Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Марголота,на каква цена е този фдт?
Аз съм на вълна изхабяване на каквото имам и  така се мъча с фдт на труматч много съм разочарована а ми беше любимец лицето ми все едно е с маска и седи брашняно ..свиди ми се да го хвърля  ..затова съм в търсене на нов фдт..

# 586
E, Балеата написали процентите на ниацинамида и цинка, защото копират в случая известния продукт на The Ordinary със същите проценти и съставки.

# 587
Аз това лято имах много добри попадения от щанда с намалени неща в ДМ. Единият ФДТ е Trend it up, не знам дали го продават още или са чистили последни бройки, много добре стои на сухата ми кожа,  другият ФДТ го взех скоро , също много ми допада като усещане, на Miss sporty e

# 588
Аз това лято имах много добри попадения от щанда с намалени неща в ДМ. Единият ФДТ е Trend it up, не знам дали го продават още или са чистили последни бройки, много добре стои на сухата ми кожа,  другият ФДТ го взех скоро , също много ми допада като усещане, на Miss sporty e

И двете марки - 183 days и miss sporty няма да се предлагат повече на българския пазар.

# 589
Жалко,  поне от този ФДТ на 183 days си взех няколко бройки,  бяха ги пуснали по 2 или 3лв

# 590
  • Deutschland
Поправям се за ориенталския лосион. Току що се намазах след баня, ухае на мляко с ванилия доста силно, а така силно загрява, че ми става зле. Все едно се пека на 40 градусова жега

# 591
Фрау, благодаря, значи го пропускам директно, спести ми едни пари Grinning

Марголота,на каква цена е този фдт?
Пратих майка ми да си го търси в България и каза, че е на около 10 лева.

# 592
Траен лосион с парфюмна миризма си вземете на Вики бутик и се не занимавайте с тия балеи. Нито мазни, нито лепне, нито е тежко. Имитират аромати на известни парфюми, дори в моя има и блестящи частици, които ми траят почти цял работен ден.

# 593
Траен лосион с парфюмна миризма си вземете на Вики бутик и се не занимавайте с тия балеи. Нито мазни, нито лепне, нито е тежко. Имитират аромати на известни парфюми, дори в моя има и блестящи частици, които ми траят почти цял работен ден.
Може ли да покажеш снимка?
Мисля, че съм виждала в кварталното магазинче.
Много ми харесваха лосионите на Seventeen преди, синия ухаеше като СК - Euphoria. Sad Вече ги продават с някакви други аромати.

# 594
+1
Купих го съвсем случайно като бяхме на почивка във Велико Търново. Уникален аромат,мекота и трайност. Моя е имитация на обувката на Каролина Херера.

# 595
Така изглеждат.

Балея пред тези пасти да яде. Да, аромата е силен, но ми харесва именно това. Не е за хора търсещи просто намазване.

# 596
Благодаря за препоръката, току що се сдобих с лосиона, от квартално магазинче за 5,50лв
Като похвали някой лосион с блестящи частици и аз съм първа. 😁
Взех Mon Fleur, харесва ми, наистина ароматът е доста осезаем, частичките са деликатни, само на слънце се забелязват.

# 597
Радвам се, че ти е харесал. Интересни са тези лосиони. Не са от типичните. А помпата за мен е плюс към всичко.

# 598
Тези лосиончета в Елитис дали се намират?

# 599
Аз ги намирам в квартален магазин в провинцията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт