Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 70 056
  • 741
  •   2
Отговори
# 675
Аз поръчах good box. Имам нужда от нощен крем, а и шампоани и изобщо всичко за коса обичам да пробвам.

# 676
Не съм впечатлена от Белебокс този път, даже малко се разочаровах. Много постна ми се видя. Аз я поръчах, заради разкритите продукти и само тях харесвам. Доста маски за лице вече имам.
Не съжалявам за Кибрит. Иначе това с книгата е готино, според мен. Нещо доста различно.
Много се чудя за Good box, но може би и нея ще пропусна, че кога ще успея да използвам толкова маски, кремове и серуми за лице. 🙄

# 677
Кибритаааааа
Скрит текст:

Книгата, кърпата и балсама на dr. PawPaw отиват директно при дъщерята.
Книгата не е "мой тип", а и нямам време сега, кърпата не е моето нещо.
Балсамчето е симпатично и доволно количество, но аз много си харесвам балсамчето от августовския кибрит и си ползвам него, а щерката ще си го ползва и за устни и за кутикули.
За лосиона, засега уж е за мен, но тя му хвърли око и не след дълго и той ще е при нея. Но нищо, за мен гвоздеят на кутията е серумчето на Миланеси. Пробвах го днес, но е много рано за впечатления.
Със смесени чувства съм за околоочния серум, много течен. Как се ползва това чудо? Капнах под окото, то се разтече. Трудно се разнася с пръсти. Ако го сложа на тампон, ще се хаби излишно много продукт. 
Маската за лице мирише много гадно. Сложих я в банята, вероятно ще й дам шанс, но не съм УАУ.
Днес свърших серумът за очи. Чудеса не прави, но е приятен. Нанасям го лесно. Капвам на върха на пръста си и го нанасям с потупване под очите. Учудващо е, че го ползвам от 2 месеца и свърши, а си мислех, че ще го ползвам вечно Simple Smile

# 678
Кибрит ми хареса, за Белбокс, сякаш не съжалявам. Този матиращ крем ми беше изкушението, но не знам дали заради един продукт си струва. Гудбокс май пропускам засега, имам тонове продукти за нощна грижа, а шампоан на същата марка, беше част от миналата кутия на Белбокс и не съм впечатлена. Но мен продуктите за коса, трудно ме впечатляват.

# 679
В сайта на Тerre de mars  видях, че предлагат два различни шампоана. Единият е този, който беше в кутия на Bellebox с номер 010. Другият е Reddition Revitalizing Shampoo refillable – 019, който ще бъде в новата кутия на Goodbox.

# 680
Terre de mars не са нищо особено според мен - шампоан мирише хубаво, но нищо УАУ
Околоочния ми е странно течен/ воднист и все едно не прави нищо.
Крема на NAOBAY от кутията вчера ми хареса- тази сутрин кожата ми е свежа и подхранена.

# 681
Сега видях , че You are worth in box са разкрили вторият продукт бустер за лице  C.L.L.C и се зачудих.
Марката е доста нашумяла, но все още не съм използвала нищо тяхно.
Имате ли лични наблюдения върху продуктите?

# 682
И аз харесах крема на NAOBAY от белбокс. Кожата ми е гладка и свежа след него. Шампоана на Terre de mars от предишната им кутия не ме впечатли, но го усетих мек и щадящ косата, така че ще си го изразходя с удоволствие. Гудбокс ме съблазнява, ще я помисля още малко.

# 683

Това е от belle за следващия месец.

# 684
Много обичам такъв тип балсами. Спестяват ми минути под душа, там не слагам.
Имам един 250мл, който ползвам от май месец, а съм изхабила едва една трета. Simple Smile

Мен ме чакан кибрит и белбокс в спиди, но още не съм ги взела. Сумарно ми харесват 2 продукта, по един от кутия...все си казвам, че изненадите не са за мен и мисля след тези 2 кутии да не поръчвам повече.

# 685
От кутията на Кибрит май най-много ме е яд за серума на Milanesi. Ще се радвам някой да сподели впечатления, като го поизползва известно време.

# 686
  • София
И мен ме чаках Кибрит и Belle Box още в Спиди.

Спечелих награда от една игра на LadyBox в Инстаграм и са ми я пратили за моя сметка.  Flushed Не че ще обеднея, но ми прави доста лошо впечатление. Да не говорим, че са я пратили без предупреждение, а обмислях да поръчам кутията им за октомври. Сега май ще се откажа. 2 доставки не ми се плащат. Rolling Eyes Има разкрит само 1 продукт - измивен гел под формата на желирана топка.

# 687
  • София
Аз свършвам нощните кремове, та поръчах гудбокса. Шампоани всякакви се ползват у нас, свършват бързо, та няма да ни е излишен.
За кибрита хич не съжалявам, не са моите продукти.

# 688
Terre de mars не са нищо особено според мен - шампоан мирише хубаво, но нищо УАУ
Околоочния ми е странно течен/ воднист и все едно не прави нищо.
Крема на NAOBAY от кутията вчера ми хареса- тази сутрин кожата ми е свежа и подхранена.
Аз съм на същото мнение относно продуктите на Terre de Mars. Шампоана на мен ми идва твърде семпъл за моята коса и го отстъпих на мъжа ми, който също не е очарован от него 😀. Околоочният крем и според мен е твърде воднист и даже леко ми дразни очите. Въпреки всичко поръчах Goodbox, тъй като крема ми е интересен, а някой спомена, че шампоана е по-различен от този в Bellebox.

# 689
Благодарение на мила съфорумка се сдобих с кутията на Кибрит, която търсих за подарък на една млада мама. И току-що я подарих. Освен продукти, които много се харесаха, подарих и радост. Безценно!
На пръв поглед и на мен ми хареса кутията. Ако не бях направила превантивно един дълъг списък на продуктите, които дори не са извадени от кутиите, може би щях да се изкуша. Но и място за прибиране вече няма ...

Общи условия

Активация на акаунт