Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Стари

Нови

# 151
Е, значи е от новите все пак! Благодаря, Преслава. Flowers Hibiscus
И пише 101 Milky Way, парещият му ефект отлита бързо, plumping не виждам (тя моята уста не е и малка), може би трябва да е на голи устни, а не с това червило, с което съм, че то направо се запечатва и до свалянето не мърда.

# 152
Едно от най-любимите ми червила е на Golden Rose от Велвет серията в цвят 31.И като консистенция и като цвят просто е моето червило.
П.с. А сега като влязох да търся снимка на цвета видях ,че даже е двойник на Мак

С кой молив го съчетаваш ако ползваш такъв?

# 153
Начи, за бой сте! Никога не уточнявате ясно, за да не се задават 100 въпроса и от първия път да се знае кой е продукта! Сега купих plumping, той е прозрачен, но с някакви бльосъци вътре. Какво, да го връщам ли?
Ето това взех

Тези не са ли старите?Мисля,че имам точно такъв,но е стар ,всичко по него се е изтрило, но прилича на моя.
преди около 4 години си купих такъв гланц, но без посочените ефекти - цялата поредица гланцове с това име нямаха допълнителни ефекти. Само, че не се спогодих с него и не повторих покупката.

# 154
  • Deutschland
Да похваля маската за коса на Nature of agiva с маслина. Няма такъв разкош за сухата ми коса в момента след жаркото слъце и солената вода. Имам от старите опаковки, новите май са vege salad и незнам дали не са реформулирани.
Гледам, че имат и маски с какао и роза и ще се заредя солидно. С маслина също.
Ползвах и балсама им с арган и роза, както и измиващ мицеларен гел на тяхната фирма. Абе, супер са. Много съм доволна

# 155
Момичета, какво мислите за creme bronzer-а на Max factor? Видях някои видеа с него, че бил подобен на бронзанта на Hourglass.

# 156
Фрау,розата мирише много силно.Отивам да си купувам Тесори орхидеята парфюм.Няма такава миризма,снощи още миришеше по ръката ми,за разлика от другите тесорита които тествах.

# 157
Бобчи,дай една снимка да го видя че съм фенка на продуктите от време оно..

# 158
# 159
Много харесвам Tesori, супер трайни са. Освен продуктите им за тяло, активно ползвам и омекотителите им.
Имам тези балсами/гланцове с уголемяващ ефект:
Скрит текст:
Не съм видяла кой знае каква разлика, може би трябва постоянно да се подновяват. Този на Есенс в кутията още не съм го пробвала. С всички останали усещам леко изтръпване, понякога слагам и върху червило.

# 160
  • Стара Загора
Взех си лосиона на Balea Wet Skin Sunny Side. Мирише ми точно на продукт за лятото. Идеята му е, че може да се нанася на влажна кожа, а аз по-скоро мислех, че е с ефект мокра кожа, т.е. след нанасянето му да оставя филм по кожата и тя да изглежда влажна. Иначе консистенцията е по-различна от останалите лосиони в тубичка на марката, някак си по-хлъзгава. Не мога да преценя дали придава блясък на кожата, преди малко пробвах само на ръцете.

Когато имаше намаление на червила в Лили, мислех да си взема някой друг цвят от харесваните от мен матови течни червила - Catrice Matt Pro Ink и Flormar Silk Matte, но не успях да харесам цвят, но си взех Golden Rose My Matte Lip Ink. Доволна съм. При мен е трайно, издържа ми цял ден. От както се носят маски използвам само матови червила.

# 161
Преди време взех този интимен гел на Лили, харесва ми, има много лек аромат. Много години ползвах Гинофит без парфюм,  но ми се искаше да пробвам нещо с пробиотици и съвсем случайно го видях в Лили,  за цената си е перфектен.

# 162
  • София
Преди време взех този интимен гел на Лили, харесва ми, има много лек аромат. Много години ползвах Гинофит без парфюм,  но ми се искаше да пробвам нещо с пробиотици и съвсем случайно го видях в Лили,  за цената си е перфектен.

Аз ползвам зеления от същата серия и много си го харесвам!
Скрит текст:

# 163
  • Deutschland
Бобчита, аз имам крема за тяло с орхидея на Тесори. Сега и парфюм ще търся. Имаше един много хвален в темите от техните, Бизантиум ли 🤔.

# 164
Аз имам Byzantium, той е копие на Sweet Oriental Dream Montale - много траен, много силен, много плътен и много сладък.
Другият ми е Ayurveda, той пък е 1:1 с Elixir des Merveilles Hermès. Харесвам повече втория.
О, сетих се че имам и Royal Oud Dello Yemen, той ми прилича на Слона на Кензо и е за люта зима само.

Общи условия

Активация на акаунт