Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 72 358
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Сега мен ме хвана яд 😂, че ми се
е паднал скрабът за тяло, а не гомажа 😅😅😂

Това е моята кутия от Кибрит!
Подаръкът е гомажа за лице, направо скачах от щастие ... аз очаквах някоя шийт маска или нещо дребно.
Кибрит определено ме спечелиха като клиент! 🎀

# 76
Какво е това гомажа?
Аз пък какво да кажа като изобщо не съм разбрала за играта.. а уж по цял ден съм в мрежата.. С подаръците кутията наистина си заслужава. Дано поне ми харесат продуктите, моята още е при куриера.

# 77
Аз пък съм познала датата, но имах проблем с интернета и не съм изпратила отговора Grinning Почти бях сигурна, че така е станало. Много ме е яд, но пък кутията и без допълнителния продукт ми харесва.

# 78
Аз пък много се дразня, когато в кутиите има различни продукти. Винаги има разочаровани🤷🏻♀

# 79
Моята кутия Саф още я няма...
Получих, обаче тази

# 80
Ако сте я поръчали с Еконт, те не изпращат СМС, а само имейли.

# 81
Ако сте я поръчали с Еконт, те не изпращат СМС, а само имейли.
Не пращат смс ако сте се отказали да получавате смс. Аз получавам и смс и имейл от Еконт.
Това за ваша информация, относно смесите на Еконт.
Поръчвам до адрес и доставят с друг куриер.

# 82
Не съм отказвала получаването на смс-и от Еконт. Имам поръчки, за които ми пращат. Тази е до офис на куриера.

# 83
Goodbox са вдигнали цената на кутията.

С Еконт всичко е възможно.
До сега винаги си получавах супер бързо поръчките от Кибрит, а и поръчах още като я пуснаха. Ще им се обадя утре да ги питам.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 19:04 от anbibian

# 84
Моята кутия Саф още я няма...
Получих, обаче тази

Това коя кутия е?
Много харесвам шампоана на Ecooking и бих поръчала само заради него☺

# 85
Новата Избери си сам
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0820211 … 43&lang=bg-BG
Само Авант не може да смениш. Останалите продукти може да си ги избереш сам. Има падащо меню.
Ако можеше да сменя Авант сигурно щях да поръчам 2 кутии...

# 86
Новата Избери си сам
https://www.pickndazzle.com/GiftBox/Checkout?productSKU=G0820211 … 43&lang=bg-BG
Само Авант не може да смениш. Останалите продукти може да си ги избереш сам. Има падащо меню.
Ако можеше да сменя Авант сигурно щях да поръчам 2 кутии...

Много благодаря! Ще се прежаля заради шампоана, иначе и аз не съм им фен на Avant, още се мотаят вкъщи продуктите им от  издание на Кибрит. Единствения продукт,който много харесах и използвах до край беше ексфолианта.

# 87
Имам малко странен въпрос: Кибрит имат ли някаква игра след раздаването на кутия?

# 88

В момента е тази.

# 89
Има ли кутия аналог на Марви? Нищо друго не бих си купила.

Общи условия

Активация на акаунт