Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И кой е хубавият г;анц , maximum volume или extreme plumping?

# 136
Ох... Разбрах че е с два ефекта. Кой от двата ефекта е хубав и кой не става? Това питам. Simple Smile

# 137
Ох... Разбрах че е с два ефекта. Кой от двата ефекта е хубав и кой не става? Това питам. Simple Smile

Показаният от мен Grinning С устните, пише plumping.

# 138
  • Варна
Този за обем при мен зеро, другия може и него да пробвам по-нататък.

Азалия, страхотни зъби и усмивка! И устни!

# 139
Ок, отивам за plumping 💋
scalestone, благодаря! ☺️🌺

# 140
Extreme plumping да знаете пощипва заради ментола. Иначе Нестле ние говорим за extreme shine, ти показваш друг.

# 141
Ееее, срамота Grinning Аз понеже видях, че каза, че е налично в Лили-то, пък друг не видях в сайта.
Извинявам се, ако съм подвела.

# 142
Начи, за бой сте! Никога не уточнявате ясно, за да не се задават 100 въпроса и от първия път да се знае кой е продукта! Сега купих plumping, той е прозрачен, но с някакви бльосъци вътре. Какво, да го връщам ли?
Ето това взех

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:03 от Анонимен

# 143
Баш за него се говореше. Този е Grinning

# 144
  • София
Баш за него се говореше. Този е Grinning

Много съм доволна от него!
Ползвам го вече 5,6г

# 145
Днес пробвах Тесоритата парфюми.Черният мноого ми хареса,и май е най-траен от всички.Още ми мирише на ръката,преди три часа се пръснах

# 146
А тук ли споменах крема на Кройтерхов за крака?
Сега ги купих с този с дяволски нокът, но от аптека, по 5,69 са
Скрит текст:

# 147
  • София
Момичета, все пак зависи дали сте взели maximum volume или extreme plumping. И аз като Фрау останах много доволна от гланца.
Морковел, трябва да са заредени и в Лили. Виждам ги в онлайн магазина им.
Аз говоря за What the fake!🤷‍♀️

# 148
Начи, за бой сте! Никога не уточнявате ясно, за да не се задават 100 въпроса и от първия път да се знае кой е продукта! Сега купих plumping, той е прозрачен, но с някакви бльосъци вътре. Какво, да го връщам ли?
Ето това взех

Тези не са ли старите?Мисля,че имам точно такъв,но е стар ,всичко по него се е изтрило, но прилича на моя.

# 149
От къде да знам стар ли е, нов ли е... Аз не съм запозната с новите колекции и кое кога е излязло. Нещо много постен беше стелажа на Essencе. Имаше един прозрачен в същата опаковка, той май беше extra volume. И още 3-4 с цвят, пак такъв флакон. Всъщност, други във вид на гланц нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт