днес си направихме една фото сесия с на ванилийка новият апарат. дано качи снимките. и да похваля дани-бузами ( страшни бузи има ...) , че казва всички по известни животни какво ядат. браво на момчето .

dani_l , туй второто влакче и марто го има. миналата година му го купих от франция за нова година. с него проходи дефакто той - докато си го буташе подпирайки се за него. много си го харесваше. жалко , че не можахме да си го вземем и сега още ни стои там.
а това пьрвото и то е много готино. а от кьде мислиш да ги купуваш , щото и аз искам от пьрвото. Янче, и аз като криската мислих , че това е грьбчето или коремчето на бебо. леле....
май и аз ще се запиша в отборьт на кьоравите 
Неви, браво на ежко , че се е оправил без антибиотик.
mkp , не се коси душко - аз ще те похваля - позаслабнала ми се виждаш от лятото.
а децата ( дарата и ванеса ) няма да ги коментирам - сладурки както винаги 
за памперсите - ние сма на МАМИЯ . нали сме с пампи само нощем , а пие много течности в последно време , а и като мьж пишка нагоре и сутрин все беше мокьр до ушите. това са единствените памперси , с които и 5 шишета да изпие - сутрин е сух .
за бьрборенето и мартин бьбри супер много. сега сме на вьлна " житната питка" и понеже на картинката питката е с панделка - любимата ни дума тези дни е " панденка". хубавото е , че почти всичко му се разбира.
Марси, кажи как се научхте на моля , мерси и т.н. аз направо не мога да се приборя с мьжкото у мартин и това си е. бреййй , тези мьже, много трудни за вьзпитание били. повтарям , повтарям всеки пьт , ама за сега сме още от " некултурните". другите мьжки мами да кажат и те как се справят.
"българи юнаци", води го Марти по Франция да стане галантен кавалер, че тук мъжкарите не знаят какво са обноски, ако случайно не си попадала на такива мъже гледай Биг Брадър

МКП що се срамуваш душо супер си