Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 807
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Поръчах Бел бокс - за пръв път от доста време мога да кажа,че ми се стори интересна и ще ми влезе в употреба.

# 151
  • Варна
Май ще размразя абонамента към BelleBox. Околоочния изглежда страхотен, а сертификата гарантира най-високо качество и чистота на продукта Heart Heart Heart
Моите кутии "Избери си сам" от Pick N Dazzle  Heart Heart Heart

# 152
  • Стара Загора
И аз ще поръчам Белбокс, но искам да поръчам само за септември, а не абонамент за всеки месец.
Виждам че само за абонаменти говорят? Имат ли месец за месец както Кибрит и Гудбокс?

# 153
И аз ще поръчам Белбокс, но искам да поръчам само за септември, а не абонамент за всеки месец.
Виждам че само за абонаменти говорят? Имат ли месец за месец както Кибрит и Гудбокс?

Трябва да им пишете да ви прекратят абонамента. После като искате нова кутия да го размразят. Адски досадно ми е това и често ги пропускам по тази причина

# 154
  • Стара Загора
Много странно. Самите те си отварят работа така, но точно това ще направя. При тях са пълноразмерни продуктите, нали, не са като MFB травъл или мостри?

# 155
Много странно. Самите те си отварят работа така, но точно това ще направя. При тях са пълноразмерни продуктите, нали, не са като MFB травъл или мостри?

Не са мостри или травъл.

Гудбокс струва ли ми се или са увеличили бройката продукти? 7козметични и 2хранителни продукта са обявили за септември

# 156
  • Варна

Не са мостри или травъл.

Гудбокс струва ли ми се или са увеличили бройката продукти? 7козметични и 2хранителни продукта са обявили за септември
  Мисля,че да.Смятам ,че и те си променят малко първоначалната концепция ,за да са конкурентно способни. Ако не се лъжа и Кибрит почнаха с козметика и нещо за хапване, после останаха само на козметика.Сега и Гуд бокс отиват натам,но нека.Все пак трябва да си оправдаят новата цена Simple Smile
Поръчах и аз Бел бокса. Само да не забравя да се отпиша като пристигне поръчката

# 157
  • Пловдив
И аз нямам проблем с доставката до адрес с Кибрит, само така поръчвам. Куриера винаги звъни по-рано, случвало се е да не съм в нас и да се уговорим къде трябва да дойде.

# 158
И аз да не остана по-назад поръчах Бел бокс, продуктите ще ми влязат в употреба. Ще чакам Гууд бокс да обявят продукт и да преценя дали ще я поръчам

# 159

Трябва да им пишете да ви прекратят абонамента. После като искате нова кутия да го размразят. Адски досадно ми е това и често ги пропускам по тази причина

Аз не се занимавам с писане на писмо за размразяване на абонамента, а директно правя нов и след получаване на кутията им пиша да го спрат. Така ми е по-удобно. И не е било проблем и дори не са споменали нищо досега.

# 160
  • Стара Загора
Каква е цената на доставката на Белбокс чрез Спиди? Не намирам в сайта цената.

# 161
  • на земята
 Белбокс за септември ли поръчвате момичета?

# 162
  • Варна
Каква е цената на доставката на Белбокс чрез Спиди? Не намирам в сайта цената.
инфото е от сайта. И аз рових днес да се запозная с разни неща.

Месечната кутия на BelleBox струва 24.99 лв, а цената на доставката варива между 3.50 и 5 лв, в зависимост дали си посочила офис на Спиди или личен адрес.

# 163
Белбокс за септември ли поръчвате момичета?
Да и аз поръчах току що.

Аз не се занимавам с писане на писмо за размразяване на абонамента, а директно правя нов и след получаване на кутията им пиша да го спрат. Така ми е по-удобно. И не е било проблем и дори не са споменали нищо досега.
Даже не се налага да им пишете. На сайта има форма за прекратяване на абонамента. Аз от там си го прекратявам, получавам потвърждение по имейл.
Доволни ли сте от доставката на Кибрит до адрес? Имали ли сте проблем с куриерската фирма?

Аз кибрит само до адрес поръчвам. Не съм имала проблеми с тях до сега, за разлика от доставката на гуд бокс - куриера твърдеше, че доставка до врата не била включена в цената и ми се наложи да обикалям около блока да го търся.
Кибрит доставят до адрес с Транспрес. Сутринта в деня на доставката получавам смс. До сега не съм имала случай да не съм на адреса и не ми се е налагало да говоря с куриерите, съответно не съм имала проблем с доставките.
Гудбокс не помня кой куриер ги доставяше, но Еконт и Спиди услугата им не включва качване до апартамент. Те доставят до входа и трябва да слезеш да си вземеш поръчката. Нямам проблеми с тях, звънят си, слизам на входа и си вземам поръчките.

# 164
Гудбокс не помня кой куриер ги доставяше, но Еконт и Спиди услугата им не включва качване до апартамент. Те доставят до входа и трябва да слезеш да си вземеш поръчката. Нямам проблеми с тях, звънят си, слизам на входа и си вземам поръчките.

Възможно е. Често получавам доставки и от еконт, и от спиди, и до сега винаги са идвали до врата, никога не са ми се обаждали да слизам да си взема пратката.

Общи условия

Активация на акаунт