Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 432
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Лосионът на Балеа с бадем, крем - олио се води, много е приятен.
Подобрили ли са формулата? Преди години съм го ползвала, но помня, че беше много мазен, едвам попиваше, а съм със суха кожа.

# 61
Коментирахте скоро турския шампоан с чесън за косопад, ще окаже ли някакво влияние на косопад след раждане? Косата ми пада на кичури, имам петна по главата и направо се плаша вече. Пробвах скоро Златен елексир на Дори, не помага въобще за косопада и плюс това косата страшно много ми се омазнява и заплита. Явно не са за мен тези безсулфатни шампоани..

# 62
Коментирахте скоро турския шампоан с чесън за косопад, ще окаже ли някакво влияние на косопад след раждане? Косата ми пада на кичури, имам петна по главата и направо се плаша вече. Пробвах скоро Златен елексир на Дори, не помага въобще за косопада и плюс това косата страшно много ми се омазнява и заплита. Явно не са за мен тези безсулфатни шампоани..

Може да опитате с Alpecin или Revalid. След второто раждане имах липсващи участъци от паднала коса. Добър фризьор ми ги препоръча. Имат и серуми, които са още по-ефективни.

# 63
В момента има ли го някъде на промоция Lumene ? Зимата/пролетта го имаше, но и аз имах доста фдт и не бях го пробвала, но след тези отзиви мисля, че един медиум ще ми е перфектен !

# 64
  • Стара Загора
Подобрили ли са формулата? Преди години съм го ползвала, но помня, че беше много мазен, едвам попиваше, а съм със суха кожа.
За мен не е много мазен. Харесва ми филмът, който оставя по кожата. Гледам винаги да имам един. Сега редовно се мажа с него.

# 65
В момента има ли го някъде на промоция Lumene ?
В Лили е 27, по сайтовете го видях дори на 33 лв...

# 66
И аз бих се включила в препоръката на Алпецин при косопад - според приятеля ми има ефект още от второто ползване.

# 67
малко консумативи от лили

# 68

Нямам представа, аз тази година го взех за първи път след препоръка във форума.
Мазен е, но не е неприятно, поне за мен. Точно това ми харесва на мен, че остава лек филм и кожата стои като мокра и е приятна на допир.

СС на Лумене го взех преди време от Лили намален на около 22лв, но не съм обърнала внимание дали често е на промоция.
Не знам в Моятакозметка каква му е цената, те всеки месец на 15-ти число имат 15% намаление, ако не е спешно.

# 69
Бубанка, ползвала ли си тези душ гелове? Или някой друг с отзиви. Nature box от снимката имам предвид, чак вкусни ми изглеждат.

# 70
не съм
за сега мога да кажа само, че и двата миришат много хубаво
nature box скоро ги хвалиха във форума, намалени са в момента (5 лв.)

# 71
  • София
Момичета, има ли в ДМ, Лили някакви лосиони за уморени крака (тип Лиотон и подобните като действие) и да са добри като действие?

# 72
Провери дали имат това
Скрит текст:

# 73
  • София
Има на Велнеа и не е лош, но аз предпочитам показания от Азалия. Него със сигурност го има в Ремедиум.

От CC на Лумене цвят Tan виждали ли сте някъде офлайн, понеже аз имам Fair ама ми е много светъл, а искам да си го ползвам.

# 74
Има tan, снаха ми ползва него. От Лили в Св.Троица е купуван. Кой район те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт