Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 99)🍒

• 32 042
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Гледайки снимките се питам - реал или сериал. Ясно ми е, че сериалът свършва, но пък остава реалът. Нека е изпълнен с любов, деца и усмивки. Винаги съм твърдяла, че Господ е събирач. Събра ги. Когато е написано, нищо не може да го промени. Хубав ден, момичета. Избрах си тази. С поглед в бъдещето.

# 661
То вече от доста време не е ясно дали са Еда и Серкан или това са Ханде и Керем, които играят себе си.
При нас реал - сериал е доста объркано, в добрия смисъл.

# 662
# 663
Щом родителите на Керем са в Бодрум дали пък няма да има годеж? Всички го искаме, а дано.

# 664
  • София
Ах, че е красива! Тя е нереална. Каква красота!         

# 665
Знам че вече сте ги публикували но много ми харесват затова ще се повторя за което моля да ме извините

# 666
Превод на Озета с Гугъл:
"След като Серкан разбра, че Еда е бременна, светът им се промени. Сега цялото внимание е насочено към Еда и детето. Но няма да е лесно за Еда. Серкан ще се страхува дълбоко, че може да се случи нещо с Еда и бебето им. Мъжът ще бъде много притеснен от това и ще усложни живота на бременната Еда.
И засега Еда ще скрие интересното си положение от всички, така че никой да не я тормози или да я притиска, освен Серкан, а това ще доведе до още по -големи недоразумения."

# 667
  • София
Айше чу молитвите ни за бременна Еда и хипохондрик Секран около нея. Grinning

Ще имаме и преглед при доктор, вижда се такъв откъс във фрага. Wink

Браво! Много съм доволна от последните епизоди. Тъжна на моменти, че свършва, но доволна. Heart

# 668
  • Монтана
Превод на Озета с Гугъл:
"След като Серкан разбра, че Еда е бременна, светът им се промени. Сега цялото внимание е насочено към Еда и детето. Но няма да е лесно за Еда. Серкан ще се страхува дълбоко, че може да се случи нещо с Еда и бебето им. Мъжът ще бъде много притеснен от това и ще усложни живота на бременната Еда.
И засега Еда ще скрие интересното си положение от всички, така че никой да не я тормози или да я притиска, освен Серкан, а това ще доведе до още по -големи недоразумения."

mi_si, благодаря, както винаги готова с актуална информация! Страхотна си, адмирации!
И на двете снимки виждам двама прекрасни млади влюбени, родени един за друг!Усмихват ме, обожавам ги!
Цялото щастие на света нека е за тях!

# 669
Здравейте!
Ако сериала не беше преплетен с реала, интересно какви ли асоциации щеше да има?
Че и годежи и сватба, Ханде и Керем дали знаят за това?
Червената рокля на Ханде от снимките е страхотна.

# 670
най -популярните двойки на Somera за седмицата!

# 671
  • Кърджали

Когато Серкан разбира, че Еда е бременна, сякаш целият свят е негов. Сега цялото му внимание е насочено към Еда и бебето. За Еда обаче няма да е лесно. Тъй като Серкан се страхува, че нещо може да се случи с бебето и Еда, затруднява живота на Еда. Еда от своя страна засега ще иска да  скрие бременността си от всички, така че никой друг да не се притеснява за нея и да не я притиска с прекалените си грижи, освен Серкан, но това ще доведе до още по-голямо объркване.

# 672
  • Монтана
Алекс, благодаря!

Нещо забавно, гледах го с усмивка на лицето през цялото време!
 https://www.youtube.com/watch?v=06RQXHPKodI&t=190s&ab_channel=espolon23

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:42 от vai1

# 673
  • София
                                      Анталия...

# 674
  • София
Линде, отновно е фенско творчество. Фотошоп е. Wink Ама така става - като Ханкер не ни пускат материал, феновете започват да творят. Simple Smile
                                     Анталия...

Общи условия

Активация на акаунт