Абонаментни кутии в България - Тема 18

• 70 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
А аз онзи ден си купих такава кърпа и сега са ми две...
За какво я ползвате?

# 706
  • Пловдив
И на мен ми се стори тъничка, ама ще я пробвам. Иначе ще я пускам в пералнята, на ръка почти не пера.

# 707
А аз онзи ден си купих такава кърпа и сега са ми две...
За какво я ползвате?
Лично аз имам доста кърпи за коса, защото обичам да сменям по две след баня.
От банята слагам тази, която имам от преди и е по-плътна за да поеме по-голямата част от водата. След това я сменям с тази от кутията, тъй като е доста по-тънка докато си слагам продукти на лицете, после махам и суша.

# 708
Кърпата за коса е ужасна. Много е тънка и нищо не попива. Ползвах я снощи. Стоях около 20 мин с нея докато си правя другите процедури и като я махнах от косата ми течеше вода все едно нищо не съм слагала. Не знам дали ще я ползвам повече.

# 709
Кърпата за коса е ужасна. Много е тънка и нищо не попива. Ползвах я снощи. Стоях около 20 мин с нея докато си правя другите процедури и като я махнах от косата ми течеше вода все едно нищо не съм слагала. Не знам дали ще я ползвам повече.

Не знам дали сте забелязали, че на кърпата не пише, че е за да суши косата. Пише, че е за предпазване на косата, докато се гримираме, правим маски или нещо подобно, както и за частично сушене. Т.е. по- скоро според мен,  както някой беше отбелязал, с друга подсушаваш и после евентуално слагаш тази🤷🏻♀ Аз и дъщеря ми ползваме тюрбани, но рядко намирам хубави, които попиват. Повечето са микрофибър и не попиват водата.🙄

# 710
link=topic=1360760.msg43596279#msg43596279 date=1633672253]

Не знам дали сте забелязали, че на кърпата не пише, че е за да суши косата. Пише, че е за предпазване на косата, докато се гримираме, правим маски или нещо подобно, както и за частично сушене. Т.е. по- скоро според мен,  както някой беше отбелязал, с друга подсушаваш и после евентуално слагаш тази🤷🏻♀ Аз и дъщеря ми ползваме тюрбани, но рядко намирам хубави, които попиват. Повечето са микрофибър и не попиват водата.🙄

Може да погледнеш на Danita (не правя реклама) 100% памучни са и са супер. 🙂

# 711
Току що ми дойде Chill Skin кутията и както винаги съм доволна, всичко ще си ползвам.  Чакам и Hey Bea Box, от  GoodBox се въздържах този месец.
Скрит текст:

# 712
  • София
Току що ми дойде Chill Skin кутията и както винаги съм доволна, всичко ще си ползвам.  Чакам и Hey Bea Box, от  GoodBox се въздържах този месец.
Скрит текст:

Супер е кутията. Ще чакам инфо и за Hey Bea Box. Relaxed

# 713

Благодаря за инфото, наистина не бях забелязала. Ще я ползва тогава с другото и предназначение Smile

# 714
Така като ви чета вече не съжалявам толкова за октомврийската кутия на Кибрит. Чакам да обяват ноемврийската. Харесвам много jorgobe. Дано има и втори техен продукт.

# 715

Благодаря за инфото, наистина не бях забелязала. Ще я ползва тогава с другото и предназначение Smile

аз винаги първо подсушавам с нормална кърпа и после седя около час с тюрбан, на мен ми свърши работа

# 716
link=topic=1360760.msg43596279#msg43596279 date=1633672253]

Не знам дали сте забелязали, че на кърпата не пише, че е за да суши косата. Пише, че е за предпазване на косата, докато се гримираме, правим маски или нещо подобно, както и за частично сушене. Т.е. по- скоро според мен,  както някой беше отбелязал, с друга подсушаваш и после евентуално слагаш тази🤷🏻♀ Аз и дъщеря ми ползваме тюрбани, но рядко намирам хубави, които попиват. Повечето са микрофибър и не попиват водата.🙄

Може да погледнеш на Danita (не правя реклама) 100% памучни са и са супер. 🙂
Аз ще ги погледна също си търся хубав тюрбан.
Имам от Декатлон от микрофибър, харесвам си ги, достатъчно добре си попиват и бързо съхнат, доволна съм много от тях.
Имам и от Birchbox, супер му се зарадвах, но се оказа малък за мен, а аз хич не съм с голяма глава. Подарих го на дъщеря ми.
Още не съм отваряла този от Кибрита, но като ви чета май ще се ползва за маски. Пък хиче не ми дреме че не може да се пере в пералня, ще се пере и колкото издържи,на ръка нищо не пера освен тампоните за почистване на лице за многократна употреба.
Скрит текст:
Харесва ми кутията.
Обичам такива маски тип чорапки или ръкавички, подхранващите не тези, от които ти се бели после кожата.
Скоро си правих на краката и си обувам чорапки върху тях, приятно е.

# 717
А колкото до кутията на Марви, момичета, аз съм имала само една, но беше страхотна! Толкова разнообразни неща няма в нито една кутия. Толкова съжалявам, че я спряха. Защо го направиха? Няма нищо подобно в момента. Дали ако им пишем, че има голям интерес към кутията, ще я подновят?

# 718
Малко извън темата, но за тюрбан вижте - Aglique.

Много ми хареса идеята за чорапите с маска за крака. Иска ми се нещо в тази насока да видя в следващите Кибрит. Може и лента за коса.

# 719
  • Пловдив
И аз от много време в анкетата на Кибрит предлагам да пуснат пилинг-маска чорапи за крака.

Общи условия

Активация на акаунт