Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Това е една от маските, които ми пристигна от makeup. Много се чудих,  коя от маските на Organic shop  да пробвам, но тази много ми харесва. Косата ми е права, но понякога я изправям с електрическа четка, за да се заглади и да не стои бухнала. След тази маска косата стоеше все едно съм я минала един път с такава четка. Нарочно не си сложих олио на мокра коса, за да видя как ще са краищата и съм доволна, меки и нехвърчащи краища. Бих пробвала и шампоана от серията, а следващия път сигурно ще поръчам и маските с гръцка смокиня и с арган.

# 91
Момичета, може ли да споделите някоя ваша комбинация червило+молив за устни. Адски ми е трудно да ги съчетая по цвят, а разликата не ми харесва. Уж все гледам, сравнявам, мисля си, че си пасват и накрая пак греда..

# 92
Буржоа имат безцветен олив за устни - много съм доволна от него. Универсален е, с добро качество и отпада колебанието Simple Smile

# 93
Дай да го видим, какво значи прозрачен? И аз имам нужда от такъв.

# 94
  • София
Максфактор също имат
Прозрачен - няма цвят

# 95
Видях, че и Golden rose имат също. Много благодаря, ако си паснем, решава дилемата кардинално Grinning

# 96
  • София
От къде мога да закупя течното червило на Golden Rose Soft Matte? Искам да го пробвам. В Лили не го намирам. В сайтовете няма голям избор на цветове.

# 97
# 98
  • софия
Извинете за въпроса, но за какво служи безцветният молив за устни? 😊
Червило не ползвам. Нещо като гланц ли?

# 99
По-скоро за да държи контура, според мен. Без молив някои червила се "разливат" извън очертанията на устните, особено ако има и малки бръчици или пък устните са на пушачка... Очертаването с молив помага донякъде това да не се случва.

# 100
Момичета, може ли да споделите някоя ваша комбинация червило+молив за устни. Адски ми е трудно да ги съчетая по цвят, а разликата не ми харесва. Уж все гледам, сравнявам, мисля си, че си пасват и накрая пак греда..
Молив Mac Soar + червило Mac Mehr. 🎀

Ако някой ми каже течен матов dupе на тази комбинация, ще го обичам вечно. 🤣🤣

# 101
От мен любими дрогерийни комбинации в тъмен нюд:
- молив Golden Rose 504 + червило NYX Soft Matte Lip Cream нюанс Rome
- същия молив + червило Bourjois Rouge Edition Velvet нюанс 29 Nude York
- молив Vivienne Sabo 103 + червило Catrice Plumping Gel 020
-

# 102
  • Deutschland
Здравейте. Приемам предложения за шампоан и балсам за морето за суха и къдрава коса. В момента имам налични Ш и Б  на Ив Роше за къдрава коса, но не са моите, маски Миосотис, Спа мастър с арган и май това е 😏. Косата ми се изсушава зверски от слънцето.
Да похваля един боди бътър на Линеа био. Попива веднага и придава дискретен блясък на кожата. Ароматът е леко странен, не мога да определя точно, но не е неприятен. Цената му е 5.50 лв

# 103
  • София
Втори месец съм на морето и всеки ден на плажа. Косата си я мия всеки ден и открих, че най-добре изглежда след измиване с медицинския шампоан на Балеа с РН 5,5 и после нанасяне на крем за коса също на Балеа. Само боята падна, но видът й е съвсем задоволителен след всекидневно излагане на слънце, сол и връзване. Косата ми е суха и силно чуплива. С горната комбинация стои подредена и жива.

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 09:12 от Fever Ray

# 104
Фрау, аз съм с къдрава и много, много суха коса. Не намерих такъв продукт в тези магазини, който да поправя поне малко косата ми видимо и трайно. Но напоръчах от сайтове и някак уцелих този път. Може и да съм бляла, и да ги има и в тези магазини, но...
Ще споделя кои са, пък ти потърси. От всичките съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт