко и как някои тук надменно коментират акъла на авторката на темата. И вие й се присмивате високомерно как може да е толкоз .... Ми това я вълнува, това пита. На който му инпонира темата отговаря.
Или дайте да покажем на чужд гръб колко сме възпитани ние, пък еди кой си е....

# 102
Дали умишлено или не, така си му оказвал емоционален натиск (което също е вид опит за контрол). Явно мадамата е решила, че не иска друг да се опитва да контролира това, което подлежи на нейния контрол Joy А както казва Босилка, на него е вероятно така да си му е добре... нали иначе ще трябва той да взима решения и да носи отговорност? Не е за всеки това.

Или с две думи- намесат ли се жените в едно мъжко приятелство, всичко отива по дяволите.

# 103
Имам доста познати мъже, приятели е силно да ги нарека, които предпочитат жената до тях да е водеща. Така си им харесва и не бих ги нарекла мухльовци. Не са мой тип мъж, но това не ги прави по-малко мъже. Нито пък бих им обяснявала какви са те или жените им.

# 104
  • София
Най-невъзпитано ще го кажа - гадно е да пишеш по форумите за приятелка лоши неща. Това не е приятелство. Това дори не е клюкарене между две приятелки за трета какви глупости прави. Публичното излагане на приятелка, пък дори анонимно, няма как да не ме отврати. И не, не й се присмивам, направо ми е гадно как може да пише така за приятелката си. Как ще се чувства, ако нея така някоя приятелка тръгне да разправя за нейния мъж, за нея, и изобщо за нейния живот?

Общи условия

Активация на акаунт