Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
Намерих си от новите петици на Катрис, взех и от новия лосион на Балеа, ама нещо аромат не усещам 😂. Плюс свободна пудра на Катрис, уж има блясък, ще видим.

# 571
Фрау, аз поръчах и бургунди петицата на Катрис и тази, която ти си взела. Утре ще ги взема, нямам търпение. Имам и четирите, заради теб ги поръчах. Най-хубавите ми сенки от дрогерията.

Чакам отзив за пудрата, че моята свърши и ако е хубава ще я взема. Simple Smile

# 572
  • София
Пробвах новия ББ крем на Миша и също много ми харесва,цвета не сивее както стария вариант и ми е като втора кожа .Много съм доволна 😊

Ако качиш снимка, ще бъде чудесно! Благодаря!

# 573
Това е другият крем на Миша, сменена е формулата.
https://kocos.bg/Missha-M-Perfect-Cover-BB-Cream-RX-SPF42-PA-20- … vel-razmer-1-1144

И на други места срещнах отзиви, че цветовете не сивеят както при стария, макар че на мен и така ми е ок, номер 23 позлвам.
Новият обаче е на по-висока цена, мисля, че в Лили и ДМ зареждат само от старите.

# 574
Новата формула кажете😁😁,че се чудя .

# 575
  • Пловдив
Има нова лимитирана серия на Балеа, която е/ще бъде заредена само в орпеделени филиали. Някой знае ли в кой пловдивски филиал вече ги има евентуално вече тези продукти?

# 576
  • Deutschland
Имат и нов серум, но съм затрупана и засега пропускам

# 577
От това затрупване бях изоставила серума с вит.С, който харесвам и като го наченах пак, се оказа, че ароматът му е променен и е станал неприятен. Предполагам, че и самият серум също е променен към зле и го изхвърлих. А толкова нежно портокалово ухаеше...

# 578
Дано серумът с ниацинамид на Балеа е по-добър от този на ТО, който за мен си беше разочарование. Със сигурност ще пробвам ниацинамида на Балеа, ако го имам в Бг.

# 579
Фрау,
Извинявам се ако вече са те питали в темата, но не открих... Та къде в Бг ги има тези петички на Катрис?  Добра ли е пигментацията?

# 580
Питичките на Катрис са уникално добър продукт, чудесно пигментация и дълготрайност, преливат се лесно. Още миналата година бях писала за тях. Има ги в Пинк панда.

# 581
Уау, за първи път виждам да са изписали процентното съдържание на активните съставки на серум на Балеа. Това липсва при серума с вит Ц и ретиноловия. Поне аз, когато ги ползвах,  не си спомням да съм попадала на такава информация...

# 582
От лимитираната Candy серия на Балеа си купих крема за ръца ( в Германия), не посмях да взема от продуктите за тяло, понеже понякога ми идват в повече гурме ароматите им. Кремът е много приятен, не е супер грижа, леко овлажнява и  омекотява, но миризмата на близалка ( захарни бонбони фуре) ми е много силна и ме заболява главата от нея, не съжалявам, че не взех друго от серията.
Новият серум на Балеа с ниацинамид има добри ревюта тук, и е добре, че най-накрая пишат концентрацията - на мен 10% ми е много и не го понасям, така че ще го пропусна.
Фрау, и аз го загледах този затоплящ балсам, ще чакам мнение като го пробваш.
Новото ми откритие от ДМ е този ФДТ на Trend it Up

Досега ползвах основно серумния ФДТ на ТО, но този май ще го измести в класацията ми - много приятно естествено покритие, траен ( не се изтърква от маската) и кожата е като след фотошоп. Кожата ми е смесена, с леко омазняваща се Т зона и с този ФДТ мога да мина и без фиксираща пудра. Като минуси - леко потъмнява, взех си номер 20 и засега ми е добре, но за зимата ще трябва да мина на 10, и глупавата пипета на шишето, с която се вкарва много въздух в опаковката.

# 583
На ретиноловия мисля,че имаше процентно съдържание .

# 584
  • Deutschland
Петиците на Катрис незнам дали ги има в България. Мисля, че онлайн.
Марголота, лосиона не е лош, но очаквах по-силен аромат, още повече, че се води ориенталски. Затопля леко, да, но искам и ухание все пак.

Общи условия

Активация на акаунт