Златна есен, къдрокоса - много бебета ни носи! 23.10.-29.10.

• 12 311
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
Момичета благодаря за хубавите пожелания newsm51 newsm51 . Сутринта си направих още един тест и той е с две чертички.
Хайде сега сте вие наред  Party Party
Усмивки и стискам палци на всички

# 91
Седмицата започва добре и дано да продължи така до края,че има нужда.
Честитоооо!!!Лека,безпроблемна и щастлива бременност. smile3525 preggo
Goldie-много благодаря за кафенцето.Ти си голям сладур и не пропускаш сутрин да ни почерпиш всички по кафе.Стискам newsm10 гадната лелка въобще да не се появи 9 месеца newsm17 Hug
Mia 28 нещо ми изчезваш ти от погледа,какво става с теб Hug Hug Hug Thinking

# 92
Добро утро и от мен! Grinning
Човек няма интернет половин ден и вие сте изписали пет страници  mrstraetz
Честито на svetli, Djudjo и тихичко на Reneta M -дръжте ни в течение Heart Eyes
На всички, които не чакат/видях, че сте доста Wink -успех, стискам палци newsm17
На активните-много любов и кекс Laughing
При мен нещо лелката ми прави психични атаки и само прокапва #Cussing out
Хубав ден на всички и запълвайте списъка, ей! Party

# 93
Добро утро,момичета!
Страхотно започва седмицата newsm10! ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО на всички бъдещи мами!Лека и безпроблемна бременност!
Goldie,благодаря за кафенцето, newsm74!От кексчето ще се въздаржа,че килцата..... LaughingДнес почивам и мисля да  newsm39!Все отлагам,ама трябва да се стегна!
Миа ,липсваш ни!Дано си добре и с нагласа за едно лъвче!  Hug
Успешен ден на всички и много положителни емоций!

# 94
Goldie, много те мисля да знаеш Praynig дано не дойде оная!
milenna21 и при теб-дано това да са фалшиви сигнали Praynig

Ама да ви питам /ни ма пращайте ф библиотеката, моля Laughing какво става , ако ти е къса лут.фаза?

# 95
Добро утро на всички,  Party
Само хубави новини, дано тази седмица да са повече от предната и така всяка следваща  Whistling
Много усмивки и весел ден от мен!!! Laughing  bouquet
На новите бремелийки ЧЕСТИТО!!!

# 96
  • Бургас
Благодаря на всички, че сте толкова съпричастни, обичам ви много, да знаете  Heart Eyes Hug
Саша, при къса лут.фаза няма време да се имплантира ембриончето, доколкото знам. Но нека и другите момичета кажат, че аз още не съм много навътре в нещата  Embarassed

# 97
Добро утро и от мен Flutter То вече е ден......ама аз сега ставам Embarassed Embarassed Отпуска съм, какво да се прави Crazy
Момичета, мерси много за окуражаването  bouquet Дано, дано тази гадната не дойде този месец Praynig
herelina, не се местете в стаятя, така все едно отписвате възможността за бебенце.....малко суеверно звучи.......но не губи надежда, бебето ще дойде Hug Недей да плачеш, че ми става мъчно Hug Hug Hug
Лек ден от мен, аз отивам да закусвам Embarassed Embarassed Embarassed .........изпуснала съм на Голди кафенцето, та ще ходя да си правя ooooh!

# 98
момичета имам едно въпросче  bouquet
моля ви не ме пращайте в библиотеката до сега четох там Sad
колко време след ову-то ако е станало нещо става имплантирането?
може да е малко тъпичко да питам ама Embarassed
интересуваме защото знам че има вероятност точно тогава да се появи и някаква болка ниско долу а при мен я има и не знам  Confused искам да се надявам Hug
благодаря ви  bouquet

# 99
  • Бургас
ro6ko_, между 7 и 10 дни след ову, доколкото знам

# 100
Goldie благодаря ти за светкавичния отговор Hug  bouquet

# 101
ro6ko, и аз много съм се питала newsm78 и няма точен отговор, срещала съм от 6 до 14 дни даже, или "няколко дни", "една седмица" -иди го разбери.Явно е различен всеки случай. newsm12

# 102
мен пък снощи ужасно ме боля корема - не можех да мръдна 10ина минути. не ми се е случвало досега.  newsm78 мислех, че е защото изпих 2 кани с айрян  Embarassed ама и днес остричко ме наболява и ми е подут корема. като гледам доста момичета се оплакват от болки напоследък, дали пък не е от времето  newsm78

# 103
herelina не знам може и от това да е newsm78 ами то може ли да му угодиш на това време  #2gunfire ту топло че да ходиш по бански Mr. Green ту студ та чак ти иде козина на мечка да облечеш Laughing
може и да съм настинала Sad newsm78 ама аз ще си мисля че не съм Mr. Green Praynig

# 104
herelina, дано не е от времето Praynig, но имаш още време да разбереш Wink

А мен ме боли и корем и кръст и всичко. Благодарение на фолиевата киселина, застудяването и факта че по цял ден седя на един стол вече имам почти всички бременни симптоми #Cussing out
Само някой да ме стиска за гърдите, за да ме болят и комплекта ще е пълен. Mr. Green
Отгоре на всичко лелката съвсем не ми е нормална тоя път, защо ме тормози така  newsm61 cry

Общи условия

Активация на акаунт