Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ето този серум имам предвид.

И тази маска:

# 646
Не съм разбрала, помислих че за синята серия става въпрос, защото и тя е с хиалурон.

# 647
Много са хубави,според мен за суха кожа не е ок серума.Ще му трябва повече хидратация отгоре

# 648
Здравейте . Опитвам се да изчета всички теми ,но си отнема доооста време Simple Smile днес се снабдих с тези продукти :

Въпроса ми е колко често може да ползвам пачовете и капсулите ,маската също достатъчно ли е 1-2 пъти седмично ? Понеже имам едни маски на Uriage и the body shop за изразходване .

# 649
При мен не е точно акне, а като черни точки/мини пъпчици и аз не мога да разбра какво е, но го имам от преди бремеността. Веднъж успях да ползвам една доза от серума на мястото и лицето ми се изчисти, но сега ме е страх.
Скрит текст:
За колко време се изчисти и в същото положение като на снимката ли е било?
И аз търся нещо за такъв проблем.

# 650
За колко време се изчисти и в същото положение като на снимката ли е било?
И аз търся нещо за такъв проблем.
Изчисти се около седмица и нещо след третирането- същото състояние. До ден днешен не мога да преценя какво е и какво го причинява. Когато го погледна отблизо не виждам толкова много пъпчици/черни точки…капиляри не са, може би белези/петънца ..и аз не знам,а ме дразни. Мисля,че е или от бактерии - досег до телефон, ръце и т.н или крема за лице запушва вече раздразнени пори 🤷🏻♀ Използвам крем на Hydra Topicrem AC и THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA , за измивен гел ползвам CeraVe
Сори за отклонението Simple Smile
Ще споделя по темата,че от известно време какъвто и лосион за тяло на Balea да взема все попива супер бавно и понякога побелявам съвсем преди да започне да попива 🤷🏻♀

# 651
Пробвай с микса хиалурогел или до скоро коментираните вики, които препоръчах на момичетата (май в тази тема беше, пиша на няколко места иии 😄), обаче те са специфични

# 652
Здравейте! Препоръчайте ми дълбоко хидратиращи балсам за устни, маска за устни и пилинг за уснти. От 2-дни ги чувствам много сухи, особено горната устна. По цял ден съм с балсам на Гарниер, обаче ефект 0, чак се стряскам да не е признак на някоя болест....

# 653
На мен това балсамче ми е чудно
https://shop.lillydrogerie.bg/ustni-10g
Ползвам го нощно време като маска и през деня само червилото ми е напълно достатъчно.
Ако през зимата нещо ми се пресушат устните - през деня Blistex.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 13:45 от Анонимен

# 654
Здравейте! Препоръчайте ми дълбоко хидратиращи балсам за устни, маска за устни и пилинг за уснти. От 2-дни ги чувствам много сухи, особено горната устна. По цял ден съм с балсам на Гарниер, обаче ефект 0, чак се стряскам да не е признак на някоя болест....
Миналата зима при мен беше ужас.. Цяла зима сухи, дори напукани устни, груби. С какво ли не се мазах с временно замазване на положението.. Като дойде пролетта, визирам юни месец, хахах, се оправиха... Явно е някакъв вид студова алергия на устните...

# 655

Или

Авен-а е скъпичък, но често го пускат на промоция или 2 на цената на 1 и определено си струва инвестицията!
Този на BLISTEX ме е спасявал в много тежки ситуации.

# 656
  • София
Čherries, докато избереш и купиш балсам, може да пробваш да намажеш устните 2-3 пъти с мед. Ако е захаросан, още по-добре. Помага много за много сухи и напукани устни. Simple Smile

# 657

Този балсам си го взех преди няколко дни - след 2 нанасяния устните ми се меки и хидратиране. Вечер преди лягане го нанасям и на сутринта все още го усещам по устните. Според мен е повече за зимните месеца, но и сега като застуди и излезе вятър ще си го нося в чантата постоянно.

# 658
  • Варна

От това на Леокрема съм доволна. Има и с мед и мляко, също е добро.

# 659
  • София
Момичета, имате ли впечатления от новия крем на Биотен с витамин Ц?
  https://remedium.bg/bioten-multi-collagen-krem-noshten-50 … 07/p   

Общи условия

Активация на акаунт