Разбирам че бременната е тя ,но все пак и аз имам въпроси,а те ме гледат като баща виновното си дете.
Направо ми късат нервите.
Поне при доктора, при който ние ходехме. Не съм пропуснал нито една консултация. Доктора беше страшен пич, акушерката в кабинета също. Аз първия път се чудих дали да влизам, но той я изпрати да ме извикат от коридора. Говорехме си за работа, компютри и някои актуални теми от време на време.
Поне при доктора, при който ние ходехме. Не съм пропуснал нито една консултация. Доктора беше страшен пич, акушерката в кабинета също. Аз първия път се чудих дали да влизам, но той я изпрати да ме извикат от коридора. Говорехме си за работа, компютри и някои актуални теми от време на време.
А може и да си е до човека, има големи темерути
- какво, кога и колко да пие и т.н. Опитвам се да запомня, разбира се, но знам, че не е фатално ако пропусна или забравя нещо, защото татенцето минава после през кабинета на педиатърката и тя му дава пълно инфо за всичко...
Какво искаш ? Да те питат "Как си?" ли ... като имаш питанка питаш и това е. За тях ние не представляваме кой знае какъв интерес. Какво като сме бащите ?! Тях ги вълнува състоянието на майката, а оттам и на бебето. Кво ти обяснявам - не си малък, сещай се.

Препоръчани теми