Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Другия край на София - младост, студентски. В Ринга не го видях, ще обиколя другите Лилита.
Има tan, снаха ми ползва него. От Лили в Св.Троица е купуван. Кой район те интересува?

Една приятелка много ми хвали тонирания крем на Тиан де, само него ползва от много време, но тя с мазна кожа.

# 76
  • София
Много благодаря за отговорите Flowers Hibiscus

# 77
Взех похвалената маска за коса на Treseme и я пробвах още тази вечер. Не е моята, едва си сресах косата, явно ми идва твърде слаба, а уж косата ми не е в лошо състояние. Наложи се да пръскам спрей за разресване, за да успея да я среша. Преди нея ползвах една на Сайъс и много ми хареса, но явно е спряна, защото не я намерих.

# 78
Другия край на София - младост, студентски. В Ринга не го видях, ще обиколя другите Лилита.
Има tan, снаха ми ползва него. От Лили в Св.Троица е купуван. Кой район те интересува?
Със суха кожа съм,но ми идва доста тежък,и на мен ми го похвалиха  затова  го взех,но лично аз не съм доволна

Една приятелка много ми хвали тонирания крем на Тиан де, само него ползва от много време, но тя с мазна кожа.

# 79
Аз съм с нормална към мазна и не ми е тежък.

# 80
Много благодаря за отговорите!
Значи не е моята покупка.
Дали има пудра за суха кожа? Аз питах в предишната тема, но май така и не видях отговор...🤔

# 81
Защо ти е пудра за суха кожа? За каква цел я искаш? 🙂

# 82
Озаряващите пудри са подходящи за суха кожа. Те дават сияйност и свежест на кожата и не я засушават допълнително. Матиращите, не!

# 83
Джасте,показания от теб шампоан с чесън от 2 месеца някъде го има и в Лили,сега даже е на промоция,има  няколко вида.Загледах ги и аз,но имам в момента и още не съм ги пробвала.

Ползвал ли е някой от тези вълшебни отславабващи,стягащи,правещи липосукция🤣,отстраняващи целулита кремове на Евелин?Какво ви е мнението?Отговора го знам, но да си питам 😀

# 84
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой мернал ли е цената на тези ампули?

Във Фейсбук ДМ не отговарят конкретно

# 85
  • Стара Загора
Може да се ориентираш за цената - https://www.dm.de/mivolis-beauty-kollagen-hyaluron-trinkampullen … 058172684128.html

# 86
Ползвали ли сте това и дали наистина стяга кожата дори малко?
(аз искам да ползвам за седалището, не бюста)

Тонизира бюста има стягащо и уплътняващо действие предотвратява появата на стрии за идеално тяло! Има незабавен стягащ ефект върху бюста, благодарение на иновтивната формула, базирана на дермокозметичните свойства на растителни стволови клетки от ехинацея

Стягащият лосион за тяло работи в синхрон с кожата, за да подобри вида й и да я направи по-гладка и мека. Формулата с естествените за кожата коензим Q10 и l-carnitine осигурява стягане на кожата и редуциране на следите от целулит - дори и без масаж.

# 87
Морковел,ползвах на Евелин червения миналото лято
Нещо ужасно е,пари зверски .Мазах се и седях под климатика и ми се ревеше,20 минути е,но ми се виждаше часове.Просто не издържах и го хвърлих след няколко пъти такива мъки 😁

# 88
Аз много им се чудих ,но днес си взех антицелулитния гел  на Krauterhof.Помче ,че и той пареше, но май имаше ефект.Аз от много години не съм ползвала такива продукти,но нещо тая година съвсем леко се ушишках и ми се появи целулит и подута съм,чувствам се като поничка 😂

# 89
Вчера се изкуших най-сетне и си закупих матово червило на Есенс.
Наистина е трайно, след първите 10 минути не се отпечатва и успявам да го премахн само с почистващ продукт за водоустойчив грим.
За мен лично покупката, въпреки добрата формула е греда, тъй като се подведох по цвета на опаковката. Реално цветът е твърде ярък  за вкуса и тена ми.  Не съм го носила 8 часа, а едва 2 часа, тъй като не успях да свикна с идеята, че нося такъв цвят.
Отива в коша заради цвета. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт