Дъжд навън вали - по вода да ни върви!!! 23.10-29.10

• 16 249
  • 325
  •   1
Отговори
# 150
   Димитровци, Димитрички, Димитрини, честит имен ден. Да се свети името ви. Абе що не почерпите? Да нямате змии в кесиите и ви е страх да бръкнете вътре?

# 151
Добро утро на всички. И най-вече на именниците. Да са живи и здрави. И да им се чува иметооооо!
Силве, дали въпросната учителка няма някаква изгода от това повече ученици да отидат  newsm78. Понякога съществува такава практика - разходите на този, който организира екскурзията са за сметка на "участниците". Може по тази причина да е казала така, а не защото има толкова лошо мнение за колежката си. Макар, че и в двата случая изказването е грозно. Надявам се щом са останали 10 деца стреса да не е голям. Praynig
Ура за Denat Simple Smile
А за нашето прохождане ще мога да ви дам повече подробности следващата седмица. В събота отивам да си прибера мама и дечко от Плевен. Тогава ще видя с очите си дали крачките са 2 или 5-6. Абе ще търкаляме питката тези дни Simple Smile
klisurov, жената прибра ли се  Laughing ?

# 152
Преди 14 години,точно на Димитров ден,се роди голямата ми дъщеря.Ето ви почерпка! Laughing

# 153
Честита ти рожденничка, Краси! Да ти е жива, здрава и щастлива!   bouquet

# 154
  • София
Честита Рожденичка на Краси   bouquet Много успехи в живота й  Hug

# 155
    Ааааа, я кой се спотайвал? Да ти е жива и здрава рожденничката. Аз си взех най-горното парче от тортата,........защото не мога да взема най-долното.
    Нанди чували ли сте напоследък?

# 156
Краси ,честита ти рожденничка да ти е жива ,здрава, весела, щастлива.Здраве и късмет на цялото ви семейство жилая  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на всички иминници  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Краси, да ти е жива и здрава рожденничката! Да ти носи много радост!  bouquet
Взимам си парченце до това на Wolf (без розичка). Ама ще го хапна след обяд!

# 158
  • в края на града
Краси, честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава!   bouquet Ммммм, много вкусна почерпка, както съм се отворила на сладко напоследък  Embarassed...

Честит празник на всички именници!   bouquet

А Яни пак се разболя  Sad, миналата седмица болен, сега пак, с други симптоми... С висока Т - любимото ми, аз как се шашкам от Т и коремни болки. Явно вирус пак някакъв, аман от болести...

# 159
Краси, честит празник  bouquet Да ти е жива и здрава рожденичката и много щастлива  bouquet

# 160
  • София, "Младост 3"
КРАСИ честита щерка! Все така красива, умна и жива и здрава да е! Много щастие и късмет, и добри приятели за помощ и подкрепа!

Всички ИМЕННИЦЕ - жими и здрави и много щастие!

# 161
Честита рожденничка на krasi 76 и честит имен ден на всички именници!

Sadman, ето две статии за прощъпулката и какво да наредим. На прощъпулката на  Дебора не остана предмет, който да не беше разгледан, но най-напред посегна с едната ръка към  копютърния вентилатор, а с другата към клещите.  newsm78

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 10:58 от _Ива_

# 162
    Ето това ми хареса най-много- "После всички сядат на трапезата да се почерпят за здравето на детето".
   По нашия край този обичай е непознат. За пръв път четох за него от Серафим Северняк. Ама на неговата прощъпулка един зевзек взел че сложил сред вещите едно пищовче с ракия и Серафим Северняк баш за него се залепил с две ръчички Joy

# 163
  • София / Пловдив
Имам си пак комютър, основно ремонтиран!

Отново съм на линия! Липсвахте ми, мнооооого!  Hug

На всички именници днес - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!   bouquet

# 164
  • The new Earth
Краси,честита ти рожденнича.Да е жива и здрава и да ти носи много радост!  bouquet

Честито и на всички именници и да се свети името им! Simple Smile

Sadman ,като заидваш да си взимаш домочадието,вземете се обадете да се видим за по едно кафе.Тъкмо с Валенцето се каним от сума ти време да се срещнем.Ето това е идеален повод,за да не се туткаме повече.  Party Laughing

bim_bam ,добре дошла отново!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт