Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 76

• 54 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, може ли да препоръчате шампоан за много мазна коса?
Щадящ да е.С коприва, яйчен, едно време имаше.Слагайте капкии масло от чарно дърво в шепата, като сипете шампоан.Моят опит показва, че с агресивни шампоани за целта, става по-лошо.

# 556
Здравейте, може ли да препоръчате шампоан за много мазна коса?

- Здраве Актив Шампоан против пърхот за мазна коса с екстракт от лимон 
- ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА И ПРОТИВ СЕБОРЕЯ ROLLAND UNA BALANCING SHAMPOO 
- Tresemme Purify & Hydrate Shampoo- Дълбоко почистващ и хидратиращ шампоан за мазна коса

Пробвала ли си с шампоани за обем или безсулфатни, на мен ми действат много добре и косата ми се промени. Харесала съм си DOORI БАЛАНСИРАЩ ШАМПОАН С ЖЕН ШЕН ЗА МАЗНА КОСА,  създава обем и плътност на косата или Безсулфатният шампоан Doori Glamo за обем. Ще ги пробвам Simple Smile

# 557
При мазна коса се ползват хидратиращи шампоани. Вземе ли се нещо по-агресивно, става още по-мазна.

# 558
Дайте пример за хидратиращ шампоан на някоя бюджетна марка? Точно за мазна коса.

# 559
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми коректори за контуриране. На makeup revolution палитрата за лице дали е добра?

# 560
Дайте пример за хидратиращ шампоан на някоя бюджетна марка? Точно за мазна коса.
Хидратиращият на Балеа не е лош според мен.

# 561
  • Ланкър, планините Овнерог
Отзиви за ретиноловия серум на Балеа? Дават го за възраст 45+, много ли е мазен? Предизвиква ли дразнене на кожата, както други ретинолови продукти?
Не е лош, не ми е дразнел, но над него слагах крем. Сега си взех ретиноловия със сквалан на СкинРепублик - повече го харесвам и го ползвам самостоятелно. Също не ми дразни, но на мен и третиноин не ми е причинявал дори почервеняване, а някои се белят, та май не съм критерий. 40+/45- съм.

# 562
И аз загледах серумите на Skin Republic, в момента нямам нужда от нов, но си набелязах за тест 1-2. Не помня кой тук писа, че са български, но точно днес ги гледах в dm и пишеше, че са австралийски, явно е станало объркване.

# 563
Хидратиращият на Балеа не е лош според мен.
Хубав е много,както и този за фина коса без обем.

# 564
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз загледах серумите на Skin Republic, в момента нямам нужда от нов, но си набелязах за тест 1-2. Не помня кой тук писа, че са български, но точно днес ги гледах в dm и пишеше, че са австралийски, явно е станало объркване.
Няма объркване. Много ясно си пишеше на кутийката made in Bulgaria. Марката не е бг, но поне ретиноловия се прави тук. А, и на шишенцето си го пише

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:11 от Гита Ог

# 565
Здравейте, препоръчайте ми коректори за контуриране. На makeup revolution палитрата за лице дали е добра?
Доволна съм много от контуриращия стик на Аура, имам повече от една изхабена опаковка. Не е точно коректор, но...
https://shop.lillydrogerie.bg/lice-duo-lajt-01

# 566
Здравейте, момичета. Идвам да ви зарадвам, че през следващият месец в Лили бб крема на Миша ще бъде намален на 8.99 лв. 😜

# 567
  • София
Аз так и не харесах цвят от този ББ крем.
Благодаря за информацията!

# 568
Пробвах новия ББ крем на Миша и също много ми харесва,цвета не сивее както стария вариант и ми е като втора кожа .Много съм доволна 😊

# 569
Кой нов?

Общи условия

Активация на акаунт